- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim benimde yoktu ki kasinti gibi kasik agrisindan baska bide hatirlarsan bi kac gun once üst uste ayni saatlerde el ayak titremesi gibi bisi olmuatu doktor tansiyonun dusuyodur demişti8. Gunum hic belirtim yok offf canm sklyr
Off canim ya benimde sekerli seyler canim istemeye basladi adet mi olacagm ondanmiki 1 kacgun eksi seyler canim istemisti simdide tatli ne oluyor anlamiyorum Kasigimdada belirti yok hic digwrinde kasigim gerilerek agrimistiBenim 14.güne bile kalmıcak galiba bu ağrıyla.benimde geçen sefer hep tuzlu Şeyler istemişti canım şimdi habire tatlı yiyorum.tüp bebek yolu göründü galiba yavaştan
Bemdede kasinti gibi batma var sadece bende cok acikiyordum elim ayagim titriyodu ama bugun cok acikmadimCanim benimde yoktu ki kasinti gibi kasik agrisindan baska bide hatirlarsan bi kac gun once üst uste ayni saatlerde el ayak titremesi gibi bisi olmuatu doktor tansiyonun dusuyodur demişti
Canim bende gecen ayki asilamada turşu biberler varya tombik ondan yiyodum hic yemedigim halde hemde bu isler belli olmuyor hayatım bence belirti aramak saçmaOff canim ya benimde sekerli seyler canim istemeye basladi adet mi olacagm ondanmiki 1 kacgun eksi seyler canim istemisti simdide tatli ne oluyor anlamiyorum Kasigimdada belirti yok hic digwrinde kasigim gerilerek agrimisti
Hayirlisi olur inşallahMerhaba hanımlar.geçmişimiz.eşim varikosel ameliyatı oldu.ileri hızlılarımız çok iyi fakat morfoloji %3 .8. haftada kalp atımı olmadığı için bir kürtaj oldum.en sonda 2014 ağustosta düşük oldu.bizde aşılamaya karar verdik.mart ayında adetimin 3. günü aşılama için iğnelere başladık.iğnelerin 8. günü gittiğimde 17mm iken 10. günü sabahında çatlama kendiliğinden olmuştu.doktorum yumurtalarımın son anda çok hızlı büyüyüp çatladığını söyledi.mecburen nisan ayına kaldık. geçen salı günü adetimin 3. günü iğnelere başladım.bugün gittiğimde 21 ve 23 mm sağda ve solda 2 adet yumurta oluşturulduğunu söyledi doktor.bu gece 24.30 da çatlatma iğnemi yapacağım.çarşamba öğlen aşılama yapılacak. çok heyecanlıyım.inşallah olur.
Nebileyim canim diger asilamamda tuttu ya ayni belirtileri ariyorum ama yok malesef simdilikCanim bende gecen ayki asilamada turşu biberler varya tombik ondan yiyodum hic yemedigim halde hemde bu isler belli olmuyor hayatım bence belirti aramak saçma
Her zaman bir olmuyor ki canim ablam tamamen adet belirtilerini yasamisti ha oldum ha olucam derken bide bakti hamile düşün yaniNebileyim canim diger asilamamda tuttu ya ayni belirtileri ariyorum ama yok malesef simdilik
Bilemiyorum canim ya kismet artik nediyelim allaha biraktim ben yapacak baska biseyim yok cunku ama hissiyat olarak Bisey hissedemiyorumHer zaman bir olmuyor ki canim ablam tamamen adet belirtilerini yasamisti ha oldum ha olucam derken bide bakti hamile düşün yani
Bende de sıfır hissiyat canimBilemiyorum canim ya kismet artik nediyelim allaha biraktim ben yapacak baska biseyim yok cunku ama hissiyat olarak Bisey hissedemiyorum
Cok sancili bir surec rabbim hayirlisini versin bazen yoruldugumu hissediyorum 2 dusukten sonra simdi asilamam tuttumu tutmadimi tutrasa dusecekmi dusmeyecekmi Dusun dur simdiden bukadar yiprandim piskolojik olarak allahim daha agirindan sakinsinBende de sıfır hissiyat canim
Canim tabiki yaşadık larin zor ama kanli canli çocuklarını kaybedenler var şükür ve tevekkül et bu sefer düşmeyecek merak etmeCok sancili bir surec rabbim hayirlisini versin bazen yoruldugumu hissediyorum 2 dusukten sonra simdi asilamam tuttumu tutmadimi tutrasa dusecekmi dusmeyecekmi Dusun dur simdiden bukadar yiprandim piskolojik olarak allahim daha agirindan sakinsin
Bende oyle dusunuyorum canim ama elimde degil yapi olarak zayif ve gucsuz bir karakterim Allah yardimcimiz olsun hepimizin insallah canimCanim tabiki yaşadık larin zor ama kanli canli çocuklarını kaybedenler var şükür ve tevekkül et bu sefer düşmeyecek merak etme
Canim bende gecen ayki asilamada turşu biberler varya tombik ondan yiyodum hic yemedigim halde hemde bu isler belli olmuyor hayatım bence belirti aramak saçma
Merhaba hanımlar.geçmişimiz.eşim varikosel ameliyatı oldu.ileri hızlılarımız çok iyi fakat morfoloji %3 .8. haftada kalp atımı olmadığı için bir kürtaj oldum.en sonda 2014 ağustosta düşük oldu.bizde aşılamaya karar verdik.mart ayında adetimin 3. günü aşılama için iğnelere başladık.iğnelerin 8. günü gittiğimde 17mm iken 10. günü sabahında çatlama kendiliğinden olmuştu.doktorum yumurtalarımın son anda çok hızlı büyüyüp çatladığını söyledi.mecburen nisan ayına kaldık. geçen salı günü adetimin 3. günü iğnelere başladım.bugün gittiğimde 21 ve 23 mm sağda ve solda 2 adet yumurta oluşturulduğunu söyledi doktor.bu gece 24.30 da çatlatma iğnemi yapacağım.çarşamba öğlen aşılama yapılacak. çok heyecanlıyım.inşallah olur.
Canım ben de senin gibiyim şu an hamile kalmaya uğraşıyorum ama içimdeki korku hiç gitmiyor Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah. Peki sen düşükten sonra test falan yaptırdın mı pıhtılaşma vb?Bende oyle dusunuyorum canim ama elimde degil yapi olarak zayif ve gucsuz bir karakterim Allah yardimcimiz olsun hepimizin insallah canim
Canim benim tam olarak pozitif sayılmaz ama var akintim rahim ici sürekli islak gibi bideCnm bir şey sorcam akıntın var mı?
Canim benim tam olarak pozitif sayılmaz ama var akintim rahim ici sürekli islak gibi bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?