Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim valla bu işler belli olmuyor rabbimin takdiri tabiki i sallah kadının icine doğmuştur diyelim.psikolojin ve maddi durumun el veriyo ise dene tabiki.bu arada test icin eğer kötü olacaksan yaptirma tabiki ama kendine guveniyosan yaptir belkide neşe olur hepinize güle oynaya bi gün gecirirsiniz.benim de cok fazla umudum yok tek tesellim iki yumurtadan biri dollenmistir herhalde diye düşünmek :)

Evet canim suya bakti iste Allahin takdiri ama benimle alakalo hersyi arkdsmla alakali hersyi soledi esim resmsn bana butun huyalri ile tarif etti tabiki Allahtan baskasi bilemez ama Rabbim ins ol der de olur bebeklermz senindemi iki yumrtan var cok guzel ya

Evet canim benim de iki yumurtam var

Allah gönlüne göre versin canım bende çok sık rüya görürüm inşallah rüyanin yorumu doğruları

Evet canim benim de iki yumurtam var
Kaç mm leri canım hadi inşallah ya birinden biri tutusun ikisi tutup lir tabi doktor bana tutarsa ikiz olabilir kabul edermisiniz dedi aman tek tutsun da ucuz besiz farketmez dedim annemden kız ole deme o anda dilek kapıları açık olur tutarda çok zor olur kızım dio

valla bende yapacam hllal dayanamiyorum negatig çıkarsa daha erken derim üzülmem

Canim gecen sefer söylemişti bu sefer demedi ama istenilen boyuta gelmisler cok iyi dedi sadece

Benimde iki tane yumurtam vardı 20 ve 21di boyutları.. Bi tane daha vardı arkasından gelen ama digerlinden küçüktü

Bugün aşılamada 6. Gün sulu akıntı görmeye başladım enfeksiyon olabilir mi acaba

Sanmyorum o bende de olur jel kullanyrsan oda yapyor normal
Evet kullanıyorum ya dün gece afedersiniz bir vajinal Ağrı geldi iki saat geçmedi oturamıyordum Dr a sordum birsey söylemedi hiç bu şekilde ağrısı olanda duymadım

Evet kullanıyorum ya dün gece afedersiniz bir vajinal Ağrı geldi iki saat geçmedi oturamıyordum Dr a sordum birsey söylemedi hiç bu şekilde ağrısı olanda duymadım
Ala ala bende de olmadi vala ama jel ajinti yaptor su gbi gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…