Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yani diger cizgi pembe biraz ama var ilaclrin etkisimi acaba

Canım çok güzel bir haber inşallah hamilesindir. Kan testini bir an önce yaptırmalısın idrar testinde çıkan kan testinde daha net belli olur.

Olemiyim bilemedim ki canim emibmisiniz ikinci cizgi pembe ama ilaclrin etkisi olmasin 4tl lik idrar testi almstm cikmaz die

canım gecmıstır ılacın etkısı buyuk bır ıhtımal.Allahın ıznıyle hamılesın ınsaAllah.bı an once kan testı yaptır bence

Canmlrim insallah oleyimdir fotoda pek net cikmyor ama atmaya calisayim buvun kursa giris belgemi almaya gttim benden once bayan grdi kapi kapandi kapida kocaman kapkalin cam cektim kapiyi acamadim dedim fazla zorlama sonra tuk tik vurdum acan olmadi sonra bir cektm kulpndan kafamda patladi saclrmin ici hep cam kiriklari ile dolu kolum siyildi gozlugumn cami cizildi sukur bende bisi yok ama resmen tuz ile buz oldu koca kapi

Kafamin icide hafif aciyor saclrdan bisi gornnyor ama heryerimden ufak ufak camlar cikiyor Allah sizi inandrsin elimde de tesbik matik vardi cekip duryordun resmen Allah korudu ya gozume yuzume gelseydi ne yapardim ben

Kafamin icide hafif aciyor saclrdan bisi gornnyor ama heryerimden ufak ufak camlar cikiyor Allah sizi inandrsin elimde de tesbik matik vardi cekip duryordun resmen Allah korudu ya gozume yuzume gelseydi ne yapardim ben
Ucuz atlatmissin geçmiş olsun canım bide akşam bi test daha yap istersen ama bencede hamilesin

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun...

Ucuz atlatmissin geçmiş olsun canım bide akşam bi test daha yap istersen ama bencede hamilesin
Ben daha uzerinden zaman gecmedi die ucuz 4 tl lik ucuz testlerden almıştım kızlar komşu gösterdim bende de bole olmuştu hamilesindir dedi çok sağolun herkeze tek tek cvp verecem ama telefonu devamli sayfayi geri atıyor cevapla yazıyorum sayfa kapanıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…