• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ikıncı aşılamamı yapacakmış adetımde geldı bu arada Çarşamba ultrasonda bakacak kan alıcak catlatma ıgnesı verıcek cumayada aşılamanı yapalım dedı

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn diorum ay benim sonuc çıkacak 2 saate kalbim havalanip ucacak birazdan ya
Rabbim bu mübarek günde yüzünü güldürsün inş isteyen herkese eli ayağı düzgün hayırlı salih evl
Ikıncı aşılamamı yapacakmış adetımde geldı bu arada Çarşamba ultrasonda bakacak kan alıcak catlatma ıgnesı verıcek cumayada aşılamanı yapalım dedı
Hic stres yapma canım pozitif gir asılamaya pozitif çıkar sonuc inş

Hadi bu kez allah yüzüne bakar canın inşallah

Rabbim bu mübarek günde yüzünü güldürsün inş isteyen herkese eli ayağı düzgün hayırlı salih evl

Hic stres yapma canım pozitif gir asılamaya pozitif çıkar sonuc inş
Canım aşılama öncesi ilaç vermeyecek mi bu kadar çabuk oluyor mu birde ilk aşılama da çatlatma öncesi ilaç kullanmadın mı

Yağmur yağarken yapilan dualar kabul olurmuş canım allah dualarını kabuletsin
aynen benasılamann yaapıldgı gun balkona kova koydum yagmur suyunu bırıktırdım ve esım bana ıcırdı..(ama nısan yagmuru olacak) bır erkek esıne yagmur suyundan ıcırırse hamıle kalırmıs oyle okudum.oyle yaptık ne vesıle kıldı bılmıyorum ama dunya dua uzerıne kurulu..

Canimmmm rabbim bu sefer yüzüne gülsün inşallah kalbini ferah tut bak gör nasil pozitif olacak ikinci allahin izniyle

aynen benasılamann yaapıldgı gun balkona kova koydum yagmur suyunu bırıktırdım ve esım bana ıcırdı.. bır erkek esıne yagmur suyundan ıcırırse hamıle kalırmıs oyle okudum.oyle yaptık ne vesıle kıldı bılmıyorum ama dunya dua uzerıne kurulu..
Bende 2 gün önce ayni yağmur suyu topladım dua okudum hem eşim içti hem de bana icirdi

aynen benasılamann yaapıldgı gun balkona kova koydum yagmur suyunu bırıktırdım ve esım bana ıcırdı.. bır erkek esıne yagmur suyundan ıcırırse hamıle kalırmıs oyle okudum.oyle yaptık ne vesıle kıldı bılmıyorum ama dunya dua uzerıne kurulu..
Bunuda deneyeyim balkona bi kap koyim icirsin inş bu vesile olur

Kizlar ya benim aşılama günü inanilmaz yagmur yagiyordu ve icime bi ferahlik geldi sonra bi kac gun sonra ablam soylemisti yagmur suyu içmek şifa olurmus nisanda bende balkona kase koyup biriken bir kac damlayi icmistim alalal cok ilginc oldu bu iş simdi :))

Back