Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktor bana jelden sonra yarim saat yürü dedi.. Sizede söylediler mi
Bence 15dakika yeter bana ilkinde busi dememisti bu ay asilamdan sonra hemsire gun asirir iliski dedi bende olmyor jelden dolayi esim tiksinyor dedim adam hakli tabi istek kalmyor dedi sen jeli sknca biraz yuru dedi ama ben dedim ki evet ben zaten ole yapyrm netten okumstm sabahlari skiyorum az ayaklrmi hafif kaldirip yatyorum sonra kalkip ev isi yaptigim icin ayni seye denk gelyor gecen ay bana iki kutu verldgi icin bir sabah bir aksam yapyrdum.dogal olarak cok emilmyordu bu ay gundr bir oldgu icim daha rahatiz

Bende 15gunluk kullanıyorum her söylediğin sozede katılıyorum ne acayip bisey ya

Pozitif dusun canim benm daha 10 gunm var pofff gun gecmiyor
Az kaldı bir gün adet gününde sayısal iki günüm az benim çabuk geçti ya canım bu sefer şu gbi senin asilamanin tutması iyi biz hiç tutmadı mız için inancımız pek kalmamış

Az kaldı bir gün adet gününde sayısal iki günüm az benim çabuk geçti ya canım bu sefer şu gbi senin asilamanin tutması iyi biz hiç tutmadı mız için inancımız pek kalmamış
Al benden de o kadar bi an cok baskın bir his oluyor olacakmış gibi bi taraftan da hayal kırıklıklarım olmayacakmis gibi cok

Kızlar bence aksine günler artik o kadar çabuk geçiyor ki göz açıp kapatmak gibi gerçekten.

Benim de 8 gün var test tarihine.Hiçbir farklılık yok şu an.Rüyamda 3 tane koparılmış kırmızı gül gördüm.Rüya tabirinde dalında kırmızı gül görmek evlat sahibi olmaya delalettir.Ben koparılmış gördüm.Olmayacak mı diyorum.Malum mu oldu acaba.Bu bekleme süresi çok zor yaaa

Canım yazın bende buna benzer bir rüya great hatta buraya da yazmıştım otobüsün içindeyim şoföu kadın ben eve gitmeye calistim son durak diyor ama hiç tanımadığım yemyeşil bahçeleri olan kozaman kocaman binalar siteler aaaa diyorum burası benim evim değil çok fazla ileri gemisi o sırada bana bir arkdasim tek bir gül uzatıyor ama ben malesef ki çok kızıp bu gülü almıyorum benim çok eski erkek arkdasim bu insan diyorum ki bana aşıyor sanrm ama çocuğun ole bir tipine yok kızıp alıyorum evimde varmadan uyandım tamam bunu bir arkdasima anlattım istediğin şeyin daha zamanı var demek olacak ama zamanı gelince demişti

Üç adet güzelmiş canım vala bende altın gördüm hamur açtım bol bol vala Hayır olsun ruyan

Doktorum bana ilişki Günlerinde jeli sabah kullan Demişti öyle deneyin belki Faydasınolur

Doktorum bana ilişki Günlerinde jeli sabah kullan Demişti öyle deneyin belki Faydasınolur
Canım ozaman sabah aksami iki kere vücut doğal olarak etmiyordu şimdi bir adet kullandım zaten sadece şanslı bitti zaten yarın son günüm bu ay şöleni ayıp hersey iyiydi gerisi Allahtan nasip

Yahu o kadar Ağrı'nın sancının üzerine birde ishal olduk iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…