• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladim canim bana dr progestan fitile 7. Gunu basla dedi embriyo rahme ozaman iniyor tamamen btutunmasida 1 hafta suruyo sanirim 11 le 15. Gun arasi betahcg salgilanmaya basliyor dedi ama bunyeye gore degiskenlik gosterebiliyms canim hayirlsi olsun insallah bebisindr kasigini agritan benm de ilknde 7. Gunden sonra belirtm baslamsti bugun 6. Gunum bari bir belirti yok sadece istahim acik eksi seyler canim istiyor surekli
Hayırlısı canım izlediğim videolarda ole diyodu doktorlar benim doktor progestan a asilsmadan sonraki gün başlattı hemen inşallah bebislerimiz gelir bi sn önce bu etkiler ilaçtan da olabilir ama 2 gündür göğüs ağrım hafiflemisti tekrar arttı bugün bakalimm hayirlisi

13,gunum benım hıc cıkmaz sandım ama ınanamıyorum daha yarın sabahada yaparım bakalım ınsaAllah ya resım nasıl yollanılıyor

Ya ben bide sigaradan vazgeçemiyorum malesef :KK43:
Sigarayı kesinlikle bırak canım bebisine zararlı internette bi araştırma vardı sigara içen hamilelerle icmeyenlerin bebis lerinin anne karninda fotolarini çekmişler içenlerin bebekleri agizlarini ve burunlarini sürekli kapatiyolar yani içerde çok rahatsiz oluyorlar yavrucaklar onları rahatsız etmeye hakkımız yok

Kizlar anca okuyabildim yazilari hilallllllcnm çok sevindim ablamin da silik çıkmıştı ama hamile cok2şükür.rabbim tamamina erdirir inşallah
Canım sağolsun evet silik ama var adet bulundu olmadım sanrm üzerinden çok gün geçmedi için silik çıktı inşallah iledir darısı senin başına insallah

@@hllal aşılama tarihi 6 nisan sonuc :pozitif masallah:anneadayı:
@@tweety23 aşılama tarihi 13 nisan sonuç:
@@emoes aşılama tarihi 1 nisan sonuç:
malesef negatif
@@edaasya aşılama tarihi 2 nisan sonuç: malesef negatif
@@zahidem70 aşılama tarihi 2 nisan sonuç:malesef negatif
@@minikkedim16 aşılama tarihi 10 nisan sonuç:
@@eylulmeb aşılama tarihi 6 nisan sonuç :
@@loveandhope aşılama tarihi 7 nisan sonuç:
@@leyliferay aşıalama tarihi 10 nisan :sonuç:
@@Midwife85 asılama tarihi 14 nisan sonuç:
@@yaseneel asılama tarihi 15 nisan sonuç :
@@Mujoumut asılama tarihi 9 nisan sonuç:
@@aysemzumram asılama tarihi 6 nisan sonuç :
pozitif masallah:anneadayı:
@@yavrukartalim asılama tarihi 9 nisan @@sedefbxl asilama tarihi 10 nisan sonuc :
@@Perimasali asilama tarihi 10 nisan sonuc :

arkadaşlar ggözden kçırdıgım varsa listeyi alıntılasın herzaman pcden giremiyorum pcden girdigimde listeyi düzenlerim sonucu cıkan arkadaşlarda listeyi alıontılarsa sevinirim inşalalh herkesin adının karsında pozitif yazr

Son düzenleme:
Back