Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim nasil bulucam konuyu ilk defa kullaniyorum siteyi daha bu gün kayit oldum
Benim profilime tikla mesajlara tikla asagibdogru in tweety23 tarafindan acilan konulari arat yaziyor oraya tikla konularimin icinde var canim

Edaasya sonuç negatiff

edaasya cnm hepimiz bu zorlu günlerden geçiyoruz.Biliyorum ne desek boş.İnsan yaşadığını biliyor.Ama gelecek için ümitli olmalıyız dua etmeliyiz.Allah ın bi bildiği var.Kendini üzme özellikle ilk aşılaması tutmayan çok kişi var.

Dr a gittim muayene etti kan testi falan istemedi bu ay ara verip dinlenmek istiyorum hic bisey yapmayacagim cok yoruldum allah sizlerden guzel gaber almayi nasip etsin ins
Canim kan vermedn belli olmazki daha ultrasonda goynmezki daha

Dr a gittim muayene etti kan testi falan istemedi bu ay ara verip dinlenmek istiyorum hic bisey yapmayacagim cok yoruldum allah sizlerden guzel gaber almayi nasip etsin ins
Canim cok TEŞEKKÜRLER güzel dileklerin için sıkma kendini bende hıçkıra hıçkıra aglamistim ilk aşılama tutmayinca napalim olmayınca olmuyo vardir zamani elbet rabbim en kisa zamanda guldursun yüzümüzü inşallah

Canim kan vermedn belli olmazki daha ultrasonda goynmezki daha
Ama bana bisey demediler pihtili adet oldum bildiginiz yani olma ihtimali olsa derdi heralde dr kan testi yaptir die dun gece ped koymaya basladim sabah yogunlasti umdu kestim gittim alttan bakti yine igneler 2. Asilama sureci dr umu degistirmeyi dusundgm icin almadim igneyi de

Regl oldugunu bilmiydm canm ama test yaptr kafan rahatlasin

Valla bende kan verdikten iki gün sonra adet oldum aşırı koyu kanamam vardi ve hic ağrım olmadi hayatimda ilk defa ağrısız adet geciriyodum doktor belkide düşük yaptin dedi ama bilemiyorum

Canim bu sefer olacak inşallah hele ki sen suan en cok şansı olansin diye düşünüyorum rabbim hepimizin yüzünü guldursun insallah
İnsallah canim allah hepimuzin yuzune baksin tutarsada insallah dusmez yinen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…