• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben pazetesi kan verebilirim ancak yarin erken olur haftasonuda saglikocagi kapalı pazertesi yada salı sonuç elimde olur inşallah ben 2 izden değilde 3uz 4 uz sen korkuyorum inşallah en fazla 2 izdir sağlıklı olsun da hayirlisiyla bu kez düşmez sağlıkla doğar inşallah 5 sağlıklı yumurta vardı
oyy maşallah bence de ikizdir canım rabbim gönlüne göre versin inşallah nedense şuan çok duygulandım ağlamak üzereyim:)) kendim öğrenmiş gibi sevindim çok dikkat et bak ağır bişey kaldırma evi bile süpürme bırak pis kalsın bebişin senle kalsın herşeyden önemlisi bu:)

Esim yarin yapma bidaha alman diyo :) ben heyecan yapıyorum diye 2 tane kaldı testin 13. Ve 15. Günü yapmayı planliyorum canım bide açıkçası hala korkum var negatif çıkar diue önce negatiftir sonradan boyle oldu diye emin olamiyrm ki
bak bu idrar teslerinde pozitif çıktıktan sonra %99 hamilesindir diyolar doktorlar diyo hemde bunu :))) içini ferah tut:))

Günaydın canlarim su cuma gününün bereketi hurmeti üzerinize olsun.Avuç açıp ettiğiniz dualar kabul olsun.cuma bayraminiz mübarek olsun insaAllah...
amin kuzum duat et bize inaşşallah hayırlı haberler alırız 10. günüm test yapmamak için tutuyorum kendimi yarın çok yakın arkadaşımı yemeğe çağırıyorum hamile eğer bugün yapıp da olumsuz bi sonuç alırsam yarın çok kötü olurum kız da anlar o yüzden tutuyorum kendimi rabbim en güzelini bilir bize de nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın...

amin kuzum duat et bize inaşşallah hayırlı haberler alırız 10. günüm test yapmamak için tutuyorum kendimi yarın çok yakın arkadaşımı yemeğe çağırıyorum hamile eğer bugün yapıp da olumsuz bi sonuç alırsam yarın çok kötü olurum kız da anlar o yüzden tutuyorum kendimi rabbim en güzelini bilir bize de nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın...
Canim zaten 10.gün test icin çok erken sakın yapip moralini bozma lutfen sabret bir iki gün daha lütfen

pekiii öle olsun:))ama twetty ninki 11 gündü dün ve lovendop du galiba onunda 10. gündü neyse ben bekliyim :)))
Canim bosver garanti olsun sonra daha kötü oluyo insan bizimkiler 1 saat sonra belirdi ve çok kötü bi durumdu gercekten bence bekle garanti olsun cnm

Günaydın kızlar.hastanedeyim bende test sonucunu bekliom insalh güzel sonuçlar alirim dua edin:KK43:
Canım benım bende kanımı verdim Öğlen Arıcaz deldiler kadın umutsuz konuştu ılk de çok zor dıye bırde benım aşılamamı yapan doktor hıc yatırmadan hemen kaldırdı of adet olucam gıbı bı hıs var

Canım benım bende kanımı verdim Öğlen Arıcaz deldiler kadın umutsuz konuştu ılk de çok zor dıye bırde benım aşılamamı yapan doktor hıc yatırmadan hemen kaldırdı of adet olucam gıbı bı hıs var
Niye kaldırdı ya ben 40dakika yatmistim. Ama olacak olsa her turlu olur sıkma canını. Yeter ki Rabbim ol desin.. İnsaAllah yüzünü güldürsün hadi güzel sonuçlar duyalim kizlar

Niye kaldırdı ya ben 40dakika yatmistim. Ama olacak olsa her turlu olur sıkma canını. Yeter ki Rabbim ol desin.. İnsaAllah yüzünü güldürsün hadi güzel sonuçlar duyalim kizlar
Ben belcıkada yasıyorum belcıkalı doktorum bısey olmaz dedı of canım çok dua ettım hepımız ıcın

oyy maşallah bence de ikizdir canım rabbim gönlüne göre versin inşallah nedense şuan çok duygulandım ağlamak üzereyim:)) kendim öğrenmiş gibi sevindim çok dikkat et bak ağır bişey kaldırma evi bile süpürme bırak pis kalsın bebişin senle kalsın herşeyden önemlisi bu:)
Sağol canım allah sizlere de nasip etsin bir an önce canigonulden istiyorum hayırlısı olur inşallah yine düşmez inşallah sağlıklı olur yok gülün is yapmiyrm 15 gündür kızkardeşinin yanındaydı annemde geldi sagolsunlar bakıyorlar

İnşallah bu mübarek günde hepininz pozitifi görürsünüz canım bol bol dua

talım tabiki geçerlidir bak kaç örnek arkadaşımız var bu şekilde görüp kan testibde çıktığını gören hamilesin inşallah çok sevindim valla darısı başıma inşallah :)))
insalah canım allahim hepimzn yüzüne baksın

Canimmm coook sevindim cizgin çok net vardır coook sevindim vallahiii Allahım yüzünu guldursun inşallah bitanemmm :-* canım yaa çok sevindim
Allah razi olsun canım darısı sana isteyen herkese inşallah sonunda güzel olur

Back