• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yani bilemiyorum sakinim bakalım paritesi belli olur canlar en gec inşallah olayıdır kan sonucunu alman inanamadım inşallah sözlerinde pozitif çıkıverir insallah

Iste canım benim de 13.gunum de bukadar erken çıkması garip geldi bana sevindim ama
13. Gun erken degil benn degerim 168 ken silik cukmisti vucudunda ignenin etkisi kalmis bile olsa cok dusuktr oda idrarda cikmaz kesin hamilesin

Canim inşallah iledir tek tek olumlu sonuçlarını bekliyorum vala yemek bile yiyelim canım istemiyor bende heyecan yaptm daha eşime söylemem ama

Kizlar bugün saat 1 den beridir kasik ağrım ve göğüs ağrım arttı yürüyünce falan çok ağrıyor acaba bebisim rahme mi ulaştı düşünmekten drlircem

Kizlar bugün saat 1 den beridir kasik ağrım ve göğüs ağrım arttı yürüyünce falan çok ağrıyor acaba bebisim rahme mi ulaştı düşünmekten drlircem
Hadibakalim 2. Mujdeyi alalm insallah ortalama 7. Gunu rahme iniyo canim embriyo

Hayırlısı ya 3 ve 4 günü iniyomus 3 günde tutanmasi suruyomus canım o yüzden 7. Gün diyolar kaç gündür videolarla yedim ksfayi inşaallah hepimiz müjdeyi vericem burdan
Anladim canim bana dr progestan fitile 7. Gunu basla dedi embriyo rahme ozaman iniyor tamamen btutunmasida 1 hafta suruyo sanirim 11 le 15. Gun arasi betahcg salgilanmaya basliyor dedi ama bunyeye gore degiskenlik gosterebiliyms canim hayirlsi olsun insallah bebisindr kasigini agritan benm de ilknde 7. Gunden sonra belirtm baslamsti bugun 6. Gunum bari bir belirti yok sadece istahim acik eksi seyler canim istiyor surekli

Bu arada kizlar benim yüzümde adet oncesi cikan sivilcem çıktı sanirim umudum yok olmadi gene bence :((( 11. Günün bu gün

Back