Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm ins hayirlisi olur ins hepimiz icinBenim doktorun ilk gittiğimde adetin 2gunu clomen verdi sonra yumurtanın gelişimine gore iğne verdi dozunu ve kullanim suresuni doktor ayarlayacaktır..benim iğne aşaması dokuz gün sürdü sonra catlatma iğnesi sonra aşılama.. İşlemler benim için çok rahattı. İnsaAllah senin içinde öyle geçer canım...
Aynen gulum 10 nısan ve ılk aşılama
Onun dışında Göğüs hassasiyeti ve dün o soruyla beraber ağız kuruluğu başladı Allah'ım ne olur pozitif olsun
Canim aman diyim dikkat etsene olurmu öyleSlm kixlar annem ve bir arkadasim bendeydi bi suru seyler yazilms kacirmisin benimde beyaz kivamli akintim var biraz once cocuklarin oynadigi oyncaklri ywrlerine koyrken ani hareket yaptm sanrm ayakkabiligin uzerine cokmstim belim cok agridi ya
Sole hizlica cikmstim tuh bu ay yakida yaonstn belim filan mi acildi ki dol tarafim bacagima dogru agryo vala ya tuh ben cok tez canliyim hizli haraket edicem die bole olyorCanim aman diyim dikkat etsene olurmu öyle
Canim kist olabilir bence bi doktora görün benim adetlerim hep duzenli idi iki ay once 35 gün aadet olmadim bi gittim 5 cnm kist varmis sonra adet oldum adet ile beraber atmisim kisti bence vakit kaybetmeMrb arkadaslar dorduncu asilamami subatta oldum tutmadi 6 martta adetim basladi 6 nisanda adet olmam lazimdi ama olmadim adrt iki gun gectikten sora test yapmistim negatif cikmisti ondan sorada yapmadim hic pco hastasiyim normalde adetlerim gwcerdi ama bi yildir duzenli oluyodum bide dr dediki bu son asim tutmayinca siz yine bu ay da duzenliniliskilere olsun dedi gebrlik sansin var demisti asilamada kullandigimiz ilaclarin etkisi bi sonraki ayda devam ediyomus cunku yumurtlaman olur demisti cunku diger asilarim tutmayinca bi sonraki ay drun dedigi gibi 25 gun sora adet olmustum duzenli aranizda dr giden varsa bi sora bilirmi aceba adetim nneden bukadar gecti cok merak ediyorum
Canim sitreste geciktirabilir bu ay kafana taktigim bisey oldysa o bile etki yapar inanMrb arkadaslar dorduncu asilamami subatta oldum tutmadi 6 martta adetim basladi 6 nisanda adet olmam lazimdi ama olmadim adrt iki gun gectikten sora test yapmistim negatif cikmisti ondan sorada yapmadim hic pco hastasiyim normalde adetlerim gwcerdi ama bi yildir duzenli oluyodum bide dr dediki bu son asim tutmayinca siz yine bu ay da duzenliniliskilere olsun dedi gebrlik sansin var demisti asilamada kullandigimiz ilaclarin etkisi bi sonraki ayda devam ediyomus cunku yumurtlaman olur demisti cunku diger asilarim tutmayinca bi sonraki ay drun dedigi gibi 25 gun sora adet olmustum duzenli aranizda dr giden varsa bi sora bilirmi aceba adetim nneden bukadar gecti cok merak ediyorum
Hamilesinn bence canmIlk defa icimde bumadr istek var 1.5yildornkorunmyoruz ama bu ay eczaneden git al testi yap dyor kalbimde bole tarif edilemz bir heycan birazda korku var acikcasi ne yapsam bilemedim cok tuaf bugun duygularm biraz karisik arkdaslar bu arada bugun hava muthis sicakti gun boyu evin icinde kisa kollu ile gezdim harika
Canim iyce heyecanlandirdin beni bakalim yarin sari akintim gelecek mi adetten once sari akntim olur biraz sonra da adet olurm ama nebilm sanmyorum ama yergim pir pir sag gogsumun agrisi gecti solda hafufledi biraz sankiHamilesinn bence canm
Insallhtan yumuslardan biri tutmustur insallahHamilesinn bence canm
Hamileliktede sari akinti oluyo amaCanim iyce heyecanlandirdin beni bakalim yarin sari akintim gelecek mi adetten once sari akntim olur biraz sonra da adet olurm ama nebilm sanmyorum ama yergim pir pir sag gogsumun agrisi gecti solda hafufledi biraz sanki
Insallah tutmustur canim bende umutluyum senden ama ümit vermekte istemiyorum cok büyük hayal kırıklığı oluyor kendimden biliorum ilk aşılamam da kesin tutu falan diyodum nasip tabi ne zaman gidiceksin tahlileI
Insallhtan yumuslardan biri tutmustur insallah
Dün aniden karın ağrısıyla başladı ara ara oluyor hem gece hem Gündüz birde ağzımın tadında acımsı belki hamilelikte alakası yoktur ama hiç öyle olmamıştıAğız kuruluğu ne zaman oluyor.Sabah mı gün boyu mu?