Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.bugün 17. Günümdü benim ilk kanı 13. Gün vermiştim 72,57 çıkmıştı. Ben bugunku sıramı savdım bugün test yaptıracak diğer arkdaşların sonuçlarını heyecanla bekliyom.güzel haberler gelicek insallh. @twetty23 senide çok tebrik ederim tatlım:)

Mrb kızlar ben yeni üye oldum öncelikle hayırlı cumalar bu topigi ilk günden takip ediyorum bende 3 nisanda aşılama oldum ama tutmadı eşimi ikna edebilirsek mayısta tüp bebek yapcaz bu temmuz ayında 11 yilimizi dolduracaz evlilikte size hayat hikayemi anlatsam oturur aglarsiniz

Benimde goguslerimde indi pozitifi gördüm ama hala kanda görmeden inanmıyorum sen pqsartesine kadar bekle canım henüz değerin düşükde olabilir belki ondan çıkmamıştır testte
Canım kanda Sıfır çıktı çok zor ama bekleyip görelim

Sağol canım bende kanda görmeden inanmıyorum bide test önce negatifti 1 saat sonra o hale geldi o yüzden korkuyorum acikcasi

Allah inş yakın zamanda nasip eder sizede dünya hayatı imtihan yeri herkesin farklı Allahtan ümidimizi kesmeyelim

Sagol canin Kan vermeden üzülme canım hakkından hayırlısı olsun gönül İster hepimiz müjde versin Rabbim hepimizin yuzune baksın
Saol canım nasip artık bekliyorum bakalım.. Sen bu sabah tekrar etseydin idrar testini daha net görürdün rahatlardın sen bilirsin tabi ama belli çift çizgi zaten

Çok sevindim canım gözünaydın

Allah yardimcn olsun canım anlatmak istersen dinleriz herkesin imtihanı başka başka canım Cok zorr Rabbim tüp bebeğe gerek koymadan verir inşallah biran önce hayirlisiyla sorun nedir canın sizde

10 yıldır yapmadığım bir şey kalmadı karı Koca ilaclarindan tutunda doktorlara kadar herseyi ben yaptım eşim kılını kipirtadmadi

Allah yardimcn olsun canım anlatmak istersen dinleriz herkesin imtihanı başka başka canım Cok zorr Rabbim tüp bebeğe gerek koymadan verir inşallah biran önce hayirlisiyla sorun nedir canın sizde
Sorun eşim maalesef hiç yanasmiyo tedaviye bu vurdum duymazligi beni çok üzüyo zaten çocuk hasreti beni bitiriyo eşimin bu tavrı beni tamamen mahvediyo

10 yıldır yapmadığım bir şey kalmadı karı Koca ilaclarindan tutunda doktorlara kadar herseyi ben yaptım eşim kılını kipirtadmadi
Sorununuz ne peki canım eşinin değerleri normal mi de sen yaptın herşeyi? allah eşinin kalbine de çocuk sevgisi versin tez zamanda hayırlısıyla kucağınız dolsun inşallah

Saol canım nasip artık bekliyorum bakalım.. Sen bu sabah tekrar etseydin idrar testini daha net görürdün rahatlardın sen bilirsin tabi ama belli çift çizgi zaten
Sağol canım açıkçası cesaret edemiyorum korkuyorum pazar yapicam testi pazartwside kan veririm insallah

Bende sorun yok eşimin hareketlileri zayıf ama umrunda değil çok vurdum duymaz biri kendi hayatı için parmağını kaldirmaz ama başkalarının derdi için kendini yer bitirir

Sorun eşim maalesef hiç yanasmiyo tedaviye bu vurdum duymazligi beni çok üzüyo zaten çocuk hasreti beni bitiriyo eşimin bu tavrı beni tamamen mahvediyo
Erkekler kadınlar kadar duyarlı oalamaz belki ama sanırım senin esin biraz umursamaz davranıyor allahım eşine çocuk sevgisi versin sennde yardimcinnolsun

Sorununuz ne peki canım eşinin değerleri normal mi de sen yaptın herşeyi? allah eşinin kalbine de çocuk sevgisi versin tez zamanda hayırlısıyla kucağınız dolsun inşallah
Spermleri cansız canım doktor üroloji bölümüne yönlendirdi ama gotmemekle ısrar ediyo boynuma yeni ölmüş yılan bile attılar benden habersiz o an kalpten gitmek uzereydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…