• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sualp27 sualp27 canim benim bi haftam doldu ve ucgundur akşam 5_6 gibi ellerim titriyor bi anda acikiyorum ve inanilmaz halsizlik oluyo hep uyuyasim gelio sanada oluyomuydu böyle

Bende herhangi bir belirti yok canlar... Aynen içimde dolu dolu umut var ama olmazsa da eğer Rabbime hayirlisiymis diyecek kadarda gücüm var.. Yani üzülmüyicem,aglamayacam insaAllah...

Bende herhangi bir belirti yok canlar... Aynen içimde dolu dolu umut var ama olmazsa da eğer Rabbime hayirlisiymis diyecek kadarda gücüm var.. Yani üzülmüyicem,aglamayacam insaAllah...
Canım maaşallah ne kadar güçlü bir karakterin tevekkulun var rabbim inşallah guldursun yüzünü

Az kaldı bir gün adet gününde sayısal iki günüm az benim çabuk geçti ya canım bu sefer şu gbi senin asilamanin tutması iyi biz hiç tutmadı mız için inancımız pek kalmamış
canım benmkide düşüyor hem tutmamasından korkuyorum hemde düşmesinden :KK43::KK43:

@@hllal aşılama tarihi 6 nisan sonuc :
@@tweety23 aşılama tarihi 13 nisan sonuç:
@@emoes aşılama tarihi 1 nisan sonuç:
malesef negatif
@@edaasya aşılama tarihi 2 nisan sonuç: malesef negatif
@@zahidem70 aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@minikkedim16 aşılama tarihi 10 nisan sonuç:
@@eylulmeb aşılama tarihi 6 nisan sonuç :
@@loveandhope aşılama tarihi 7 nisan sonuç:
@@leyliferay aşıalama tarihi 10 nisan :sonuç:
@@Midwife85 asılama tarihi 14 nisan sonuç:
@@yaseneel asılama tarihi 15 nisan sonuç :
@@Mujoumut asılama tarihi 9 nisan sonuç:
@@aysemzumram asılama tarihi 6 nisan sonuç :
@@yavrukartalim asılama tarihi 9 nisan @@sedefbxl asilama tarihi 10 nisan sonuc :
@@Perimasali asilama tarihi 10 nisan sonuc :

arkadaşlar ggözden kçırdıgım varsa listeyi alıntılasın herzaman pcden giremiyorum pcden girdigimde listeyi düzenlerim sonucu cıkan arkadaşlarda listeyi alıontılarsa sevinirim inşalalh herkesin adının karsında pozitif yazar

belirtiler herkeste aynı değil canm hiç olmayada bilir belirti

Son düzenleme:
bende 7.gündne sonra ayakta gezince kasıgımda gerilme agrısı oluyodu şiddetli bir şekilde
Canimmm ağzından bal damliyor yahu hadi inşallah hepimizin yüzü gülsün artik ya :( sanirim tukeniyorum psikolojik olarak hic tadamayacakmisim gibi oluyo bazen rabbim hayirla sonuclandirsin inşallah

Canimmm ağzından bal damliyor yahu hadi inşallah hepimizin yüzü gülsün artik ya :KK43: sanirim tukeniyorum psikolojik olarak hic tadamayacakmisim gibi oluyo bazen rabbim hayirla sonuclandirsin inşallah
hayırla sonuçlanır inşallah canım bendede oluyor o korku acaba hiç olmayacakmı diye ama allahtan ümit kesilmez bizde anne olacağız ve bugünlere gülecegiz inşalalh en kısa zamanda pozitif düşün inşalalh tuttuguna inanıyorum ben esim artık bıktı bebek resimlerini göstermemden ay su ne tatlı bu ne tatlı biizm bebeişimiz böyle olur bebek arabalarını bebek beşiklerini göstermemden ama zavallı belli etmiyo üzülüyo durumuma

mrb kızlar bu ay kistlerim temizlenirse inş önümüzdeki mayıs ayında aşılama olacağım, ama nasıl bir süreçtir, nelere dikkat etmek gerekir sizden bu konuda yardım istiyorum, fsh ve lh hormonlarım aşırı düşük, bu yüzden yumurta geliştirici iğne kullanıyordum geçen ay, ancak bazı yumurtalar atılmayıp 5 tane kist oluşturmuş, oldukça büyüktü kistler, onları atmak için doğum kontrol hapı verdi doktor , yasmin, bitmesine 5 gün var, kistler temizlenmiş ise tekrar tedaviye başlayıp, önümüzdeki ay ilk aşılamamı olacağım allah nasip ederse....

mrb kızlar bu ay kistlerim temizlenirse inş önümüzdeki mayıs ayında aşılama olacağım, ama nasıl bir süreçtir, nelere dikkat etmek gerekir sizden bu konuda yardım istiyorum, fsh ve lh hormonlarım aşırı düşük, bu yüzden yumurta geliştirici iğne kullanıyordum geçen ay, ancak bazı yumurtalar atılmayıp 5 tane kist oluşturmuş, oldukça büyüktü kistler, onları atmak için doğum kontrol hapı verdi doktor , yasmin, bitmesine 5 gün var, kistler temizlenmiş ise tekrar tedaviye başlayıp, önümüzdeki ay ilk aşılamamı olacağım allah nasip ederse....

öncelikle geçmişolsun canım ilk adetinde 3.günü dr git muayende kiste rastlanmassa yumurta geliştirici tedaviye başlanır iğne klomen vs sonra yumurtalar gelişimi takip edilir yumurtalar çatlamaya uygun boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi olursun ve catlatma iğnesinden 36 saat sonra asılaman olur aşılama olacagı gün eşin sperm örneği veriri yıkama işlemi olur ve dr unz spekulum yardımıyla rahim ağzını açar ve bir ucuna katater takılmış enjektör yardımıyla spermleri rahmin en sonuna tüplere en yakın bölgeye bırakır 15.gün sonra testte sonuç belli olur

öncelikle geçmişolsun canım ilk adetinde 3.günü dr git muayende kiste rastlanmassa yumurta geliştirici tedaviye başlanır iğne klomen vs sonra yumurtalar gelişimi takip edilir yumurtalar çatlamaya uygun boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi olursun ve catlatma iğnesinden 36 saat sonra asılaman olur aşılama olacagı gün eşin sperm örneği veriri yıkama işlemi olur ve dr unz spekulum yardımıyla rahim ağzını açar ve bir ucuna katater takılmış enjektör yardımıyla spermleri rahmin en sonuna tüplere en yakın bölgeye bırakır 15.gün sonra testte sonuç belli olur

bizde sperm örneği daha önce verilecek canım, eşim aşırı stres altına giriyor ve sıkıntı yaşıyor, doktor daha önceden verilen örneği dondurmayı önerdi, size çok komik gelecek belki ama aşılama yapılırken çok can yanıyor mu , internette bazı forumlarda ağrıdan öldüklerini vs yazmış bazı kişiler

Back