böyle örnekler var mi peki sizlerdeDr anlamaz mi bak simdi bi umut vermeyin bana yarin gider yaptiririm testi gercekten mi
Adet oldum dün pembeydi koyu okdu gece yoğunlaşti oldum bariz adetimi ama çok erken oldumCanim umut vermek istemem ama adetin seklide onemli normal adet oluyosan bilemedimki simdi bn adet oldugunu bilmiydm
Canim doktorun bi ışık görse isterdi test benceböyle örnekler var mi peki sizlerde
Bende olmadi ama kk da cok gordum ustune goren ama canim umutlandirmak istemem seni nadir birbdurumbböyle örnekler var mi peki sizlerde
Canim ozamn normal adet gibiyse adet olmussndur uzulme bidahikine olur insallahAdet oldum dün pembeydi koyu okdu gece yoğunlaşti oldum bariz adetimi ama çok erken oldum
Benmde istahim cok acik malesfBu arada sizler kilo aldınız mi bu süreçte ben bildiğin göbek yaptik ya cok fena yiyorum
Aşılamadan bir hafta sonraki tahlil yanitabilir ilaçların etkisiyle çıkmış olabilir 12.günden sonra yapilan testler daha iyi sonuç verirslm arkadaşlar benim 3 nisanda aşılama oldu ve bir hafta sonrasında pregestoron testi yapıldı 16.44 çıktı sonuçtan anlayan varmı arkadaşlar hamile kalma olasılığım nedir merak ediyorum
Gebelk olabilir ben hamileyken 38 cikmisti beta hcg 168 kenslm arkadaşlar benim 3 nisanda aşılama oldu ve bir hafta sonrasında pregestoron testi yapıldı 16.44 çıktı sonuçtan anlayan varmı arkadaşlar hamile kalma olasılığım nedir merak ediyorum
Aynen bendede kilo yaptı pff offf ne desemBu arada sizler kilo aldınız mi bu süreçte ben bildiğin göbek yaptik ya cok fena yiyorum
herhangi bi ilaç kullanmadım ama hayırlısı tabii beklicez cevap için teşekkürlerAşılamadan bir hafta sonraki tahlil yanitabilir ilaçların etkisiyle çıkmış olabilir 12.günden sonra yapilan testler daha iyi sonuç verir
Aynen gobegimden birsuru igneyapptm gobegimden kilo aliyorm oyuzden sanirim simdide clexan yapiyorum hwrgun gobegimn heryeri mosmor delik desik olduAynen bendede kilo yaptı pff offf ne desem
İstersen yarin bir kez daha yaptır canım ama o hamilelik oranı.. Yarin yaptirirsan iki kat artmissa oran insaAllah hamilesindir tatlimherhangi bi ilaç kullanmadım ama hayırlısı tabii beklicez cevap için teşekkürler
Aynen ya kiyamam sana inan arkadaşım da kullandı o iğneden her yer mosmordu insanin içi gidiyor Allah yardımcn olsun Rabbim hayirlisyla karşılığını verir insaAllahAynen gobegimden birsuru igneyapptm gobegimden kilo aliyorm oyuzden sanirim simdide clexan yapiyorum hwrgun gobegimn heryeri mosmor delik desik oldu
Gebelk olabilir ben hamileyken 38 cikmisti beta hcg 168 ken[/QUOTE hayırlısı inşallah ümitle bekliyorum sizde bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah
Sagol canm Napalim canm katlanicam bebek icin cok aciyo morariyo ama bebegim saglikla gelsndeAynen ya kiyamam sana inan arkadaşım da kullandı o iğneden her yer mosmordu insanin içi gidiyor Allah yardımcn olsun Rabbim hayirlisyla karşılığını verir insaAllah
adet günümede 2 gün kaldı gebelik testi yaparım artık bu testi bile 5 günde anca öğrenebildim ne yazıkkiİstersen yarin bir kez daha yaptır canım ama o hamilelik oranı.. Yarin yaptirirsan iki kat artmissa oran insaAllah hamilesindir tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?