Canim belirttiğim halsizlik ve titreme dışında ayağa kalkinca kasiklarimda iğne batmasi oluyo bir anda sanci vuruyorBen yazdıM zaten canım belirtilermi
Canım maaşallah ne kadar güçlü bir karakterin tevekkulun var rabbim inşallah guldursun yüzünüBende herhangi bir belirti yok canlar... Aynen içimde dolu dolu umut var ama olmazsa da eğer Rabbime hayirlisiymis diyecek kadarda gücüm var.. Yani üzülmüyicem,aglamayacam insaAllah...
Amin canım amin hepimizin yüzü Gülsün insaAllah kimsenin kucağını bos koymasin Rabbim..Canım maaşallah ne kadar güçlü bir karakterin tevekkulun var rabbim inşallah guldursun yüzünü
Aminnnnn inşallah canimAmin canım amin hepimizin yüzü Gülsün insaAllah kimsenin kucağını bos koymasin Rabbim..
canım benmkide düşüyor hem tutmamasından korkuyorum hemde düşmesindenAz kaldı bir gün adet gününde sayısal iki günüm az benim çabuk geçti ya canım bu sefer şu gbi senin asilamanin tutması iyi biz hiç tutmadı mız için inancımız pek kalmamış
Canim at kafandan tutacak ve düşmeyecek inşallah hem ilac ta kullaniyosun zaten merak etme takma kafana neyi cagirirsan o gelircanım benmkide düşüyor hem tutmamasından korkuyorum hemde düşmesinden
aynen bendede oluyordu canım hiç doymuyodum şuanda öyleyim inşalalh pzoitiftirsualp27 canim benim bi haftam doldu ve ucgundur akşam 5_6 gibi ellerim titriyor bi anda acikiyorum ve inanilmaz halsizlik oluyo hep uyuyasim gelio sanada oluyomuydu böyle
haklısın canım da elimde değil malesef inşalalh herşey güzel olurCanim at kafandan tutacak ve düşmeyecek inşallah hem ilac ta kullaniyosun zaten merak etme takma kafana neyi cagirirsan o gelir
bende 7.gündne sonra ayakta gezince kasıgımda gerilme agrısı oluyodu şiddetli bir şekildeCanim belirttiğim halsizlik ve titreme dışında ayağa kalkinca kasiklarimda iğne batmasi oluyo bir anda sanci vuruyor
belirtiler herkeste aynı değil canm hiç olmayada bilir belirtiBende herhangi bir belirti yok canlar... Aynen içimde dolu dolu umut var ama olmazsa da eğer Rabbime hayirlisiymis diyecek kadarda gücüm var.. Yani üzülmüyicem,aglamayacam insaAllah...
Canimmm ağzından bal damliyor yahu hadi inşallah hepimizin yüzü gülsün artik yabende 7.gündne sonra ayakta gezince kasıgımda gerilme agrısı oluyodu şiddetli bir şekilde
hayırla sonuçlanır inşallah canım bendede oluyor o korku acaba hiç olmayacakmı diye ama allahtan ümit kesilmez bizde anne olacağız ve bugünlere gülecegiz inşalalh en kısa zamanda pozitif düşün inşalalh tuttuguna inanıyorum ben esim artık bıktı bebek resimlerini göstermemden ay su ne tatlı bu ne tatlı biizm bebeişimiz böyle olur bebek arabalarını bebek beşiklerini göstermemden ama zavallı belli etmiyo üzülüyo durumumaCanimmm ağzından bal damliyor yahu hadi inşallah hepimizin yüzü gülsün artik yasanirim tukeniyorum psikolojik olarak hic tadamayacakmisim gibi oluyo bazen rabbim hayirla sonuclandirsin inşallah
mrb kızlar bu ay kistlerim temizlenirse inş önümüzdeki mayıs ayında aşılama olacağım, ama nasıl bir süreçtir, nelere dikkat etmek gerekir sizden bu konuda yardım istiyorum, fsh ve lh hormonlarım aşırı düşük, bu yüzden yumurta geliştirici iğne kullanıyordum geçen ay, ancak bazı yumurtalar atılmayıp 5 tane kist oluşturmuş, oldukça büyüktü kistler, onları atmak için doğum kontrol hapı verdi doktor , yasmin, bitmesine 5 gün var, kistler temizlenmiş ise tekrar tedaviye başlayıp, önümüzdeki ay ilk aşılamamı olacağım allah nasip ederse....
öncelikle geçmişolsun canım ilk adetinde 3.günü dr git muayende kiste rastlanmassa yumurta geliştirici tedaviye başlanır iğne klomen vs sonra yumurtalar gelişimi takip edilir yumurtalar çatlamaya uygun boyuta geldiğinde çatlatma iğnesi olursun ve catlatma iğnesinden 36 saat sonra asılaman olur aşılama olacagı gün eşin sperm örneği veriri yıkama işlemi olur ve dr unz spekulum yardımıyla rahim ağzını açar ve bir ucuna katater takılmış enjektör yardımıyla spermleri rahmin en sonuna tüplere en yakın bölgeye bırakır 15.gün sonra testte sonuç belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?