• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim kasik agrisi gecen ay daha cok oldu hepta sol kasigim agridi bu ayda agridi o birazda ilaclrdan yumurta buyuyor catlyor dogal agrimasi gecen ay cok siddetlydi hatta bemim

Ben gunluk pet yerine normal pet koyaym. Sinav aninda aniden olurum adamlara rezil.olmayim diyorum henuz olamdm cnku adet

Actm yasin falan okudum iki lokma ancak yoyebldm canim kahvalti yapmk istemyor vala simdi hazrlanacagin bakalim

Günaydın kızlar bugün 5.günüm ve sol kasığım çok ağrıyor.böle yaşayan var mı
Canım aşılamadan sonra hiç ağrım olmadı.

12. gün bel ağrım vardı sadece.Bugün de 13. gün kahvaltı yaparken bel ağrımdan oturamadım. İnşallah bunlar bebeğimin belirtileridir.

Düşük olursa diye çok korkuyorum. :KK42:

Canım aşılamadan sonra hiç ağrım olmadı.

12. gün bel ağrım vardı sadece.Bugün de 13. gün kahvaltı yaparken bel ağrımdan oturamadım. İnşallah bunlar bebeğimin belirtileridir.

Düşük olursa diye çok korkuyorum. :KK42:
Benimde ilk aşılamamda hiç ağrım olmamıştı tutmuştu bunda Ağrı var heralde tutmadı

Ama son iki gündür göğüs ağrım falan hepsi kesildi canm belirtim yok artık:) hayırlısı.. Yazarım tabi. Sen cuma kan testi mi yaptırcaksın ben idrarda çıkmadan yaptırmayı düşünmüyorum:/
Evet canım cuma yaptırıcam doktorum öyle ıstededı goguslerım sızlıyor ama adet olmadan oncede bır hafta önceden acımaya başlardı herhalde tutmadı offff korkuyorum

Benimde ilk aşılamamda hiç ağrım olmamıştı tutmuştu bunda Ağrı var heralde tutmadı
İlk aşılamada tutmuş muydu senin ?
Noldu peki sonra canım ?

Benimde tuttu mu bilmiyorum beta hcg 8'18 çıktı. Doktor p.tesi tekrar test istedi. Düşük bir oran sanırım.

doktorum istemedi acaba gözden mi kaçırdı dicem ya da önümüzdeki ay aşılama yapacağı için belki o zaman isticektir diye düşünüyorum, ankara da anestezili 1000 tl ye çekiyorlar özelde, parası da düşündürmüyor değil, gerçi tüpler tıkalıysa aşılamanın ve tedavinin de hiç bir amacı olmayacak, neyse haftaya doktora gidip yeniden tedaviye başlayacağız , o zaman her şey netleşir diyorum...
Canim ben rahim filmini Atatürk hastanesinde çektirdm özel o kadar para verme git ataturkte cektir

Bugün sekizinci gün karın klasik Ağrı ve hassasiyetim yok oldu üzüldüm :) çünkü belirti olabilirdi Göğüs hassasiyetide azaldı sanırım ümitlendim belirtiler ilaçtanmış :))

İlk aşılamada tutmuş muydu senin ?
Noldu peki sonra canım ?

Benimde tuttu mu bilmiyorum beta hcg 8'18 çıktı. Doktor p.tesi tekrar test istedi. Düşük bir oran sanırım.
Evet tuttu ama 7 haftalıkken düştü malesef.ben 15.günümde baktırmıştım 170 çıkmıştı sen kaçıncı gün baktırdın çok erkense düşük çıkar ama gebesindir bence büyük ihtimal

Bugün sekizinci gün karın klasik Ağrı ve hassasiyetim yok oldu üzüldüm :) çünkü belirti olabilirdi Göğüs hassasiyetide azaldı sanırım ümitlendim belirtiler ilaçtanmış :))

Benim de 8. gün ve hiç belirti yok :KK42:
Aşılamadan üç dört gün sonrasına kadar inanılmaz göğüs ağrısı vardı.Şimdi yok.Yine tutmadı sanırım

Benimde 4. Gün sayılır yumurtalarm sagdaydi benim de sağ tarafta sancim oluyo bugün biraz daha arttı bakalım sonuç ne olacak
Kist oluşmuştu benim ilk aşılamada çok büyük ondan korkuyorum yine umarım bi sorun yoktur.sizinde belki sonradan olgunlaşan yumurtalar çatlıyodur

Back