inş ben rahat geçiririm, benden rahim filmi istemedi doktor, problemim yumurta gelişimi olduğu için belki gerek görmemiştir ama rahim tüpleri kapalı olanlar çok sancılı geçiriyormuş, umarım sıkıntı çekmem diyorum... eşim öyle böyle strese girmiyor, aramızda da çok tartışma konusu oldu, sanki o doğuracak, baktık birbirimizi yiyoruz, doktor önceden donduralım dedi ama o da ektra ücret malesef...
inş benimkide sizinki gibi rahat geçer...
canım hipo hipo hastalığı nedir, benim fsh ve lh hormonlarım aşırı düşük, doktorun dediğine göre rahmim de küçük ama her ay düzenli adet oluyorum, yumurta rezervimde iyiymiş, daha önce yapılan normal takipte yumurtaların hiç gelişmedikleri görüldü o yüzden merional iğne vurunuyorum düzenli olarak doktorun 3-4 günlük sürekli gözetiminde, ona göre dozları ayarlıyor, sonra çatlatma ve normal yolla birleşme.... Annemde de varmış bu sorun sanırım, genetik ,ama diğer kız kardeşim de hiç çıkmamıştı böyle şeyler, gelip beni buldu sanırım
Eşim birleşme günlerinde aşırı strese girip, irite olmakta çok zorlandığı için doktor bir üst aşama , aşılamaya geçelim dedi... Hipo hipo ne inan bilmiyorum, şimdi ben de merak ettim :)