Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Senim eski gebeliginden kac gun sonra dusu oldu degerinde canim dustukten sonra da degerin kanaman gelmtr hemen ama
En son 168 di aşılanan 16. Günü sonrada olcturmedin 1 hafta sonra kaşık ağrısı ve kahveleke gelmeye basladi araya bayram girdi 1 ghafta Dr gidemdm acilde ploroton depot iğne yaptılar yani yaklaşık 2 hafta sonra değerin 7 düşmüştü betahcg 0 landı 1 2 içinde kanama oldu aklina kötüyü getirme bende simdi endiseliyum acaba ayni seylermu olacak diye korkuyorum kotu rüyalar görüyorum Rabbim acisin

Canik benim degerim baya dusukte herkezden iyizden 46.6ydi ya oyuzden bende saglik ocagin cumartesi acik die kan verdim taa pazrtesi cikar dediler

Canim hic merak etme çok ünlü bir prof.dinlemistim tv de yurt dışında yapılan arastirmalara göre aşılama sonrasi artik yatirmiyolarmis genelde çünkü aslinda ayaga kalktigimizda yer cekimine göre aslinda spermler daha yukarı gidermis ben iki asilamam da da en fazla 20 dk yattim yatmadim sonra kaldirdi doktorum

sualp27 canım hayırlı olsun çift çizgi çıkmış çok sevindim Allah tamamına erdirsin.

Malesef benim negatif bugün 14. Günüm idrarda negatif.. Önümüzdeki ay ne yaparım bilmiyorum hayırlısı..

Bende dua ediyorum sizlere canım benim o testten güzel sonuçlar çıkacak insaAllah
Ins canım sende dıkkat et kendını hıc bı ID
ıns beş kısıyıydık sırayla herkes gırdı çıktı dedım olmaz korkma dedı o gıdecegı yere gıttı dedı

Canik benim degerim baya dusukte herkezden iyizden 46.6ydi ya oyuzden bende saglik ocagin cumartesi acik die kan verdim taa pazrtesi cikar dediler[/degerin artmıştır inşallah canım idrar testin koyulastimi

Kızlar değerim 499.78 cıktı beklenenden yüksek dedi doktor ikiz ihtimali olabilir dedi salı veya çarşamba keseyi görmek için yeniden çağırdi.4 haftalıkmis bebişim:) inşallah kese ve kalp atislarinida duyarizda rahat rahat hamileyim diyebilirim.teyzeleri dualariniz için Allh bin kere razı olsun:) hepiniz için yürekten dua ettim dün gece sizinde dualrinizda olmak dilegiyle

Ins canım sende dıkkat et kendını hıc bı ID

ıns beş kısıyıydık sırayla herkes gırdı çıktı dedım olmaz korkma dedı o gıdecegı yere gıttı dedı
Evet canim aynen oyleymis hatta doktor dediki biz yatirmasak hastalar diyoki vay efendim yatirmadi doktor dedikleri icin yatiyoruz hala falan demişti canim olacagi varsa hic bisi duramaz önünde cok şükür bunu biliyoruz

Sagol canin Kan vermeden üzülme canım hakkından hayırlısı olsun gönül İster hepimiz müjde versin Rabbim hepimizin yuzune baksın

Canim senin ilk degerin kacti bende pazrtsye kadar bekleyecgim mecbur

Ayyyyy canim yaaa nasil mutlu oldum a latamam tüylerim diken diken oldu yazini gorunce cok sevindim rabbim o gunleride gosterecek insallah bende 1 saate gidicem insallah ama 2.5 saat sonra veriyorlar senin kacinci gunun de bu gün

annem inşallah ikizdir tatlım hayırlı olsun tekrardan çok çok sevindimm darısı başımızaa:) aminnnnnn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…