2015 NiSAN da tüp bebek:))

KIZLARRRR İDRAR TESTİ YAPTIM 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI. HAMİLE MİYİM ŞİMDİİİİİİİ

Fotoğrafa bir bakın nolur
Yaaaaa canım benim ben senin adına öyle sevindim ki anlatamam hep Aklım sende kalıyordu ne olacak ne olacak diye hepimize dua ediyordum ama senin durumunu bildiğim için hep aklımda kalıyordum ... Şimdi artık bebişine sıkı sıkı sarıl takma kafana hiç bir sey umrun da Olmasın .... Şimdiden ona ninni okumaya başla canım benim Rabbim kucağına Almayıda nasıp etsin

Amin canım benim amin hepimiz inşallaj bebeklerimizi kucaklarımıza alalım. Çok şoktayım şimdi inşallah hepimiz için bereketli ve güzel bir topic olur ve herkes hamiş olur :)

Amin canım benim amin hepimiz inşallaj bebeklerimizi kucaklarımıza alalım. Çok şoktayım şimdi inşallah hepimiz için bereketli ve güzel bir topic olur ve herkes hamiş olur :)
İnşallah canım benim;*** sana kaç embriyo verildı kaç günlüktü canım

[/QUOTE]

Canım benide eklermisin

Ayvakabuguu 2. Denemem 2 embriyo transfer edildi Acıbadem maslak yaşım 28

Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim

hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç

sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................

mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................

derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................

desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan..................

umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................

okyanus1984...............?...............1.......................?..........................5 nisan..................

siden80.........................?.................?....................?.................................?.....................

oznas..........................27...............1.......konya novafertil....................?........................

acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?......................

ela33...........................33.............2.......adana başkent kisla...........15 nisan.................

fcselin..........................33.............1.........acibadem maslak.................?........................

supsup.........................32.............2.......bati bahat hospital............14 nisan.................

gultisssss....................30.............1..........bursa art..........................13 nisan................

zeynep35436..............24...............2......Anadolu saglik merkezi............?......................

janas..........................33...............3.......bruksel tup bebek..............18 nisan.................

bsk_n..........................?..................?........uludag univ...........................?.......................

tc123..........................27...............1...............novaart...........................?.......................

yldzbkrc.......................28............1.......İstanbul tup bebek.............24 nisan.................

hayalim77....................?...............?................?......................................?.......................

elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil ................17 nisan................

ccetinel......................29...............1........bursa acibadem.....................?........................

damladrop..................28...............1.........ankara cebeci...................24 nisan.................

ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan

peros...........................?...............?.................?................................22 nisan................beklemede

zeran..........................30...............2.......d.bakir bahçeci tup ............21 nisan...............beklemede

merve2239.................22................1...........ist.tup bebek .................25 nisan.................07 mayis

BuDu..........................28................1.......kayseri memorial...............30 nisan................beklemede

ayvakabugu...............28...............2.........acibadem maslak..................?.......................beklemede

yenibidunya................28................2..........anka tup bebek..................8 mayis......................?

eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide

saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide

eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide

arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide

secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide

yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide

fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide

fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide

dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide

birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide

thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide

sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide

ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?.........................tedavide

batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?........................tedavide

wertaszx.....................37................1....................?................................?.........................tedavide

ergenyus.....................28................2.......d.bakir bahçeci tup................?........................tedavide

[/QUOTE]

Test günüm yarını dayanamayıp bugün yaptırdım :) 11. Gün sonucu 161. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
canım maşallh tbrikler belirti yaşadın mı bnm test günüm yarın ve şu an moral olrk hiç ii hsstmyrm hiçbir belirtim yok sanki bi şey yok içimde

[/QUOTE]
Canm transfer tarihim belli oldu sonunda 9mayis

Canım gerçekten çok üzüldüm, Allah'ım sabır versin... İnşallah Rabbim bir daha ki denemen de hayırlı olumlu sonuç versin.
Umudun hiç ama hiç kırılmasın.
Saol cnm. Hayırlısı buymuş demek yapacak bişey yok. 2 ay ara verelim dedi dr um bakalım. Halada adet olamadım sanırım ilaçlardan

Canim test günün bugün müydü? Acaba erken mi yaptirdin? Kendini birakma hemen. Dondurulmusun varsa tekrar baslarsin hem tedaviye. Yilmak yok yola devam. Allah gönlündekini tez zamanda versin insallah .
Hayır malesef dondurulmuşum yok 5 tane embriyonun 2 tanesi sağlıklı demişlerdi diğerleri gelişmedi sanrm. tekrar aynı iğneler stres başa dönücek yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…