- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
Ben hep soktucyle adet oluyirum canm haftasonuna denk geldigide oldu cumaya denk geldigide hepsindede pazrtesi gitum dr sorun olmadinapcam bilmiyorum hafta sonuna denk gelır dıye korkuyorum offff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep soktucyle adet oluyirum canm haftasonuna denk geldigide oldu cumaya denk geldigide hepsindede pazrtesi gitum dr sorun olmadinapcam bilmiyorum hafta sonuna denk gelır dıye korkuyorum offff
İnsalh tutmustr canimMrb kızlar bende 10 nısanda asılama oldum suan beklemedeyım geceleri belımde batma oluyor ve akıntı oluyor
Ins bıtanem aşılamadan önce doktor esının spremlerı çok ıyı dedıİnsalh tutmustr canim
Hayırlı olsun Tatlim insaAllah güzel haberleri alırız hamissindirMrb kızlar bende 10 nısanda asılama oldum suan beklemedeyım geceleri belımde batma oluyor ve akıntı oluyor
Canım aynı gün olmuşuz belırtılerını banada yaz lütfenMerhaba kizlarr ben de bugun ilk asilamami oldum simdi bekleme zamani. .
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Hadi hayirli haberler ver bize insallahIns bıtanem aşılamadan önce doktor esının spremlerı çok ıyı dedı
Aynen gulum 10 nısan ve ılk aşılamakızlar liste hazırlayalım isimlerini yazdırmak isteyenler aşılama günlerini yazarsa sevinirim kaç kişinnki tutmus en azından öğreniriz ay sonunda
Benımde 10 nısan ılk asılama@hllal aşılama tarihi 6 nisan sonuc :
sualp27 aşılama tarihi 13 nisan sonuç:
@emoes aşılama tarihi 1 nisan sonuç:
@edaasya aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@zahidem70 aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
Mormeneksem aşılama tarihi 10 nisan sonuç:
@eylulmeb aşılama tarihi 6 nisan sonuç :
Geçmiş olsun canım ya aman dikkat et.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz insaAllahSlm benimde ilk aşılamam 10 Nisan dün gece feci bir karın ağrısıyla acil servise gittim serum takıldı Ağrı kesici ve vajinal ağrım oldu uzun süre off keyfim kaçtı birde çok istirahat edemedim bugün doktora gittin bugünden itibaren cinsel ilişki yasak bol su dedi üşütme ve istirahat et dedi en erken 12 13 gün sonra belli olurmuş
Canım aynı gün olmussuz benım 24 nısanda kan testıne bakacaklar bakalım Ins bebıslerımız tutunmusturSlm benimde ilk aşılamam 10 Nisan dün gece feci bir karın ağrısıyla acil servise gittim serum takıldı Ağrı kesici ve vajinal ağrım oldu uzun süre off keyfim kaçtı birde çok istirahat edemedim bugün doktora gittin bugünden itibaren cinsel ilişki yasak bol su dedi üşütme ve istirahat et dedi en erken 12 13 gün sonra belli olurmuş
Aynı gün olmuşuz benımde gecelerı batma oluyor belımdeKızlar ben de 10 Nisanda aşılama oldum.İkinci aşılamam.İlkine göre daha zorlu oldu ve gün boyunca ağrı vardı.Nasip bakalım
@@hllal aşılama tarihi 6 nisan sonuc :
@@tweety23 aşılama tarihi 13 nisan sonuç:
@@emoes aşılama tarihi 1 nisan sonuç:
@@edaasya aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@zahidem70 aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@minikkedim16 aşılama tarihi 10 nisan sonuç:
@@eylulmeb aşılama tarihi 6 nisan sonuç :
@@loveandhope aşılama tarihi 7 nisan sonuç:
@@leyliferay aşıalama tarihi 10 nisan :sonuç:
@@Midwife85 asılama tarihi 14 nisan sonuç:
@@yaseneel asılama tarihi 15 nisan sonuç :
@@Mujoumut asılama tarihi 9 nisan sonuç:
vesselam_ asılama tarihi 6 nisan sonuç :
yavrukartalim asılama tarihi 9 nisan S sedefbxl asilama tarihi 10 nisan sonuc :
Perimasali asilama tarihi 10 nisan sonuc :
arkadaşlar ggözden kçırdıgım varsa listeyi alıntılasın herzaman pcden giremiyorum pcden girdigimde listeyi düzenlerim sonucu cıkan arkadaşlarda listeyi alıontılarsa sevinirim inşalalh herkesin adının karsında pozitif yazar
Benim doktorun ilk gittiğimde adetin 2gunu clomen verdi sonra yumurtanın gelişimine gore iğne verdi dozunu ve kullanim suresuni doktor ayarlayacaktır..benim iğne aşaması dokuz gün sürdü sonra catlatma iğnesi sonra aşılama.. İşlemler benim için çok rahattı. İnsaAllah senin içinde öyle geçer canım...kızlar ben de adet olmayı bekliyorum da az kaldı doktora gittigimde ilaç verip gönderiyor mu herhangi bir işlem yapılıyor mu bilgilendiriseniz sevinirim beni neyinbekledigini bileyim
MerhAba canm hayırlı olsun aşılaman. Pek bir belirtim yok ilk birkaç gün aşırı göğüs ağrım oldu birkaç kez de kasıkta batma oldu o kadar şimdi hiçbirşey yok. Senin var mı?Canım aynı gün olmuşuz belırtılerını banada yaz lütfen