• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnsanlar neden medet umacagini şaşırıyor bazen nediym canım bende mahalle ebelerine hocalara vs gittim herşey kısmet bende tedaviyle hamile kalabiliyorm ama 2 dusugum var o yüzden çk korkuyorum ayni şeyleri yasmaktan
Rabbim bi daha yasatmasin canım benim hiç düşük bile olmadı düşük olması bile bir umut olurdu benim için ama maalesef yok :(

Yazarsan sevinirim çünkü ikna olursa mayısta tüp bebek yapcaz Şanlıurfa osm de zorla iciririm artık ne yapim :KK43:
Canim solgarin SELENO-6 VITAMIN-e KOREAN GINSENG ve medigard KOENZIM Q10 bu dört vitamin her eczanede mevcut bunlari sperm verene kadar hergün ikisini icti 1 saat sonra diger ikisini içti ve 15 20 Gun falan kullandi baya artış olmuştu sperm ve hizli hareketlide inşallah isinize yarar hepsini içmek istemezse eger Q10 ve E VITAMINI KESINLIKLE ICMELI

10 yıldır yapmadığım bir şey kalmadı karı Koca ilaclarindan tutunda doktorlara kadar herseyi ben yaptım eşim kılını kipirtadmadi
aslında hersey akılda bıtıyor.ve sızın cocugunuz olur Rabbımınde ıznıyle senın sorunun esın bence..o aslında karsısındakı butun duvarları yıksa yuzunuz gulecek önünüze umutla bakacaksınız emın ol.. ama esın boyle yaptıkca bır yere varamazsınız..cunku bu davranası ssenıde etklıyor cocuk olmasını basta etkılıyor su guzel gunlerde RABBIM esının yuregıne hıdayet versın.. bu dunyada anne-baba olmak sıfatının ne kadar ayrıcalıklı bısey oldugunu en yakın zamanda anlasın, oyle bır an gelsın kı sen demeden o sana hadı tedavıye gıdelım desın,vee oyle yıne bır an gelsın kı senı basta dınlememekle hata etmısım vecocugunuz oldugunda sımdı sukredıyorum desın.. senın tek yapman gerekn dua canım tevekkul et..Rabbım ınsaAllah yuzunu gulgurecektır..

Rabbim bi daha yasatmasin canım benim hiç düşük bile olmadı düşük olması bile bir umut olurdu benim için ama maalesef yok :KK43:
Anlıyorum seni canım bende 3 yıl hic hamile kalamadim bende ozaman öyle diyorum ama eksik dilek dilememk lazım simdi ya vücudum bebeği kabuletniyosa ya hep düşük olursa diye korkuyorum

aslında hersey akılda bıtıyor.ve sızın cocugunuz olur Rabbımınde ıznıyle senın sorunun esın bence..o aslında karsısındakı butun duvarları yıksa yuzunuz gulecek önünüze umutla bakacaksınız emın ol.. ama esın boyle yaptıkca bır yere varamazsınız..cunku bu davranası ssenıde etklıyor cocuk olmasını basta etkılıyor su guzel gunlerde RABBIM esının yuregıne hıdayet versın.. bu dunyada anne-baba olmak sıfatının ne kadar ayrıcalıklı bısey oldugunu en yakın zamanda anlasın, oyle bır an gelsın kı sen demeden o sana hadı tedavıye gıdelım desın,vee oyle yıne bır an gelsın kı senı basta dınlememekle hata etmısım vecocugunuz oldugunda sımdı sukredıyorum desın.. senın tek yapman gerekn dua canım tevekkul et..Rabbım ınsaAllah yuzunu gulgurecektır..
Canim senin ne güzel bi kalbin var çok duygulu yazmissin rabbim seninde duani duysun arkadaşımız icin inşallah eşine istek ve sevgi versin

Kızlar benim negatif sonuç aldığım günde midem bulanıyordu hala devam ediyor mide kaynak lı mı ilaçtan mı bilemiyorum ara ara gelip gidiyor

Canim senin ne güzel bi kalbin var çok duygulu yazmissin rabbim seninde duani duysun arkadaşımız icin inşallah eşine istek ve sevgi versin
tesekkur ederım canım bence burdakı herkesın kalbı guzel..cunku ANNE olmak ıstıyorlar.bırıkımlerde duygulu yapıyor sanırım. herkes ıcınde kocamann bır AMINNNNNNNNNNNNN

Canim solgarin SELENO-6 VITAMIN-e KOREAN GINSENG ve medigard KOENZIM Q10 bu dört vitamin her eczanede mevcut bunlari sperm verene kadar hergün ikisini icti 1 saat sonra diger ikisini içti ve 15 20 Gun falan kullandi baya artış olmuştu sperm ve hizli hareketlide inşallah isinize yarar hepsini içmek istemezse eger Q10 ve E VITAMINI KESINLIKLE ICMELI
Cok tsk ederim canım tup bebek öncesi bunları içireyim ona rabbim senden razı olsun

Arkadaşlar listede ekli olmayan kesin negatif ve pozitif olan arkadaşlar listeyi alintilarsa listeyi duzenlerim bir ara pozitif olanlar allah hayirlisiyla kucağınıza almayı da nasip etsin negatif olan arkadaşlarımzda en kısa zamanda bize güzel haberler verirler inşallah

Benım sonuç negatıf kızlar maffoldum ya
Uzulme canım rabbim kalbine gore versin
İns canım ama yaşta geç olmasın onun için acele edıyorum herşey vaktinde güzel olur

Kızlar benim negatif sonuç aldığım günde midem bulanıyordu hala devam ediyor mide kaynak lı mı ilaçtan mı bilemiyorum ara ara gelip gidiyor
Testi 2 gün sonra tekrarla canim çıkmamış canda umut vardır herzaman

Back