• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar benim 3 nisanda aşılama oldu ve bir hafta sonrasında pregestoron testi yapıldı 16.44 çıktı sonuçtan anlayan varmı arkadaşlar hamile kalma olasılığım nedir merak ediyorum

slm arkadaşlar benim 3 nisanda aşılama oldu ve bir hafta sonrasında pregestoron testi yapıldı 16.44 çıktı sonuçtan anlayan varmı arkadaşlar hamile kalma olasılığım nedir merak ediyorum
Aşılamadan bir hafta sonraki tahlil yanitabilir ilaçların etkisiyle çıkmış olabilir 12.günden sonra yapilan testler daha iyi sonuç verir

Gebelk olabilir ben hamileyken 38 cikmisti beta hcg 168 ken

Aynen gobegimden birsuru igneyapptm gobegimden kilo aliyorm oyuzden sanirim simdide clexan yapiyorum hwrgun gobegimn heryeri mosmor delik desik oldu
Aynen ya kiyamam sana inan arkadaşım da kullandı o iğneden her yer mosmordu insanin içi gidiyor Allah yardımcn olsun Rabbim hayirlisyla karşılığını verir insaAllah

Aynen ya kiyamam sana inan arkadaşım da kullandı o iğneden her yer mosmordu insanin içi gidiyor Allah yardımcn olsun Rabbim hayirlisyla karşılığını verir insaAllah
Sagol canm Napalim canm katlanicam bebek icin cok aciyo morariyo ama bebegim saglikla gelsnde

Back