Inşallah kist falan oluşmaz doktor bana da olabilir dedi hayırlısı olsun bakslim diğer yumurtalar da catlasin ikiz ucuz nasip etsin rabbimKist oluşmuştu benim ilk aşılamada çok büyük ondan korkuyorum yine umarım bi sorun yoktur.sizinde belki sonradan olgunlaşan yumurtalar çatlıyodur
Canım geçmiş olsun. Benim de 1 düşüğüm oldu. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Evet tuttu ama 7 haftalıkken düştü malesef.ben 15.günümde baktırmıştım 170 çıkmıştı sen kaçıncı gün baktırdın çok erkense düşük çıkar ama gebesindir bence büyük ihtimal
Inşallah hayırlı haberler alırsın pazartesi benimde ilkinde acayip bi bel ağrım olmuştu işyerine falan yastık götürmüştüm hatta duramıyordumCanım geçmiş olsun. Benim de 1 düşüğüm oldu. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ben aşılamadan sonra 11. gün yaptırdım kan testimi.Doktor aşılama gününü saymadı.Bu p.tesi 14 gün oluyor kısmetse o zaman inşalah netleşicek sonuç.
Doktor gebelik hakkında hiçbirşey söylemedi. Biraz üzgünüm bu yüzden.Rabbime ve dualarıma sığındım. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Hangi ilacı kullandınız dozu ne kadardıInşallah kist falan oluşmaz doktor bana da olabilir dedi hayırlısı olsun bakslim diğer yumurtalar da catlasin ikiz ucuz nasip etsin rabbim
Ayy inşallah benimde tutmuştur hayırlısıyla...Inşallah hayırlı haberler alırsın pazartesi benimde ilkinde acayip bi bel ağrım olmuştu işyerine falan yastık götürmüştüm hatta duramıyordum
Âmin inşallah.ben bide göğüslerimden anlamıştım dokunamıyordum ve damarlar çıkmıştı hepAyy inşallah benimde tutmuştur hayırlısıyla...
Moral oldun canım çok sağol.
Rabbim evlat sevgisiyle yanıp tutuşan herkese nasip etsin inşallah.
Bende çok ufak bir iki sızlama oluyor kasıkta o kadarEvet canım cuma yaptırıcam doktorum öyle ıstededı goguslerım sızlıyor ama adet olmadan oncede bır hafta önceden acımaya başlardı herhalde tutmadı offff korkuyorum
Benim de hiç belirtim yok ve aynen aşılamadan 3-4 gün sonrasına kadar göğüslerime dokunamamıştım şimdi geçtiBenim de 8. gün ve hiç belirti yok
Aşılamadan üç dört gün sonrasına kadar inanılmaz göğüs ağrısı vardı.Şimdi yok.Yine tutmadı sanırım
Arkdslr melasef gecemdim inanalz zorlstrdilar bu nedir ya adam devamli debriyaja frene mudale etti nemrut suratsiz bir adam slm bile vermedilr kizmizi isikta duracam arada iki arac bosluk var adam pat pat frene basip duryor bu nedir ya cok mutsuzum :-( orta gobekte istop ettim kendisi muadele etti devamli indirdi beni asigaHilal durumlar nasıl?Sınavın kaçta.Allah kolaylık versin
Onu cope at canim o testi nemden korumak icinKizlar ben simdi test aldim cok hasasa hir test degil ama simdi icinde ufak tuz gbi bisi var onu ne yapacgim bilen var mi
Üzülme canm bi dahaki sefere geçersin inşallah. Ben de son sistem gelmeden hemen önce almıştımArkdslr melasef gecemdim inanalz zorlstrdilar bu nedir ya adam devamli debriyaja frene mudale etti nemrut suratsiz bir adam slm bile vermedilr kizmizi isikta duracam arada iki arac bosluk var adam pat pat frene basip duryor bu nedir ya cok mutsuzum :-( orta gobekte istop ettim kendisi muadele etti devamli indirdi beni asiga
inşaallah gecersin bi dahakine canım skma canini.. Test mi yapacan simdiKizlar ben simdi test aldim cok hasasa hir test degil ama simdi icinde ufak tuz gbi bisi var onu ne yapacgim bilen var mi
Benim de hiç belirtim yok ve aynen aşılamadan 3-4 gün sonrasına kadar göğüslerime dokunamamıştım şimdi geçtiikinci aşılamayı denemeye değer mi diye düşünüyorum..
Bende ole tahmin ettim canim bu nedir ya adam habire aracimi durdur du bunedir fitil oldum gercekten com uzgunum agladim hep 8kisiden sadce 2si gecti pes dogrisu adam birakta araci ben kullanayim bu nedir ya
İnşallah hayırlısıyla tutar da gerek kalmaz canm. Ama ben en fazla 1 kere daha denerim sonra ara veririm birkaç ay sonra da tüp denerim ancak..Benim bu ikinci.Tutmazsa eşim bir daha aşılama deneyelim sonra tüp bebeğe geçelim diyor.Doktorumla daha konuşmadık tabi bunun sonucu belli olsun ondan sonra bi karar vericez. Bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?