Rabbim bu mübarek günde yüzünü güldürsün inş isteyen herkese eli ayağı düzgün hayırlı salih evlAminnnnnnnnnnnnnnnnnnn diorum ay benim sonuc çıkacak 2 saate kalbim havalanip ucacak birazdan ya
Hic stres yapma canım pozitif gir asılamaya pozitif çıkar sonuc inşIkıncı aşılamamı yapacakmış adetımde geldı bu arada Çarşamba ultrasonda bakacak kan alıcak catlatma ıgnesı verıcek cumayada aşılamanı yapalım dedı
tutuyorum kuzum napalım bekliyoruz bi umut inşallah senin değerlerin de istediğin gibi gelirCanim seni o kadar iyi anliyorum ki kiyamam ya tut kendini ve güçlü ol lutfen allah büyüktür
Hadi bu kez allah yüzüne bakar canın inşallahIkıncı aşılamamı yapacakmış adetımde geldı bu arada Çarşamba ultrasonda bakacak kan alıcak catlatma ıgnesı verıcek cumayada aşılamanı yapalım dedı
Yağmur yağarken yapilan dualar kabul olurmuş canım allah dualarını kabuletsinMardinde rahmet yağıyor rabbim bu yağan rahmet gibi eşiminde kalbine vicdan versin inş
İnşallah canimmminşallah hamileliktendir...
Aminnnnnnnnnnnnn inşallah canim benimMardinde rahmet yağıyor rabbim bu yağan rahmet gibi eşiminde kalbine vicdan versin inş
Amin canim dualarimda sizde varsınız rabbim annelik duygusunu tattirsin bize inşYağmur yağarken yapilan dualar kabul olurmuş canım allah dualarını kabuletsin
Canım aşılama öncesi ilaç vermeyecek mi bu kadar çabuk oluyor mu birde ilk aşılama da çatlatma öncesi ilaç kullanmadın mıRabbim bu mübarek günde yüzünü güldürsün inş isteyen herkese eli ayağı düzgün hayırlı salih evl
Hic stres yapma canım pozitif gir asılamaya pozitif çıkar sonuc inş
Birde bundan önceki son adet tarihin neydi canımIkıncı aşılamamı yapacakmış adetımde geldı bu arada Çarşamba ultrasonda bakacak kan alıcak catlatma ıgnesı verıcek cumayada aşılamanı yapalım dedı
aynen benasılamann yaapıldgı gun balkona kova koydum yagmur suyunu bırıktırdım ve esım bana ıcırdı..(ama nısan yagmuru olacak) bır erkek esıne yagmur suyundan ıcırırse hamıle kalırmıs oyle okudum.oyle yaptık ne vesıle kıldı bılmıyorum ama dunya dua uzerıne kurulu..Yağmur yağarken yapilan dualar kabul olurmuş canım allah dualarını kabuletsin
Canimmmm rabbim bu sefer yüzüne gülsün inşallah kalbini ferah tut bak gör nasil pozitif olacak ikinci allahin izniyleIkıncı aşılamamı yapacakmış adetımde geldı bu arada Çarşamba ultrasonda bakacak kan alıcak catlatma ıgnesı verıcek cumayada aşılamanı yapalım dedı
Bende 2 gün önce ayni yağmur suyu topladım dua okudum hem eşim içti hem de bana icirdiaynen benasılamann yaapıldgı gun balkona kova koydum yagmur suyunu bırıktırdım ve esım bana ıcırdı.. bır erkek esıne yagmur suyundan ıcırırse hamıle kalırmıs oyle okudum.oyle yaptık ne vesıle kıldı bılmıyorum ama dunya dua uzerıne kurulu..
Bunuda deneyeyim balkona bi kap koyim icirsin inş bu vesile oluraynen benasılamann yaapıldgı gun balkona kova koydum yagmur suyunu bırıktırdım ve esım bana ıcırdı.. bır erkek esıne yagmur suyundan ıcırırse hamıle kalırmıs oyle okudum.oyle yaptık ne vesıle kıldı bılmıyorum ama dunya dua uzerıne kurulu..
ay cok sevındım canım ya ben ınanıyorum boyle seylere ve ınsaAllah sende hamıssın :):)Bende 2 gün önce ayni yağmur suyu topladım dua okudum hem eşim içti hem de bana icirdi
Insallah canim bu topik çok dua edenler ve güzel temennisi olan insanlarla dolu çok şükür bak gör sizlerde pozitif sonuclari goreceksiniz insallahtutuyorum kuzum napalım bekliyoruz bi umut inşallah senin değerlerin de istediğin gibi gelir
İnşallah canım ya hala sevinemiyorun ama kesinleşmeden benle ilgili bir his geliyormu içineay cok sevındım canım ya ben ınanıyorum boyle seylere ve ınsaAllah sende hamıssın :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?