Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım inşallah ne diyelim bugün bi fenayım içimden ağlamak geliyo sürekli durduruyorum kendimi işyerinde biri ağlarken görmesin diye rabbim yüzümüze baksın dualarımızı kabul eylesin ...

Ayy çok sevındım darısı basıma ıkı saatım var canım ya çok mutlu oldum senın adına

Maşallah canım kaçıncı günün bugün senin ikizdir inşallah

inşallah canım inşallah ne diyelim bugün bi fenayım içimden ağlamak geliyo sürekli durduruyorum kendimi işyerinde biri ağlarken görmesin diye rabbim yüzümüze baksın dualarımızı kabul eylesin ...
Canim seni o kadar iyi anliyorum ki kiyamam ya tut kendini ve güçlü ol lutfen allah büyüktür

Ay ay günün ilk güzel haberi geldiği oh çok mutlu oldum ya.rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsaALLAH. Senin kaçıncı günün bugün peki canim

Son düzenleme:
Bende çok duygusalim pınar süt reklamına bile ağlıyorum evim okulun yaNinda anasınıfı öğrencileri 23 nisan gösterisi yapiyorken gozyaslarim kendilignden akiverdi inşallah hamileliktendir

Bu senin ilm kan verisin drmi canim

Yani ilk kez kan verdin kacinci gunu verdin evet olduca yuksek cikms degerib masllah tebrik ederim seni

Bende çok duygusalim pınar süt reklamına bile ağlıyorum evim okulun yaNinda anasınıfı öğrencileri 23 nisan gösterisi yapiyorken gozyaslarim kendilignden akiverdi inşallah hamileliktendir
Canımsın suan cok duygulum.. kıyamam Rabbım o guzel gozlerını mutluluktan aglatsın ınsaAllah

Loveandhope gözünüzaydın canım Allah tamamına erdirsin kızlar ben bugün Dr a gittim ne zaman devam edelim diye 12. Gün negatifimi söyledim adet olmazsan pazartesi tekrarla testi dedi kendimi bu duruma alıştırmışken kafam karıştı açıkçası yine ümitlenmek istemiyorum dün ilaçlarımı bırakmıştım sakın Bırakma dedi jel e devam e peki bu geciktirmiyor mu dedim sen kullan dedi başlasa birşey demedi normalde dün olmam gerekiyordu ama olmadım gerçi içimde hiç olumlu bir his yok çünkü göğüslerim yine küçücük oldu :)) Ağrı mağrıda yok birde negatifi gördüğüm gün sinirimde ağırda taşıdım temizlikte Yaptım yolculukta Yaptım şimdi ben ne yapayım akıl verin lütfen

kan testını gormeden umutsuzluga kapılma canım benım.. hala benım bır belırtım yok takılma onlara.. dıkkat et kendıne agır falan kaldırma.. dua et..

Benimde goguslerimde indi pozitifi gördüm ama hala kanda görmeden inanmıyorum sen pqsartesine kadar bekle canım henüz değerin düşükde olabilir belki ondan çıkmamıştır testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…