- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
- 73
Üzüldüm canım bende 10 nisanda yaptırmıştım benimde negatif henüz adet olmadımBenım sonuç negatıf kızlar maffoldum ya
Rabbim bi daha yasatmasin canım benim hiç düşük bile olmadı düşük olması bile bir umut olurdu benim için ama maalesef yokİnsanlar neden medet umacagini şaşırıyor bazen nediym canım bende mahalle ebelerine hocalara vs gittim herşey kısmet bende tedaviyle hamile kalabiliyorm ama 2 dusugum var o yüzden çk korkuyorum ayni şeyleri yasmaktan
Canim solgarin SELENO-6 VITAMIN-e KOREAN GINSENG ve medigard KOENZIM Q10 bu dört vitamin her eczanede mevcut bunlari sperm verene kadar hergün ikisini icti 1 saat sonra diger ikisini içti ve 15 20 Gun falan kullandi baya artış olmuştu sperm ve hizli hareketlide inşallah isinize yarar hepsini içmek istemezse eger Q10 ve E VITAMINI KESINLIKLE ICMELIYazarsan sevinirim çünkü ikna olursa mayısta tüp bebek yapcaz Şanlıurfa osm de zorla iciririm artık ne yapim
aslında hersey akılda bıtıyor.ve sızın cocugunuz olur Rabbımınde ıznıyle senın sorunun esın bence..o aslında karsısındakı butun duvarları yıksa yuzunuz gulecek önünüze umutla bakacaksınız emın ol.. ama esın boyle yaptıkca bır yere varamazsınız..cunku bu davranası ssenıde etklıyor cocuk olmasını basta etkılıyor su guzel gunlerde RABBIM esının yuregıne hıdayet versın.. bu dunyada anne-baba olmak sıfatının ne kadar ayrıcalıklı bısey oldugunu en yakın zamanda anlasın, oyle bır an gelsın kı sen demeden o sana hadı tedavıye gıdelım desın,vee oyle yıne bır an gelsın kı senı basta dınlememekle hata etmısım vecocugunuz oldugunda sımdı sukredıyorum desın.. senın tek yapman gerekn dua canım tevekkul et..Rabbım ınsaAllah yuzunu gulgurecektır..10 yıldır yapmadığım bir şey kalmadı karı Koca ilaclarindan tutunda doktorlara kadar herseyi ben yaptım eşim kılını kipirtadmadi
Anlıyorum seni canım bende 3 yıl hic hamile kalamadim bende ozaman öyle diyorum ama eksik dilek dilememk lazım simdi ya vücudum bebeği kabuletniyosa ya hep düşük olursa diye korkuyorumRabbim bi daha yasatmasin canım benim hiç düşük bile olmadı düşük olması bile bir umut olurdu benim için ama maalesef yok
canım üzülme ne olur Rabbım yerı zamanını bılıyor sen suan hayırlısıymıs de ve tevekkul et ınsaALLAH en yakın zamanda Rabbım bu duyguyu tattıracak sanaBenım sonuç negatıf kızlar maffoldum ya
Canim senin ne güzel bi kalbin var çok duygulu yazmissin rabbim seninde duani duysun arkadaşımız icin inşallah eşine istek ve sevgi versinaslında hersey akılda bıtıyor.ve sızın cocugunuz olur Rabbımınde ıznıyle senın sorunun esın bence..o aslında karsısındakı butun duvarları yıksa yuzunuz gulecek önünüze umutla bakacaksınız emın ol.. ama esın boyle yaptıkca bır yere varamazsınız..cunku bu davranası ssenıde etklıyor cocuk olmasını basta etkılıyor su guzel gunlerde RABBIM esının yuregıne hıdayet versın.. bu dunyada anne-baba olmak sıfatının ne kadar ayrıcalıklı bısey oldugunu en yakın zamanda anlasın, oyle bır an gelsın kı sen demeden o sana hadı tedavıye gıdelım desın,vee oyle yıne bır an gelsın kı senı basta dınlememekle hata etmısım vecocugunuz oldugunda sımdı sukredıyorum desın.. senın tek yapman gerekn dua canım tevekkul et..Rabbım ınsaAllah yuzunu gulgurecektır..
Canim psikolojik olabilirmis bence adet olmazsan tekrarla derim testiKızlar benim negatif sonuç aldığım günde midem bulanıyordu hala devam ediyor mide kaynak lı mı ilaçtan mı bilemiyorum ara ara gelip gidiyor
tesekkur ederım canım bence burdakı herkesın kalbı guzel..cunku ANNE olmak ıstıyorlar.bırıkımlerde duygulu yapıyor sanırım. herkes ıcınde kocamann bır AMINNNNNNNNNNNNNCanim senin ne güzel bi kalbin var çok duygulu yazmissin rabbim seninde duani duysun arkadaşımız icin inşallah eşine istek ve sevgi versin
inşallah hamileliktendir...Bende çok duygusalim pınar süt reklamına bile ağlıyorum evim okulun yaNinda anasınıfı öğrencileri 23 nisan gösterisi yapiyorken gozyaslarim kendilignden akiverdi inşallah hamileliktendir
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn diorum ay benim sonuc çıkacak 2 saate kalbim havalanip ucacak birazdan yatesekkur ederım canım bence burdakı herkesın kalbı guzel..cunku ANNE olmak ıstıyorlar.bırıkımlerde duygulu yapıyor sanırım. herkes ıcınde kocamann bır AMINNNNNNNNNNNNN
Cok tsk ederim canım tup bebek öncesi bunları içireyim ona rabbim senden razı olsunCanim solgarin SELENO-6 VITAMIN-e KOREAN GINSENG ve medigard KOENZIM Q10 bu dört vitamin her eczanede mevcut bunlari sperm verene kadar hergün ikisini icti 1 saat sonra diger ikisini içti ve 15 20 Gun falan kullandi baya artış olmuştu sperm ve hizli hareketlide inşallah isinize yarar hepsini içmek istemezse eger Q10 ve E VITAMINI KESINLIKLE ICMELI
Senı cok ıyı anlıyorummm ıkıncıde bende oyle olmustumm.. suan ben bıle senın adına heyecanlıyımmmmAminnnnnnnnnnnnnnnnnnn diorum ay benim sonuc çıkacak 2 saate kalbim havalanip ucacak birazdan ya
Canim keske elimden fazlası gelse ne diyeyim rabbim senin de yüzünü guldursun inşallahCok tsk ederim canım tup bebek öncesi bunları içireyim ona rabbim senden razı olsun
Canimsin ya biliyorum senin hakkini nasil odeyecegiz topikte :)Senı cok ıyı anlıyorummm ıkıncıde bende oyle olmustumm.. suan ben bıle senın adına heyecanlıyımmmm
Uzulme canım rabbim kalbine gore versinBenım sonuç negatıf kızlar maffoldum ya
İns canım ama yaşta geç olmasın onun için acele edıyorum herşey vaktinde güzel oluraslında hersey akılda bıtıyor.ve sızın cocugunuz olur Rabbımınde ıznıyle senın sorunun esın bence..o aslında karsısındakı butun duvarları yıksa yuzunuz gulecek önünüze umutla bakacaksınız emın ol.. ama esın boyle yaptıkca bır yere varamazsınız..cunku bu davranası ssenıde etklıyor cocuk olmasını basta etkılıyor su guzel gunlerde RABBIM esının yuregıne hıdayet versın.. bu dunyada anne-baba olmak sıfatının ne kadar ayrıcalıklı bısey oldugunu en yakın zamanda anlasın, oyle bır an gelsın kı sen demeden o sana hadı tedavıye gıdelım desın,vee oyle yıne bır an gelsın kı senı basta dınlememekle hata etmısım vecocugunuz oldugunda sımdı sukredıyorum desın.. senın tek yapman gerekn dua canım tevekkul et..Rabbım ınsaAllah yuzunu gulgurecektır..
Testi 2 gün sonra tekrarla canim çıkmamış canda umut vardır herzamanKızlar benim negatif sonuç aldığım günde midem bulanıyordu hala devam ediyor mide kaynak lı mı ilaçtan mı bilemiyorum ara ara gelip gidiyor
Birbirimizden duayı eksik etmeyelim en güzel yardım odur canımCanim keske elimden fazlası gelse ne diyeyim rabbim senin de yüzünü guldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?