• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
9 ay adet i unut :)
Ah canim insallah ya bende yarin hastnye net gidiyorum arkdslr buraya sonucu yacagim buyuyene dogum yapana kadrda yazmaya calsicagim insallah kendime bahcivan pantolan aldim ama karar vermedim yuksek belini bulamyorum uzun zamandir almk istyordum bu sene moda heryerde var hamileligi cagrtrdgi icin ve insanlr.ole dusunurler die acikcasi almk istemedim bugun aldim

Yarın mı kan testi yapacaksın.Cnm sen normalde günü gününe oluyordun değil mi?Kaç tane idrar testi yaptın.Farklı markaları da alsaydn
Birtane yaptm baskada yapmadim gerek duymadim vala tatlim kanda nasilsa cikar 20si de tesy gunumdu zaten evet ben gunu gunune olurm hic sasmaz bazen bir gun de erken gelir canm

Kızlar o kadar sevindim ki sizlerin adına Rabbim tamamına erdirsin ve kucağınıza almayı nasip eylesin.Ben yine de korkuyorum.Şu pko illeti beni yine sevindirmeyecek gibi geliyor.Ama Allah büyük.
Bende de pco var dusuk yapmis olsamda sukur 2 kez hamile kaldim bizim yumurtlamamZ olmadigi icin hamile kalamuyorz asilamanin tutmamasi ivin hic bir neden yok allaha kalmis artik gerisi canim

Yarın mı kan testi yapacaksın.Cnm sen normalde günü gününe oluyordun değil mi?Kaç tane idrar testi yaptın.Farklı markaları da alsaydn
Hayatimda ilk defa idrar testi yaptm 4tllik ucuz birseydi sonra alamyi dusunmedim yani gerek yok canim nasilsa ak kara yarin kesin belli olacak bugunde olmzsa iki gun gecmis olacak ilk defa

Bende de pco var dusuk yapmis olsamda sukur 2 kez hamile kaldim bizim yumurtlamamZ olmadigi icin hamile kalamuyorz asilamanin tutmamasi ivin hic bir neden yok allaha kalmis artik gerisi canim

İnşallah tutar cnm. 3,5 yıllık evliyim ve hiç hamile kalamadım ya çok korkuyorum.Ama nasip.Allah bilir.

Evet herkez vakti vardir diyordu da ne zaman diyordum Allahim herkeze er yada gec istedgini veryor az kaldi canlarim ebet sabah kan verrim oglende alirm acaba muaynede eder mi daha kesd gornur mu kizlar daha erken mi simdi ikiside tutuysa gorrlermi

De
Evet herkez vakti vardir diyordu da ne zaman diyordum Allahim herkeze er yada gec istedgini veryor az kaldi canlarim ebet sabah kan verrim oglende alirm acaba muaynede eder mi daha kesd gornur mu kizlar daha erken mi simdi ikiside tutuysa gorrlermi
Degerin 1500 olmadan kese gorunmz canim

Birtane yaptm baskada yapmadim gerek duymadim vala tatlim kanda nasilsa cikar 20si de tesy gunumdu zaten evet ben gunu gunune olurm hic sasmaz bazen bir gun de erken gelir canm
Hadi insAllah Tatlim ya duamdasiniz.. Ben bide salı günü yapacam bakalım

Sizler ne güzel aşılamanızı oldunuz inşallah güzel haberkerinizi duyarız.ben hala tedaviye başlayamadım. Regl olucamdaa tedaviye başkıcamda alılamam olucak ohoo morelim çok bozuk
Skma canını Tatlim seninde olur insaAllah... Sadece inan ve bolca dua et. Ben çok dua ettim halada ediyorum.. Duamdasiniz

Back