İnşallah hayırlısıyla tutar da gerek kalmaz canm. Ama ben en fazla 1 kere daha denerim sonra ara veririm birkaç ay sonra da tüp denerim ancak..
İnşallah cnm.Hepimize nasip olur da hayırlısıyla hamilelik telaşlarımızla uğraşırız artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlısıyla tutar da gerek kalmaz canm. Ama ben en fazla 1 kere daha denerim sonra ara veririm birkaç ay sonra da tüp denerim ancak..
Testi yaptKizlar ben simdi test aldim cok hasasa hir test degil ama simdi icinde ufak tuz gbi bisi var onu ne yapacgim bilen var mi
Canim neyaptin testi yaptinmiKizlar ben simdi test aldim cok hasasa hir test degil ama simdi icinde ufak tuz gbi bisi var onu ne yapacgim bilen var mi
Arkadslr idrar esti yaptim iki cizgi cikti
Ciddi misin ay hadi insaAllah canimkesin hamilesin.. Allahinda izniyle insaAllah yaa çok sevindim çok şükürArkadslr idrar esti yaptim iki cizgi cikti
Tebrikler canım darısı başımıza kaçıncıYani diger cizgi pembe biraz ama var ilaclrin etkisimi acaba
Yani diger cizgi pembe biraz ama var ilaclrin etkisimi acaba
Hayırlı olsun canmArkadslr idrar esti yaptim iki cizgi cikti
Hayırlı olsun hamilesinnnArkadslr idrar esti yaptim iki cizgi cikti
Foto atabiliyorsan at bakalım istersen canm ama bence hamilesin etkisi kalmamıştır ilacınOlemiyim bilemedim ki canim emibmisiniz ikinci cizgi pembe ama ilaclrin etkisi olmasin 4tl lik idrar testi almstm cikmaz die
Ucuz atlatmissin geçmiş olsun canım bide akşam bi test daha yap istersen ama bencede hamilesinKafamin icide hafif aciyor saclrdan bisi gornnyor ama heryerimden ufak ufak camlar cikiyor Allah sizi inandrsin elimde de tesbik matik vardi cekip duryordun resmen Allah korudu ya gozume yuzume gelseydi ne yapardim ben
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun...Kafamin icide hafif aciyor saclrdan bisi gornnyor ama heryerimden ufak ufak camlar cikiyor Allah sizi inandrsin elimde de tesbik matik vardi cekip duryordun resmen Allah korudu ya gozume yuzume gelseydi ne yapardim ben
Ben daha uzerinden zaman gecmedi die ucuz 4 tl lik ucuz testlerden almıştım kızlar komşu gösterdim bende de bole olmuştu hamilesindir dedi çok sağolun herkeze tek tek cvp verecem ama telefonu devamli sayfayi geri atıyor cevapla yazıyorum sayfa kapanıyor yaUcuz atlatmissin geçmiş olsun canım bide akşam bi test daha yap istersen ama bencede hamilesin
Ben sana ne dedim pozitif iste oleyyyArkadslr idrar esti yaptim iki cizgi cikti