Korkma canım pozitif inşallah doğru kesin sonuç olur hemSağol canım açıkçası cesaret edemiyorum korkuyorum pazar yapicam testi pazartwside kan veririm insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canım pozitif inşallah doğru kesin sonuç olur hemSağol canım açıkçası cesaret edemiyorum korkuyorum pazar yapicam testi pazartwside kan veririm insallah
Kendisi ve esi için umursamaz başkalarına duyarliysa bence çocuktan önce kendini düşün ve kendin için en doğru kararı verBende sorun yok eşimin hareketlileri zayıf ama umrunda değil çok vurdum duymaz biri kendi hayatı için parmağını kaldirmaz ama başkalarının derdi için kendini yer bitirir
Canım Allah kolaylık versin inşallah ikna olurSpermleri cansız canım doktor üroloji bölümüne yönlendirdi ama gotmemekle ısrar ediyo boynuma yeni ölmüş yılan bile attılar benden habersiz o an kalpten gitmek uzereydim
İnşallah canın ya iste korkuyorum yinede allah hepimizin yardımcısı olsunKorkma canım pozitif inşallah doğru kesin sonuç olur hem
Sizin yazdıklarınızı ilk günden takip ediyorum yazmak istedim çünkü halinize sukredin diye benim bi derdim yok bin derdim varErkekler kadınlar kadar duyarlı oalamaz belki ama sanırım senin esin biraz umursamaz davranıyor allahım eşine çocuk sevgisi versin sennde yardimcinnolsun
olu yilann atmakta neoluyor ya allah korusun korkudan kalbine inseydi yaSpermleri cansız canım doktor üroloji bölümüne yönlendirdi ama gotmemekle ısrar ediyo boynuma yeni ölmüş yılan bile attılar benden habersiz o an kalpten gitmek uzereydim
Kendimi düşünüyorum canım rabbim bana annelik duygusunu tattirsin onu çok istiyorumKendisi ve esi için umursamaz başkalarına duyarliysa bence çocuktan önce kendini düşün ve kendin için en doğru kararı ver
Canim öncelikle allah gönlüne göre versin inşallah.Benim esimde ilk zamanlar ben isterken istemiyodu daha erken hazir degilim vs diye ben hep ya olmaz falan derken bi kerede olur merak etme falan diodu hep 1 sene sonra biraz biraz dillendirmeye basladi ve bu sefer ben hic oralı olmadım ama bu süreçte sürekli dua ettim allahim çocuk sevgisini empoze et eşime lutfen o istesin falan die.sonra bir gün birden bire içime b....aldi aaa napiyosun dedim hadi bi deneyelim falan dedi boyle boyle bi kac ay hep olumsuz sonuclarla karşılaştık tabiki.Sonra ben doktora gitrim ve hormon degerlerim biraz yüksek çıktı prolaktin vs doktorum tedavi verdi bu surecte esimde sprem testi versin dedi ve ben imkansiz eşim hayatta gitmez dedim.ben tedaviye basladim ve esimi hep ikna etmeye ne kadar üzüldüğümü farketsin die çocuk tan sürekli bahseder oldum nitekim benim degerlerim düştüğünde eşim tamam vereyim test ama ben gitmem kap alalim evde yapayim dedi allahtan hastane yakın gittim aldim geldik yapti çok şükür bisi cikmamisti.sonra esim neden olmuyo demeye başladı doktorumda sürekli kendiniz deneyin hic bi sorun yok dedi eşim bunun daha çabuk bi yolu yokmu dedi ve aşılama dedim hic ama hic ummazdim kabul edeceğini kendi istedi düşün yani.ilki olmayinca dedim yandık eşimi bi daha ikna edemem ama msj attigimda kendi msj atti üzülme hayatim tekrar deneriz die o zaman bi rahatlama geldi ve çok şükür ikinci aşılamam tuttu ve degerin yukselmesini bekliyorum Suan.Biraz uzun oldu ama diyeceğim şu ki allah eşinin kalbine istek versin iki tarafta isteyince allahin izniyle hic bisi duramiyo önündeBende sorun yok eşimin hareketlileri zayıf ama umrunda değil çok vurdum duymaz biri kendi hayatı için parmağını kaldirmaz ama başkalarının derdi için kendini yer bitirir
benımkıde mı ıkız acaba benım ılk 81 cıkmıstı asılama gunuyle beraber 14.gun, sonra 16.gun yaptırdım 280 cıkmıstı... :):) cok heyecanlandım sımdı ben bak..dıger arkadalarımızın degerlerı bızımkınden bıraz dusuk olmasının sebebı bu mu acaba..Kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.bugün 17. Günümdü benim ilk kanı 13. Gün vermiştim 72,57 çıkmıştı. Ben bugunku sıramı savdım bugün test yaptıracak diğer arkdaşların sonuçlarını heyecanla bekliyom.güzel haberler gelicek insallh. @twetty23 senide çok tebrik ederim tatlım:)
Çocuk için canım attılar bi kaç kişiye yapmışlar hamile kalmışlar zaten kalbim durmak uzereydi korkudan rezil ettim onları nasıl böyle bir şey yaparsınız diyeolu yilann atmakta neoluyor ya allah korusun korkudan kalbine inseydi ya
İnan canım herkesin bin bir turlu derdi var bende çık skntilar çektim hayatım boyunca halada esimle olamsada problemlerim var çok zor günler yaşadım iste insan kapalı bir kutu içi sırlarla skntilarla dolu Rabbim yardımcı olsunSizin yazdıklarınızı ilk günden takip ediyorum yazmak istedim çünkü halinize sukredin diye benim bi derdim yok bin derdim var
Canim bu arada sana bazi vitamin onerilerim olur baya farkettiriyor ama eşin kullanirmi bilmiyorum ben ikinci asilamaya baslamadan once eşime icirmistim baya farketmiştiSizin yazdıklarınızı ilk günden takip ediyorum yazmak istedim çünkü halinize sukredin diye benim bi derdim yok bin derdim var
İnsanlar neden medet umacagini şaşırıyor bazen nediym canım bende mahalle ebelerine hocalara vs gittim herşey kısmet bende tedaviyle hamile kalabiliyorm ama 2 dusugum var o yüzden çk korkuyorum ayni şeyleri yasmaktanÇocuk için canım attılar bi kaç kişiye yapmışlar hamile kalmışlar zaten kalbim durmak uzereydi korkudan rezil ettim onları nasıl böyle bir şey yaparsınız diye
Rabbim kucağına almayi nasip etsin inş yuvaniza bol huzur mutluluk versin benim eşim sulalesinde meshurdur inadı yani anlayacagin benimki umutsuz vaka canım zaten babasida onun hasretinden vefat etti bi türlü ikna edemedi onu nasıl bir kafa yapısı var çözmüş değilim rabbim bana dayanma gücü versin inş bende sperm vermesi için önceden yalvariyodum resmen ona agliyodum küsuyodum içimi kan aglatiyodu öyle veriyoduCanim öncelikle allah gönlüne göre versin inşallah.Benim esimde ilk zamanlar ben isterken istemiyodu daha erken hazir degilim vs diye ben hep ya olmaz falan derken bi kerede olur merak etme falan diodu hep 1 sene sonra biraz biraz dillendirmeye basladi ve bu sefer ben hic oralı olmadım ama bu süreçte sürekli dua ettim allahim çocuk sevgisini empoze et eşime lutfen o istesin falan die.sonra bir gün birden bire içime b....aldi aaa napiyosun dedim hadi bi deneyelim falan dedi boyle boyle bi kac ay hep olumsuz sonuclarla karşılaştık tabiki.Sonra ben doktora gitrim ve hormon degerlerim biraz yüksek çıktı prolaktin vs doktorum tedavi verdi bu surecte esimde sprem testi versin dedi ve ben imkansiz eşim hayatta gitmez dedim.ben tedaviye basladim ve esimi hep ikna etmeye ne kadar üzüldüğümü farketsin die çocuk tan sürekli bahseder oldum nitekim benim degerlerim düştüğünde eşim tamam vereyim test ama ben gitmem kap alalim evde yapayim dedi allahtan hastane yakın gittim aldim geldik yapti çok şükür bisi cikmamisti.sonra esim neden olmuyo demeye başladı doktorumda sürekli kendiniz deneyin hic bi sorun yok dedi eşim bunun daha çabuk bi yolu yokmu dedi ve aşılama dedim hic ama hic ummazdim kabul edeceğini kendi istedi düşün yani.ilki olmayinca dedim yandık eşimi bi daha ikna edemem ama msj attigimda kendi msj atti üzülme hayatim tekrar deneriz die o zaman bi rahatlama geldi ve çok şükür ikinci aşılamam tuttu ve degerin yukselmesini bekliyorum Suan.Biraz uzun oldu ama diyeceğim şu ki allah eşinin kalbine istek versin iki tarafta isteyince allahin izniyle hic bisi duramiyo önünde
Kan sonucun mu canım Rabbim yardımcı olsun gelecek aya pozitif olur inşallahBenım sonuç negatıf kızlar maffoldum ya
Canim uzulme diyeceğim ama ne fayda allah sonrakinde guldursun yüzünü inşallah nolur harap etme kendiniBenım sonuç negatıf kızlar maffoldum ya
Yazarsan sevinirim çünkü ikna olursa mayısta tüp bebek yapcaz Şanlıurfa osm de zorla iciririm artık ne yapimCanim bu arada sana bazi vitamin onerilerim olur baya farkettiriyor ama eşin kullanirmi bilmiyorum ben ikinci asilamaya baslamadan once eşime icirmistim baya farketmişti
Canim tabiki yargılamak bize düşmez ama eşin sanirim vicdan muhakemesi yapmiyor babasi bile hasret biraktiysa çocuğunuz olsa sevgi verebilecegine inaniyomusun kendini boşuna yillarca harab etmişsin rabbim ya eşinin kalbine güzellik vicdan ve empati duygusu versin yada sana hayirli kapilar açsınRabbim kucağına almayi nasip etsin inş yuvaniza bol huzur mutluluk versin benim eşim sulalesinde meshurdur inadı yani anlayacagin benimki umutsuz vaka canım zaten babasida onun hasretinden vefat etti bi türlü ikna edemedi onu nasıl bir kafa yapısı var çözmüş değilim rabbim bana dayanma gücü versin inş bende sperm vermesi için önceden yalvariyodum resmen ona agliyodum küsuyodum içimi kan aglatiyodu öyle veriyodu
Canimmm hiç üzme kendini annemin bi sözü var hep bana bunu der bir kadın stres yaparsa ya rahminde yada goguslerinde bir sorun olur gerçekten de doğru söyledi ben stresten goguslerimde 28 mm kistler çıktı ve bizim ailemizde kistleri olan yoktuCanim uzulme diyeceğim ama ne fayda allah sonrakinde guldursun yüzünü inşallah nolur harap etme kendini