Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy canım ne güzel ilk müjdeli haber hilal'le bizden başlasın inşallaaaaaahh
- Feza ilk hamile haberi senden hadi bakalim kesin sonuc belli olaun hemen yazalim listeye yarunda hilal ve test yapacak olnalrdan hayirli haberler alalim insallah
Insallah adet olmamda verrim arkdslr babannem hurma tozu ve ot getrmis bana bakakim icecem onlrdan daAyyy canım ne güzel ilk müjdeli haber hilal'le bizden başlasın inşallaaaaaahh
Devamı da gelsin hamiş haberleriyle dolsun bu sayfa
Hurmatozu ot falan rahim kasilamsi yapabilir canin bence ya icme yada cok az icInsallah adet olmamda verrim arkdslr babannem hurma tozu ve ot getrmis bana bakakim icecem onlrdan da
Benmde belim agriyo ilkindede agrimistiAyrıca kızlar ilk defa belirti hissettim bende.
Ayakta kalınca belimin ağrıdığını hissettim. Dün de misafirlerim gelmişti. Onlar gittikten sonra çok fena belim ağrıdı. Bunlar gebelik belirtisi mi acaba ?
Ay canim babaannene soylesen adimlandua etse bana canim insallah adet olmayacaksin canimBenim yarin adet gunum bugun 12gun yarinda direksyon sinavim var hasta olursam sitrse grrm goguslerm halan sis yan taraflri koltuk alti agryor bugun son gumun tatlim bakalm hayrlisi babannem umreden geldi simdi onun yanindayim
Canim dr un net bisey soyelmemsnun nedeni catlatma ignesinn etkisidr diyeendise etmesinden bence ama bence hamilesin icime oyle dogduİnşallah canlarım hamileyimdir
Sağolun moral veren sözleriniz için...
Güzel haberler veririz hepimiz kısmetse.
Doktor net bir şey söylemeyince biraz endişe ettim.Hayırlısı olsun, Rabbime teslim oldum ben...
Benim ilk aşılamam arkadaşlar.
P.tesi sonucum belli olacak inşallah.
inşallah doğru alarmlardır:) benimde dün sabaha kadar kasıklarım ağrıdı şimdi de ara ara oluyo inş tutar bende anakarada Bsşkent Üniversitesinde yaptırdım zaman gçsin die dua ediyorum:)Kizlar bugun 5. Gunum kasig agrim basladi ve eksi seyler cnim istiyor digerinde 7. Gunu belirtilerim baslamisti insalah dogru alarmdir :)
İnsallah tutmustur canim :) bende cok heyecanliyim daha 10 gun varinşallah doğru alarmlardır:) benimde dün sabaha kadar kasıklarım ağrıdı şimdi de ara ara oluyo inş tutar bende anakarada Bsşkent Üniversitesinde yaptırdım zaman gçsin die dua ediyorum:)
geçmiyoki günler dün gece uyuyamadım zaten ne bilim bi an önce gelsin benimde 13 gün var 15 gün sonra test dediler aa bekleyebilirmiyim bilemiyorum:)İnsallah tutmustur canim :) bende cok heyecanliyim daha 10 gun var
Ayyy canım ne güzel ilk müjdeli haber hilal'le bizden başlasın inşallaaaaaahh
Devamı da gelsin hamiş haberleriyle dolsun bu sayfa
Bende surekli hayal kuruyrm bebislere sunu alirim bunu alırım Falan diye uyku tutmuyor bi türlü hakkımızda hayırlısı olur inşallah banada günler hiç geçmiyorgeçmiyoki günler dün gece uyuyamadım zaten ne bilim bi an önce gelsin benimde 13 gün var 15 gün sonra test dediler aa bekleyebilirmiyim bilemiyorum:)
Aaa tabiji ben senin niyetine hurma yiyip zemzem icicemAy canim babaannene soylesen adimlandua etse bana canim insallah adet olmayacaksin canim
Sagol canim sifa olsun insallahAaa tabiji ben senin niyetine hurma yiyip zemzem icicem
keşke bi alet olsa içimizi görebilsek şuan ne oluyo ne bitiyo çok merak ediyorum:))Bende surekli hayal kuruyrm bebislere sunu alirim bunu alırım Falan diye uyku tutmuyor bi türlü hakkımızda hayırlısı olur inşallah banada günler hiç geçmiyor
aynen canım yakeşke bi alet olsa içimizi görebilsek şuan ne oluyo ne bitiyo çok merak ediyorum:))