- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Kacinci gunun canim bugn benim 15. Gunumde silik cikmisti hamileydim sende hamilesinYani diger cizgi pembe biraz ama var ilaclrin etkisimi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci gunun canim bugn benim 15. Gunumde silik cikmisti hamileydim sende hamilesinYani diger cizgi pembe biraz ama var ilaclrin etkisimi acaba
Evet sen demiştin canm ama ben halen inanamıyorum dış gebelik filan olmasınBen sana ne dedim pozitif iste oleyyy
Iste canım benim de 13.gunum de bukadar erken çıkması garip geldi bana sevindim amaKacinci gunun canim bugn benim 15. Gunumde silik cikmisti hamileydim sende hamilesin
hadi hayirli olsun canım gözün aydın.test sırasi bana geldi hadi darısı başıma:)Insani adet olurum die pet bile koysam şimdi çıkardım attım çöpe pazartesi net bilgi veririm kızlar sizlerden de güzel haberler bekliyorum
13. Gun erken degil benn degerim 168 ken silik cukmisti vucudunda ignenin etkisi kalmis bile olsa cok dusuktr oda idrarda cikmaz kesin hamilesinIste canım benim de 13.gunum de bukadar erken çıkması garip geldi bana sevindim ama
Yok canim aklina kotuyu getirme hamilesin hayirli olsunEvet sen demiştin canm ama ben halen inanamıyorum dış gebelik filan olmasın
Evet arkadaşla diyor git die bekleyen canım yaAy benim silikte çıksa hemen hastaneye koşardım
Hadibakalim 2. Mujdeyi alalm insallah ortalama 7. Gunu rahme iniyo canim embriyoKizlar bugün saat 1 den beridir kasik ağrım ve göğüs ağrım arttı yürüyünce falan çok ağrıyor acaba bebisim rahme mi ulaştı düşünmekten drlircem
Aa bak bunu ben bilmiyordum canım benim göğüs ağrım hafifliği valaHadibakalim 2. Mujdeyi alalm insallah ortalama 7. Gunu rahme iniyo canim embriyo
Benim gogsumde az agriyor catlatma ignesinden sonra agri baslamistiAa bak bunu ben bilmiyordum canım benim göğüs ağrım hafifliği vala
Hayırlısı ya 3 ve 4 günü iniyomus 3 günde tutanmasi suruyomus canım o yüzden 7. Gün diyolar kaç gündür videolarla yedim ksfayi inşaallah hepimiz müjdeyi vericem burdanHadibakalim 2. Mujdeyi alalm insallah ortalama 7. Gunu rahme iniyo canim embriyo
Anladim canim bana dr progestan fitile 7. Gunu basla dedi embriyo rahme ozaman iniyor tamamen btutunmasida 1 hafta suruyo sanirim 11 le 15. Gun arasi betahcg salgilanmaya basliyor dedi ama bunyeye gore degiskenlik gosterebiliyms canim hayirlsi olsun insallah bebisindr kasigini agritan benm de ilknde 7. Gunden sonra belirtm baslamsti bugun 6. Gunum bari bir belirti yok sadece istahim acik eksi seyler canim istiyor surekliHayırlısı ya 3 ve 4 günü iniyomus 3 günde tutanmasi suruyomus canım o yüzden 7. Gün diyolar kaç gündür videolarla yedim ksfayi inşaallah hepimiz müjdeyi vericem burdan
Kizlar anca okuyabildim yazilari hilallllllcnm çok sevindim ablamin da silik çıkmıştı ama hamile cok2şükür.rabbim tamamina erdirir inşallahAa bak bunu ben bilmiyordum canım benim göğüs ağrım hafifliği vala