• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıca kızlar ilk defa belirti hissettim bende.

Ayakta kalınca belimin ağrıdığını hissettim. Dün de misafirlerim gelmişti. Onlar gittikten sonra çok fena belim ağrıdı. Bunlar gebelik belirtisi mi acaba ? :KK51:

• Feza ilk hamile haberi senden hadi bakalim kesin sonuc belli olaun hemen yazalim listeye yarunda hilal ve test yapacak olnalrdan hayirli haberler alalim insallah :anneadayı:
:anneadayı:
Ayyy canım ne güzel ilk müjdeli haber hilal'le bizden başlasın inşallaaaaaahh:KK68:
Devamı da gelsin hamiş haberleriyle dolsun bu sayfa :KK39:

Ayrıca kızlar ilk defa belirti hissettim bende.

Ayakta kalınca belimin ağrıdığını hissettim. Dün de misafirlerim gelmişti. Onlar gittikten sonra çok fena belim ağrıdı. Bunlar gebelik belirtisi mi acaba ? :KK51:
Benmde belim agriyo ilkindede agrimisti

Benim yarin adet gunum bugun 12gun yarinda direksyon sinavim var hasta olursam sitrse grrm goguslerm halan sis yan taraflri koltuk alti agryor bugun son gumun tatlim bakalm hayrlisi babannem umreden geldi simdi onun yanindayim
Ay canim babaannene soylesen adimlandua etse bana canim insallah adet olmayacaksin canim

İnşallah canlarım hamileyimdir:KK15:
Sağolun moral veren sözleriniz için...
Güzel haberler veririz hepimiz kısmetse.
Doktor net bir şey söylemeyince biraz endişe ettim.Hayırlısı olsun, Rabbime teslim oldum ben...

Benim ilk aşılamam arkadaşlar.
P.tesi sonucum belli olacak inşallah.:KK17:
Canim dr un net bisey soyelmemsnun nedeni catlatma ignesinn etkisidr diyeendise etmesinden bence ama bence hamilesin icime oyle dogdu

Kizlar bugun 5. Gunum kasig agrim basladi ve eksi seyler cnim istiyor digerinde 7. Gunu belirtilerim baslamisti insalah dogru alarmdir :)
inşallah doğru alarmlardır:) benimde dün sabaha kadar kasıklarım ağrıdı şimdi de ara ara oluyo inş tutar bende anakarada Bsşkent Üniversitesinde yaptırdım zaman gçsin die dua ediyorum:)

inşallah doğru alarmlardır:) benimde dün sabaha kadar kasıklarım ağrıdı şimdi de ara ara oluyo inş tutar bende anakarada Bsşkent Üniversitesinde yaptırdım zaman gçsin die dua ediyorum:)
İnsallah tutmustur canim :) bende cok heyecanliyim daha 10 gun var

geçmiyoki günler dün gece uyuyamadım zaten ne bilim bi an önce gelsin benimde 13 gün var 15 gün sonra test dediler aa bekleyebilirmiyim bilemiyorum:)
Bende surekli hayal kuruyrm bebislere sunu alirim bunu alırım Falan diye uyku tutmuyor bi türlü hakkımızda hayırlısı olur inşallah banada günler hiç geçmiyor

Bendr heyecanliyim biraz bakalim ksimet esim bugun ruyasinda butun dislernin dokuldgunu gormus ust dislerini takmis buvsefrde alt disleri dokulmus vala

Benimde sag ve sol kasgimda hafif hafif agryo ama gecen ay adet olurken bile agrirmis

Kendimden çok sizin içinde heyecanlanıyorum valla büyük bir merakla bekliyorum insaAllah güzel haberleri yazarız buraya aminnnn

Back