• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm benimde ilk aşılamam 10 Nisan dün gece feci bir karın ağrısıyla acil servise gittim serum takıldı Ağrı kesici ve vajinal ağrım oldu uzun süre off keyfim kaçtı birde çok istirahat edemedim bugün doktora gittin bugünden itibaren cinsel ilişki yasak bol su dedi üşütme ve istirahat et dedi en erken 12 13 gün sonra belli olurmuş

Birde evde asansör yok Hergün beş kat in çık ☺️

Onun dışında Göğüs hassasiyeti ve dün o soruyla beraber ağız kuruluğu başladı Allah'ım ne olur pozitif olsun

Slm benimde ilk aşılamam 10 Nisan dün gece feci bir karın ağrısıyla acil servise gittim serum takıldı Ağrı kesici ve vajinal ağrım oldu uzun süre off keyfim kaçtı birde çok istirahat edemedim bugün doktora gittin bugünden itibaren cinsel ilişki yasak bol su dedi üşütme ve istirahat et dedi en erken 12 13 gün sonra belli olurmuş
Geçmiş olsun canım ya aman dikkat et.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz insaAllah

Canım aynı gün olmussuz benım 24 nısanda kan testıne bakacaklar bakalım Ins bebıslerımız tutunmustur

@@hllal aşılama tarihi 6 nisan sonuc :
@@tweety23 aşılama tarihi 13 nisan sonuç:
@@emoes aşılama tarihi 1 nisan sonuç:
@@edaasya aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@zahidem70 aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@minikkedim16 aşılama tarihi 10 nisan sonuç:
@@eylulmeb aşılama tarihi 6 nisan sonuç :
@@loveandhope aşılama tarihi 7 nisan sonuç:
@@leyliferay aşıalama tarihi 10 nisan :sonuç:
@@Midwife85 asılama tarihi 14 nisan sonuç:
@@yaseneel asılama tarihi 15 nisan sonuç :
@@Mujoumut asılama tarihi 9 nisan sonuç:
vesselam_ vesselam_ asılama tarihi 6 nisan sonuç :
yavrukartalim yavrukartalim asılama tarihi 9 nisan S sedefbxl asilama tarihi 10 nisan sonuc :
Perimasali Perimasali asilama tarihi 10 nisan sonuc :

arkadaşlar ggözden kçırdıgım varsa listeyi alıntılasın herzaman pcden giremiyorum pcden girdigimde listeyi düzenlerim sonucu cıkan arkadaşlarda listeyi alıontılarsa sevinirim inşalalh herkesin adının karsında pozitif yazar

salı aşılamam yapıldı o günden beri adet ağrısı gibi ağrım var ya.bu şekilde olan var mı?

kızlar ben de adet olmayı bekliyorum da az kaldı doktora gittigimde ilaç verip gönderiyor mu herhangi bir işlem yapılıyor mu bilgilendiriseniz sevinirim beni neyinbekledigini bileyim

kızlar ben de adet olmayı bekliyorum da az kaldı doktora gittigimde ilaç verip gönderiyor mu herhangi bir işlem yapılıyor mu bilgilendiriseniz sevinirim beni neyinbekledigini bileyim
Benim doktorun ilk gittiğimde adetin 2gunu clomen verdi sonra yumurtanın gelişimine gore iğne verdi dozunu ve kullanim suresuni doktor ayarlayacaktır..benim iğne aşaması dokuz gün sürdü sonra catlatma iğnesi sonra aşılama.. İşlemler benim için çok rahattı. İnsaAllah senin içinde öyle geçer canım...

Back