Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimsin yaKendimden çok sizin içinde heyecanlanıyorum valla büyük bir merakla bekliyorum insaAllah güzel haberleri yazarız buraya aminnnn
Birdaha teste ne zaman gideceksin canim merak ettimAyrıca kızlar ilk defa belirti hissettim bende.
Ayakta kalınca belimin ağrıdığını hissettim. Dün de misafirlerim gelmişti. Onlar gittikten sonra çok fena belim ağrıdı. Bunlar gebelik belirtisi mi acaba ?
Aynı bendede o belırtıler oldu akıntı var gulum onumuzdekı cuma kanda bellı olucak lütfen sende olumlu veya olumsuz bana yazarmışın çok kışının ılkde tutuyormuş belkı şansımıza tutarMerhAba canm hayırlı olsun aşılaman. Pek bir belirtim yok ilk birkaç gün aşırı göğüs ağrım oldu birkaç kez de kasıkta batma oldu o kadar şimdi hiçbirşey yok. Senin var mı?
hayırlısı olsun canım sıkıntın ne ne zamandır istiyosun da olmuyo...Bende aşılama istcem bi ay sonra ancak
baktır sonucunu bize de bildir ya 15 gün çok fazla kıslatmalılar bence bu süreyi:)Bende yarın bi test yapicam cikmayadabi li r ama doktor salı günü kanda baktir demişti ama ben dayanamicam yarın 12.gün buarada
Hayirlisi olsun canim kac yildir istiyosun sorun nedirBende aşılama istcem bi ay sonra ancak
canım tamamen bünyeye göre değişen bir durum acı olayı ben 2 kez asulama oldum ilkinde az acıdı 2.sinde cok canım yandı ama 5 dk sürüyo dişimi sktm bazılarınınki hiç acımams benm eşimde cok stres yapıyodu ama mecbur kalınca örneği verebildi
inş benimkide sizinki gibi rahat geçer...Canım hic sıkıntı yapma herşey gayet rahat ve güzel geçecek insaAllah.bende herhangi bir ağrı olmadı çok şükür...
canım hipo hipo hastalığı nedir, benim fsh ve lh hormonlarım aşırı düşük, doktorun dediğine göre rahmim de küçük ama her ay düzenli adet oluyorum, yumurta rezervimde iyiymiş, daha önce yapılan normal takipte yumurtaların hiç gelişmedikleri görüldü o yüzden merional iğne vurunuyorum düzenli olarak doktorun 3-4 günlük sürekli gözetiminde, ona göre dozları ayarlıyor, sonra çatlatma ve normal yolla birleşme.... Annemde de varmış bu sorun sanırım, genetik ,ama diğer kız kardeşim de hiç çıkmamıştı böyle şeyler, gelip beni buldu sanırım Eşim birleşme günlerinde aşırı strese girip, irite olmakta çok zorlandığı için doktor bir üst aşama , aşılamaya geçelim dedi... Hipo hipo ne inan bilmiyorum, şimdi ben de merak ettim :)Mrb canım Hipo Hipo musun
Rahim filmi yapilmadan asilama yapmiyor normalde drlar canim belki tikaniklik var riske atma once rahim filmi cektir ben anestezili cektitdim 3 5 ay sonrada asilama plduminş ben rahat geçiririm, benden rahim filmi istemedi doktor, problemim yumurta gelişimi olduğu için belki gerek görmemiştir ama rahim tüpleri kapalı olanlar çok sancılı geçiriyormuş, umarım sıkıntı çekmem diyorum... eşim öyle böyle strese girmiyor, aramızda da çok tartışma konusu oldu, sanki o doğuracak, baktık birbirimizi yiyoruz, doktor önceden donduralım dedi ama o da ektra ücret malesef...
inş benimkide sizinki gibi rahat geçer...
canım hipo hipo hastalığı nedir, benim fsh ve lh hormonlarım aşırı düşük, doktorun dediğine göre rahmim de küçük ama her ay düzenli adet oluyorum, yumurta rezervimde iyiymiş, daha önce yapılan normal takipte yumurtaların hiç gelişmedikleri görüldü o yüzden merional iğne vurunuyorum düzenli olarak doktorun 3-4 günlük sürekli gözetiminde, ona göre dozları ayarlıyor, sonra çatlatma ve normal yolla birleşme.... Annemde de varmış bu sorun sanırım, genetik ,ama diğer kız kardeşim de hiç çıkmamıştı böyle şeyler, gelip beni buldu sanırım Eşim birleşme günlerinde aşırı strese girip, irite olmakta çok zorlandığı için doktor bir üst aşama , aşılamaya geçelim dedi... Hipo hipo ne inan bilmiyorum, şimdi ben de merak ettim :)
Rahim filmi yapilmadan asilama yapmiyor normalde drlar canim belki tikaniklik var riske atma once rahim filmi cektir ben anestezili cektitdim 3 5 ay sonrada asilama pldum
Birdaha teste ne zaman gideceksin canim merak ettim
doktorum istemedi acaba gözden mi kaçırdı dicem ya da önümüzdeki ay aşılama yapacağı için belki o zaman isticektir diye düşünüyorum, ankara da anestezili 1000 tl ye çekiyorlar özelde, parası da düşündürmüyor değil, gerçi tüpler tıkalıysa aşılamanın ve tedavinin de hiç bir amacı olmayacak, neyse haftaya doktora gidip yeniden tedaviye başlayacağız , o zaman her şey netleşir diyorum...
Ama son iki gündür göğüs ağrım falan hepsi kesildi canm belirtim yok artık:) hayırlısı.. Yazarım tabi. Sen cuma kan testi mi yaptırcaksın ben idrarda çıkmadan yaptırmayı düşünmüyorum:/Aynı bendede o belırtıler oldu akıntı var gulum onumuzdekı cuma kanda bellı olucak lütfen sende olumlu veya olumsuz bana yazarmışın çok kışının ılkde tutuyormuş belkı şansımıza tutar
inş ben rahat geçiririm, benden rahim filmi istemedi doktor, problemim yumurta gelişimi olduğu için belki gerek görmemiştir ama rahim tüpleri kapalı olanlar çok sancılı geçiriyormuş, umarım sıkıntı çekmem diyorum... eşim öyle böyle strese girmiyor, aramızda da çok tartışma konusu oldu, sanki o doğuracak, baktık birbirimizi yiyoruz, doktor önceden donduralım dedi ama o da ektra ücret malesef...
Aynen bana da problem yumurta gelişimi olduğundan gerek yok dedi.Özellikle hamile kalıp düşüren ve dış gebelik yaşayanlarda bakıyorlarmış.Hatta ben birkaç kez sordum.Gerek görmedi.
doktorum istemedi acaba gözden mi kaçırdı dicem ya da önümüzdeki ay aşılama yapacağı için belki o zaman isticektir diye düşünüyorum, ankara da anestezili 1000 tl ye çekiyorlar özelde, parası da düşündürmüyor değil, gerçi tüpler tıkalıysa aşılamanın ve tedavinin de hiç bir amacı olmayacak, neyse haftaya doktora gidip yeniden tedaviye başlayacağız , o zaman her şey netleşir diyorum...
Ama son iki gündür göğüs ağrım falan hepsi kesildi canm belirtim yok artık:) hayırlısı.. Yazarım tabi. Sen cuma kan testi mi yaptırcaksın ben idrarda çıkmadan yaptırmayı düşünmüyorum:/
Aynen bana da problem yumurta gelişimi olduğundan gerek yok dedi.Özellikle hamile kalıp düşüren ve dış gebelik yaşayanlarda bakıyorlarmış.Hatta ben birkaç kez sordum.Gerek görmedi.
Evet birkaç kişi aynı gün yaptırmışız=) ben de perşembe idrar testi yaparım heraldeKızlar aynı gün yaptırdık aşılamayı sanırım.Benim de haftaya cuma test günüm.Geçen sefer yaptırmadım.Bu sefer yaptırıcam.Belki perşembeden filan idrar testi de yaparım
birazcık içim rahatladı sen böyle diyince çünkü kendi annem de dahil herkes rahim filmi çekilmiş aşılamadan önce:) bu arada inş aşılaman tutar, rabbim gönlüne göre verir inş... Burdaki herkese dua ediyorum, zor bir süreç, hem psikolojik hem maddi açıdan...