Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günlerdir grip nezle boğazağrısıyla uğraşıyorum aşılama yaptırdığımı bile unuttum nerdeyse hala da kötüyüm inşallah geçer artık..

Sizler iyisinizdir inşallah.

Sagol cnm ins hayirlisi olur ins hepimiz icin

Slm kixlar annem ve bir arkadasim bendeydi bi suru seyler yazilms kacirmisin benimde beyaz kivamli akintim var biraz once cocuklarin oynadigi oyncaklri ywrlerine koyrken ani hareket yaptm sanrm ayakkabiligin uzerine cokmstim belim cok agridi ya

Slm kixlar annem ve bir arkadasim bendeydi bi suru seyler yazilms kacirmisin benimde beyaz kivamli akintim var biraz once cocuklarin oynadigi oyncaklri ywrlerine koyrken ani hareket yaptm sanrm ayakkabiligin uzerine cokmstim belim cok agridi ya
Canim aman diyim dikkat etsene olurmu öyle

Mrb arkadaslar dorduncu asilamami subatta oldum tutmadi 6 martta adetim basladi 6 nisanda adet olmam lazimdi ama olmadim adrt iki gun gectikten sora test yapmistim negatif cikmisti ondan sorada yapmadim hic pco hastasiyim normalde adetlerim gwcerdi ama bi yildir duzenli oluyodum bide dr dediki bu son asim tutmayinca siz yine bu ay da duzenliniliskilere olsun dedi gebrlik sansin var demisti asilamada kullandigimiz ilaclarin etkisi bi sonraki ayda devam ediyomus cunku yumurtlaman olur demisti cunku diger asilarim tutmayinca bi sonraki ay drun dedigi gibi 25 gun sora adet olmustum duzenli aranizda dr giden varsa bi sora bilirmi aceba adetim nneden bukadar gecti cok merak ediyorum

Canim kist olabilir bence bi doktora görün benim adetlerim hep duzenli idi iki ay once 35 gün aadet olmadim bi gittim 5 cnm kist varmis sonra adet oldum adet ile beraber atmisim kisti bence vakit kaybetme

Ilk defa icimde bumadr istek var 1.5yildornkorunmyoruz ama bu ay eczaneden git al testi yap dyor kalbimde bole tarif edilemz bir heycan birazda korku var acikcasi ne yapsam bilemedim cok tuaf bugun duygularm biraz karisik arkdaslar bu arada bugun hava muthis sicakti gun boyu evin icinde kisa kollu ile gezdim harika

Canim sitreste geciktirabilir bu ay kafana taktigim bisey oldysa o bile etki yapar inan

Hamilesinn bence canm

Canim iyce heyecanlandirdin beni bakalim yarin sari akintim gelecek mi adetten once sari akntim olur biraz sonra da adet olurm ama nebilm sanmyorum ama yergim pir pir sag gogsumun agrisi gecti solda hafufledi biraz sanki
Hamileliktede sari akinti oluyo ama

I

Insallhtan yumuslardan biri tutmustur insallah
Insallah tutmustur canim bende umutluyum senden ama ümit vermekte istemiyorum cok büyük hayal kırıklığı oluyor kendimden biliorum ilk aşılamam da kesin tutu falan diyodum nasip tabi ne zaman gidiceksin tahlile

Ağız kuruluğu ne zaman oluyor.Sabah mı gün boyu mu?
Dün aniden karın ağrısıyla başladı ara ara oluyor hem gece hem Gündüz birde ağzımın tadında acımsı belki hamilelikte alakası yoktur ama hiç öyle olmamıştı

Kizlar bu gün rüyamda kahvaltilik bıçakla is yaparken yanlışlıkla çatır catir ağzımda yerken çıkıyorum tekrar annemlere gösteriyorum yuh ya bıçağı yiyodum az daha falan diye.sonra tabirlere baktim bıçak yemek olarak yok ama krndi bıçağını görmek erkek evlada yorulurmus rabbim bilir tabi ama biraz umutlandim sanki

Canim cevapla deyip yazamiyorm cnku telfon kafayi yedk geri sayfayi kapatyor vala ayni dedigin gbi umut baglamayi hic istemitemiyorum canim vala bende kendimi en kotusunu dusunrek alistrmaya calsiyorum yarin cuma ve 12.gun test yapablrm ama kararsizim vala bir gun sonrda adet gnum zaten hafta sonu araya gryo kan vermem beklerm heralde ya canim cok kararsizim gidip kan veripte sonuc kotu olursa uzulrm die korkyrm babannem umreden gelcek gunumu berbat etmek istemem bir aklimda git ogren ne olacksa olsun die iki arada bir derede kaldim adtim hic sasmaz iki gun sassa bilirm ki hsmileyim yani gecen ayda benden umutlu bir arkds vardi malasef olmadi vakalm bu ay iyi calistik :-D en azindan iki yumrtam ondan biraz umutluym okadr yani ne yapsam ki fikri olan var mi sabah gidip vereyim mi kiazlr kan bekleyeyim mi ne dersiniz

Gecen ayda kasik agrilrm oldu benim ilaclrda bole yapitor aslinda bakarsaniz bilemedim vala nasipte varsa olur hic yatmadam da digru durust bu Allah dedim vereckse ayakta ikende veriri aman dedim kendi kendime canlar gunah ama daha oncede soledm ben ayalr once eylul ekim ghi su falina baktrmisti kadin bana ikizin olacak dedi tamam Allah vereck ama ne zaman anne olacak dogum yapacm dedim oda bana 2015de anne olcaksin dedi buda bu ay bel baglamam etki tabiko gunah ama uste aklimada gelmyor degul bu tutmz ise 3.cuyu densem mi kararsizim vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…