• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bizde sperm örneği daha önce verilecek canım, eşim aşırı stres altına giriyor ve sıkıntı yaşıyor, doktor daha önceden verilen örneği dondurmayı önerdi, size çok komik gelecek belki ama aşılama yapılırken çok can yanıyor mu , internette bazı forumlarda ağrıdan öldüklerini vs yazmış bazı kişiler

canım tamamen bünyeye göre değişen bir durum acı olayı ben 2 kez asulama oldum ilkinde az acıdı 2.sinde cok canım yandı ama 5 dk sürüyo dişimi sktm bazılarınınki hiç acımams benm eşimde cok stres yapıyodu ama mecbur kalınca örneği verebildi

bizde sperm örneği daha önce verilecek canım, eşim aşırı stres altına giriyor ve sıkıntı yaşıyor, doktor daha önceden verilen örneği dondurmayı önerdi, size çok komik gelecek belki ama aşılama yapılırken çok can yanıyor mu , internette bazı forumlarda ağrıdan öldüklerini vs yazmış bazı kişiler
Canım hic sıkıntı yapma herşey gayet rahat ve güzel geçecek insaAllah.bende herhangi bir ağrı olmadı çok şükür...

mrb kızlar bu ay kistlerim temizlenirse inş önümüzdeki mayıs ayında aşılama olacağım, ama nasıl bir süreçtir, nelere dikkat etmek gerekir sizden bu konuda yardım istiyorum, fsh ve lh hormonlarım aşırı düşük, bu yüzden yumurta geliştirici iğne kullanıyordum geçen ay, ancak bazı yumurtalar atılmayıp 5 tane kist oluşturmuş, oldukça büyüktü kistler, onları atmak için doğum kontrol hapı verdi doktor , yasmin, bitmesine 5 gün var, kistler temizlenmiş ise tekrar tedaviye başlayıp, önümüzdeki ay ilk aşılamamı olacağım allah nasip ederse....
Mrb canım Hipo Hipo musun

Canim sitreste geciktirabilir bu ay kafana taktigim bisey oldysa o bile etki yapar inan
Yok canim artik sali vermistim asida tutmayinca hic aklima bile gelmedi ilk defa bu ay cok rahattim kusmet ins bi mucize olurda rabbim yuzumuzu guldurur hic beklemedigimiz an

Canim kist olabilir bence bi doktora görün benim adetlerim hep duzenli idi iki ay once 35 gün aadet olmadim bi gittim 5 cnm kist varmis sonra adet oldum adet ile beraber atmisim kisti bence vakit kaybetme
Canim zaten bende pco var normaldede adetlerim gecikir ama bi yildir dyzenliydi bide dr un dedigi gibi asidan bi ayvsora yymurtlama kendiliginden oluyo ilaclarin etkisi devam ettigi icin benim kafami karistiran bu baska bi ay gecse adet umursamam zaten ama asidan bi sy sora oldugu icin kafam karisti aceba varmi bisey diyorum

Kızlar Merhaba.

Doktora gidince sonucumu buraya yazıcam demiştim.

Doktor 11.gün çok erken dedi ama...

Tahlil sonucum, 8,18 çıktı.

Doktor kesin bir şey söylemedi. P.tesi tekrar kan ve progestoron testi istedi.

Arkadaşlar şimdilik durumum bu.
Dualarınıza çok ihtiyacım var.:KK68:

Kızlar Merhaba.

Allah hayırlısıyla hamile OLDUĞUNU öğrenmeni nasip eder inş pazartesi değerin yükselir âmin
Amin canım.
Rabbim hepimize hamilelik sevinci yaşatsın inşallah.

Çok dua ettim hem bu forumda çocuk sahip olmak isteyenlere, hemde gittiğim hastanedekilere...

Rabbim başkalarına ettiğimiz duanın kendi duamızın kabul olmasına vesile olurmuş.

Sizden dua bekliyorum.
İnşallah sağlıklı bir hamilelik yaşatsın Rabbim hepimize.:KK68:

Kızlar Merhaba.

Canimsin ya insaAllah artar hamilesindir.. Allah razi olsun inan bende çok dua ediyorum herkese... Dilerim birimizin dilek kapısı açık olur o an :KK68::KK68:

Kızlar Merhaba.

Hayirli olsun canim hamilesin allahin izniyle benm 15. Gunu 72 cikmisti

Kızlar Merhaba.

Doktora gidince sonucumu buraya yazıcam demiştim. canım hamilesin ozaman Allahin izniyle yoksa neden yüksek ciksinki.inşallah dahada artar bizi çok mutlu ettin;) ilk denememiydi senin?

Kizlar bugun 5. Gunum kasig agrim basladi ve eksi seyler cnim istiyor digerinde 7. Gunu belirtilerim baslamisti insalah dogru alarmdir :)

Bende beklemedyim yarin bellu olur arkdsim bencede hamilesin degerin oldukca yuksek ilk asilamanda demi senin feza unutyorum kusura bakmayin

Yarin kacinci gunun canim senden umutlym hadi bakalin

• Feza ilk hamile haberi senden hadi bakalim kesin sonuc belli olaun hemen yazalim listeye yarunda hilal ve test yapacak olnalrdan hayirli haberler alalim insallah :anneadayı:
:anneadayı:

Yarin kacinci gunun canim senden umutlym hadi bakalin
Benim yarin adet gunum bugun 12gun yarinda direksyon sinavim var hasta olursam sitrse grrm goguslerm halan sis yan taraflri koltuk alti agryor bugun son gumun tatlim bakalm hayrlisi babannem umreden geldi simdi onun yanindayim

Hayirli olsun canim hamilesin allahin izniyle benm 15. Gunu 72 cikmisti

İnşallah canlarım hamileyimdir:KK15:
Sağolun moral veren sözleriniz için...
Güzel haberler veririz hepimiz kısmetse.
Doktor net bir şey söylemeyince biraz endişe ettim.Hayırlısı olsun, Rabbime teslim oldum ben...

Benim ilk aşılamam arkadaşlar.
P.tesi sonucum belli olacak inşallah.:KK17:

Back