- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
Canım benim transferimin 8. Günü bugün cumartesi test yapılcak da korkuyorum yerleşme kanaması mı diil mi diye ilk transferimde 3. Gün embriyosu 2 tane konmuştu sonra pembe kanama oldu yerleşme sanmıştım ama negatif sonuç aldım
Benim de 3. Bu ikimize de daha doğrusu herkese son deneme olsun kucaklarımız bebişlerle dolsun inşallahhh :)A
Canım yaaa kusura bakma geçmiş olsun artık bende de kafa kalmadı okuduklarımıda unutur hale geldim Rabbim senin yardımcın olsun kucaklarını bebişlerle doldurdun Rabbim hiç umutsuzluğa kapılma devam... Bak benim ikinci denemem bu sefer histeroskopi de yaptırdım bakalım ne olacak
cok cok tebrik ediorum tatlim Rabbim tamamina erdirsin insallahhCANIM MÜJDELİ HABERİ ALDIM BUGÜN DEĞERİM 155.8
canim hemen kotu düşünme kontrollerde nasil gidio ?benm doktorumda kasıgında agrılar olacak korkma dedı ama bende ne agrı ne bır his var bende hıcbirşey yok ya ille olması gerekır dıye dusunuyorm korkuyorm olmayınca bu arada senın yarın bellı olucka sanırm opu benmde cuma benm pek olup olmayacagıda bellı degıl gercı ama hayırlısı bu sefer alıstım bundada vvvvvvvvır hayır ılk gunler uzulur sonra normale dönerım
Canım akıntı nasıl benim bugüne kadar Şeffaf akıntım vardı bugun kireç gibi alıntıya döndü KORKUYORM çatlamış olabilirmi okuyorm erken catlayanları böyle bi ihtimal varsa o binde bir ihtimal BENİ bulurda şeffaf akıntının kireç şeklinde akıntıya Dönmesi normalmi yaşayan varmıcanim hemen kotu düşünme kontrollerde nasil gidio ?
bakalim yârin randevum var opu belli olur demişti gecen dr haber ederim insallah
benim seffaf ve beyaz akintim var canim su gibi islanio ic camasirimCanım akıntı nasıl benim bugüne kadar Şeffaf akıntım vardı bugun kireç gibi alıntıya döndü KORKUYORM çatlamış olabilirmi okuyorm erken catlayanları böyle bi ihtimal varsa o binde bir ihtimal BENİ bulurda şeffaf akıntının kireç şeklinde akıntıya Dönmesi normalmi yaşayan varmı
C
[/QUOTE]Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim
hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç
sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................
mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................
derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................
desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan..................
umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................
okyanus1984...............?...............1.......................?..........................5 nisan..................
siden80.........................?.................?....................?.................................?.....................
oznas..........................27...............1.......konya novafertil....................?........................
acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?......................
ela33...........................33.............2.......adana başkent kisla...........15 nisan.................
fcselin..........................33.............1.........acibadem maslak.................?........................
supsup.........................32.............2.......bati bahat hospital............14 nisan.................
gultisssss....................30.............1..........bursa art..........................13 nisan................
zeynep35436..............24...............2......Anadolu saglik merkezi............?.....................
janas..........................33...............3.......bruksel tup bebek..............18 nisan...............
bsk_n..........................?..................?........uludag univ...........................?.....................
tc123..........................27...............1...............novaart...........................?.....................
yldzbkrc.......................28............1.......İstanbul tup bebek.............24 nisan...............
hayalim77....................?...............?................?......................................?.....................
elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil ................17 nisan..............
ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan
peros...........................?...............?.................?................................22 nisan................beklemede
zeran..........................30...............2.......d.bakir bahçeci tup ............21 nisan...............beklemede
damladrop..................28...............1.........ankara cebeci...................24 nisan.................06 mayis
merve2239.................22................1...........ist.tup bebek .................25 nisan.................07 mayis
ccetinel......................29...............1........bursa acibadem.....................?..........................07 mayis
yenibidunya................28................2..........anka tup bebek..................8 mayis......................?
eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide
saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide
eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide
arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide
secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide
yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide
fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide
fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide
dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide
birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide
thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide
sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide
ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?.........................tedavide
batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?........................tedavide
wertaszx.....................37................1....................?................................?.........................tedavide
ergenyus.....................28................2.......d.bakir bahçeci tup................?........................tedavide
Buyuk ihtimal hamilesin canim, bende de oyle oldu, kacinci gunun bugun
Artar degerlerin inşallah dualarımızın seninle umutsuzluğa kapılmak yokBende yarın yeniden baktırayım diyorum canım.. İnşallah bırakmaz beni meleğimmmm inşallahh.. Yarın biraz bile arttığını görsemmm dünyalar benim olur...
28 kayseri memorial ilk denememiz ve transfer 30 nisanda yapıldı :) teşekkür ederimbilgilerini yaz ekliyim
ben böyle bi durum yaşamadım ama mesajını görünce yazmak istedim doktorunu ara görüş bence için rahat etsin umarım sorun yokturHerkese hayırlı akşamlar. Dün transferim gerçekleşti fakat bugün ped e ara ara kahverengi sonra kırmızıya dönen akıntılar başladı. Ilk günden böyle bişey yaşayan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Daha ilk günden böyle olması bütün poZitifliğimi aldı maalesef
Kahverengi başlayınca aradım olabilir iğnelere ilaçlara devam dedi. Sonra akşam Bikaç damla kırmızı gelince iyice panikledim. Yarın kırmızı devam ederse arayacağımben böyle bi durum yaşamadım ama mesajını görünce yazmak istedim doktorunu ara görüş bence için rahat etsin umarım sorun yoktur
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm, bugun cok pozitif haberi aldik , guzel bir gun:)Test günüm yarını dayanamayıp bugün yaptırdım :) 11. Gün sonucu 161. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Inanmiyorum canim masallah bak dedim idrara güvenme diye. Cok sükür rabbim kucagina almayi nasip etsin. Cooook sevindimKizlar dün idrar testi yapmistim negatifti bugün kanda 11. Gün degerim 388,41 Rabbim herkese bu mucizeyi yaşatsın:))
Cnm benim seninde şimdiden hayirli olsun cok sevindim dün negatifi alinca ben cok umutsuzdum demek ki idrara güvenmenek gerekiyor:)Bugün idrar testi pozitif cikti cok net. Yarin test günüm hayirlisi olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?