Peki kac gunde ortalama okadar oluyor ki acaba basim agryo ya nieyse oyuzden yarin adet olacakmisim gbi geliyoeDe
Degerin 1500 olmadan kese gorunmz canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki kac gunde ortalama okadar oluyor ki acaba basim agryo ya nieyse oyuzden yarin adet olacakmisim gbi geliyoeDe
Degerin 1500 olmadan kese gorunmz canim
Bende de herhangi bir problem bende kalamiyorum.. Herşey ALlah tan bol bol dua edin kızlarVala bende pkoda yok herseyim normal ama bende kalamyorum
Aynen cnm bizde de cok şükür problem yok ama olmuyo ışte rabbim bu sefer guldursun insallah 2.asilamam benimBende de herhangi bir problem bende kalamiyorum.. Herşey ALlah tan bol bol dua edin kızlar
İlac bitince hemen de olabilir 15 gun sonradaKullansam hemen olur muyum ki.
Kesin hamilesin canım çok gecikmeden ilk kan testini yaptır bence.. Eşine soyledin mi artikBasima bir agri girdiki sormayin adet olmadan once agrir hep her an adetim bana supriz yapip yarin gelebilir yarinsa bekleyip ertesi gun mu gtsem ki hastneye
Basim agriyo benim adet basi ve sonrasi migrenim tutar ya soledim cok mutlu ama simdi basim agryo adet mi olacam dedim bozulduKesin hamilesin canım çok gecikmeden ilk kan testini yaptır bence.. Eşine soyledin mi artik
Canimsin kesinlikle kotu düşünme bazı topiklerde okumuştum hamilelikte de bas ağrısı çeken var.. Ve seninki psikolojik lütfen güzel düşün bolca dua et e miBasim agriyo benim adet basi ve sonrasi migrenim tutar ya soledim cok mutlu ama simdi basim agryo adet mi olacam dedim bozuldu
Ediyorum canim sagolasin acaba ilaclrin etkisi ile mi idrar testim pozitif cikti ankamiyorumCanimsin kesinlikle kotu düşünme bazı topiklerde okumuştum hamilelikte de bas ağrısı çeken var.. Ve seninki psikolojik lütfen güzel düşün bolca dua et e mi
Tatlim benimde pozitif çıktı idrar testinde.Ediyorum canim sagolasin acaba ilaclrin etkisi ile mi idrar testim pozitif cikti ankamiyorum
Canim hamile kalip aylarca adet doneminde sanci ve ağrı ceken insanlar var vücut hemen adapte olamaz ki zaten icini ferah tut hic bisi olmayacak allahin izniyleBen adet olabilrm yarin kizlar basim tutru cnki
Olemi diyosun Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahTatlim benimde pozitif çıktı idrar testinde.
Bugün kan testi yaptırdım 81.48 çıktı.
İnanıyorum seninkide çıkacak..
Vala bilemedim benim migrenim adet basinda tutrda tatlim oyuzdenCanim hamile kalip aylarca adet doneminde sanci ve ağrı ceken insanlar var vücut hemen adapte olamaz ki zaten icini ferah tut hic bisi olmayacak allahin izniyle
Amin tatlim bakalim daha kesin bisey yok dayanamadım yaptırdım bir saatte verdiler sonucu salı bi daha yapacam insaAllah artarOlemi diyosun Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Canim merak etme gecen asilamanda kacinci günü adet olmuştunKizlar goguslrmin ageisi gecti demistm bu seferde ust kisimlari agryo
Canim erken yapmissin idrar da belli olmaz kiKızlar 10 Nisan aşılama az önce idrar testi Yaptım negatif :))