- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Hayırlı haberle gel canım m insallahKizlar ben gidiyorum kan vermeye dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberle gel canım m insallahKizlar ben gidiyorum kan vermeye dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Canım kanda Sıfır çıktı çok zor ama bekleyip görelimBenimde goguslerimde indi pozitifi gördüm ama hala kanda görmeden inanmıyorum sen pqsartesine kadar bekle canım henüz değerin düşükde olabilir belki ondan çıkmamıştır testte
Sağol canım bende kanda görmeden inanmıyorum bide test önce negatifti 1 saat sonra o hale geldi o yüzden korkuyorum acikcasiKızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.bugün 17. Günümdü benim ilk kanı 13. Gün vermiştim 72,57 çıkmıştı. Ben bugunku sıramı savdım bugün test yaptıracak diğer arkdaşların sonuçlarını heyecanla bekliyom.güzel haberler gelicek insallh. @twetty23 senide çok tebrik ederim tatlım:)
Hlal senin aşılama benden 1 gün önceydi o yüzden seni ayrı bi merak ediyordum nasıl sabredecem pzrtseye kadar:)Vala nebilim vermis bulundm kani bir aklimda git asgiya tip merkezine ver hemen ciksin dio doktor heycan yapma sakin olursan artar dedi
Allah inş yakın zamanda nasip eder sizede dünya hayatı imtihan yeri herkesin farklı Allahtan ümidimizi kesmeyelimMrb kızlar ben yeni üye oldum öncelikle hayırlı cumalar bu topigi ilk günden takip ediyorum bende 3 nisanda aşılama oldum ama tutmadı eşimi ikna edebilirsek mayısta tüp bebek yapcaz bu temmuz ayında 11 yilimizi dolduracaz evlilikte size hayat hikayemi anlatsam oturur aglarsiniz
Allahın mucizesi çoktur inşallah mucizen seninledir 12. Günmu 0 mi çıktı canımCanım kanda Sıfır çıktı çok zor ama bekleyip görelim
Çok şükür sabırlı biriyim ama eşim de hiç çocuk isteği yok maalesef beni en fazla yıkan da oAllah inş yakın zamanda nasip eder sizede dünya hayatı imtihan yeri herkesin farklı Allahtan ümidimizi kesmeyelim
Saol canım nasip artık bekliyorum bakalım.. Sen bu sabah tekrar etseydin idrar testini daha net görürdün rahatlardın sen bilirsin tabi ama belli çift çizgi zatenSagol canin Kan vermeden üzülme canım hakkından hayırlısı olsun gönül İster hepimiz müjde versin Rabbim hepimizin yuzune baksın
Çok sevindim canım gözünaydınKızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.bugün 17. Günümdü benim ilk kanı 13. Gün vermiştim 72,57 çıkmıştı. Ben bugunku sıramı savdım bugün test yaptıracak diğer arkdaşların sonuçlarını heyecanla bekliyom.güzel haberler gelicek insallh. @twetty23 senide çok tebrik ederim tatlım:)
Allah yardimcn olsun canım anlatmak istersen dinleriz herkesin imtihanı başka başka canım Cok zorr Rabbim tüp bebeğe gerek koymadan verir inşallah biran önce hayirlisiyla sorun nedir canın sizdeMrb kızlar ben yeni üye oldum öncelikle hayırlı cumalar bu topigi ilk günden takip ediyorum bende 3 nisanda aşılama oldum ama tutmadı eşimi ikna edebilirsek mayısta tüp bebek yapcaz bu temmuz ayında 11 yilimizi dolduracaz evlilikte size hayat hikayemi anlatsam oturur aglarsiniz
Sorun eşim maalesef hiç yanasmiyo tedaviye bu vurdum duymazligi beni çok üzüyo zaten çocuk hasreti beni bitiriyo eşimin bu tavrı beni tamamen mahvediyoAllah yardimcn olsun canım anlatmak istersen dinleriz herkesin imtihanı başka başka canım Cok zorr Rabbim tüp bebeğe gerek koymadan verir inşallah biran önce hayirlisiyla sorun nedir canın sizde
Sorununuz ne peki canım eşinin değerleri normal mi de sen yaptın herşeyi? allah eşinin kalbine de çocuk sevgisi versin tez zamanda hayırlısıyla kucağınız dolsun inşallah10 yıldır yapmadığım bir şey kalmadı karı Koca ilaclarindan tutunda doktorlara kadar herseyi ben yaptım eşim kılını kipirtadmadi
Sağol canım açıkçası cesaret edemiyorum korkuyorum pazar yapicam testi pazartwside kan veririm insallahSaol canım nasip artık bekliyorum bakalım.. Sen bu sabah tekrar etseydin idrar testini daha net görürdün rahatlardın sen bilirsin tabi ama belli çift çizgi zaten
10 yıldır yapmadığım bir şey kalmadı karı Koca ilaclarindan tutunda doktorlara kadar herseyi ben yaptım eşim kılını kipirtadmadi
Bende sorun yok eşimin hareketlileri zayıf ama umrunda değil çok vurdum duymaz biri kendi hayatı için parmağını kaldirmaz ama başkalarının derdi için kendini yer bitirirAllah yardimcn olsun canım anlatmak istersen dinleriz herkesin imtihanı başka başka canım Cok zorr Rabbim tüp bebeğe gerek koymadan verir inşallah biran önce hayirlisiyla sorun nedir canın sizde
Erkekler kadınlar kadar duyarlı oalamaz belki ama sanırım senin esin biraz umursamaz davranıyor allahım eşine çocuk sevgisi versin sennde yardimcinnolsunSorun eşim maalesef hiç yanasmiyo tedaviye bu vurdum duymazligi beni çok üzüyo zaten çocuk hasreti beni bitiriyo eşimin bu tavrı beni tamamen mahvediyo
Evet 12. GünAllahın mucizesi çoktur inşallah mucizen seninledir 12. Günmu 0 mi çıktı canım
Spermleri cansız canım doktor üroloji bölümüne yönlendirdi ama gotmemekle ısrar ediyo boynuma yeni ölmüş yılan bile attılar benden habersiz o an kalpten gitmek uzereydimSorununuz ne peki canım eşinin değerleri normal mi de sen yaptın herşeyi? allah eşinin kalbine de çocuk sevgisi versin tez zamanda hayırlısıyla kucağınız dolsun inşallah