• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Basima bir agri girdiki sormayin adet olmadan once agrir hep her an adetim bana supriz yapip yarin gelebilir yarinsa bekleyip ertesi gun mu gtsem ki hastneye

Basima bir agri girdiki sormayin adet olmadan once agrir hep her an adetim bana supriz yapip yarin gelebilir yarinsa bekleyip ertesi gun mu gtsem ki hastneye
Kesin hamilesin canım çok gecikmeden ilk kan testini yaptır bence.. Eşine soyledin mi artik

Basim agriyo benim adet basi ve sonrasi migrenim tutar ya soledim cok mutlu ama simdi basim agryo adet mi olacam dedim bozuldu
Canimsin kesinlikle kotu düşünme bazı topiklerde okumuştum hamilelikte de bas ağrısı çeken var.. Ve seninki psikolojik lütfen güzel düşün bolca dua et e mi

Canimsin kesinlikle kotu düşünme bazı topiklerde okumuştum hamilelikte de bas ağrısı çeken var.. Ve seninki psikolojik lütfen güzel düşün bolca dua et e mi
Ediyorum canim sagolasin acaba ilaclrin etkisi ile mi idrar testim pozitif cikti ankamiyorum

Ediyorum canim sagolasin acaba ilaclrin etkisi ile mi idrar testim pozitif cikti ankamiyorum
Tatlim benimde pozitif çıktı idrar testinde.
Bugün kan testi yaptırdım 81.48 çıktı.
İnanıyorum seninkide çıkacak..

Kızlar 10 Nisan aşılama az önce idrar testi Yaptım negatif :))

Back