Benim profilime tikla mesajlara tikla asagibdogru in tweety23 tarafindan acilan konulari arat yaziyor oraya tikla konularimin icinde var canimCanim nasil bulucam konuyu ilk defa kullaniyorum siteyi daha bu gün kayit oldum
Kan testi yaptrdinmi canim hayrlisi olsunEdaasya sonuç negatiff
Canim suanki bu topik varya bizim bu konunun altina dogru in gorursun orda varCanim nasil bulucam konuyu ilk defa kullaniyorum siteyi daha bu gün kayit oldum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tuttu-gebelik-belirtilerim-ve-hikayem.739766/ buraya tikla canimCanim nasil bulucam konuyu ilk defa kullaniyorum siteyi daha bu gün kayit oldum
Edaasya sonuç negatiff
Uzulme diyecegm ama uzulecksn biliyorm allah en kisa zamnda hayirli haberlerni almak nasip olsun insallahEdaasya sonuç negatiff
Edaasya sonuç negatiff
Canim okudum ne güzel ince detaylariyla paylasmissin
Dr a gittim muayene etti kan testi falan istemedi bu ay ara verip dinlenmek istiyorum hic bisey yapmayacagim cok yoruldum allah sizlerden guzel gaber almayi nasip etsin insKan testi yaptrdinmi canim hayrlisi olsun
Canim kan vermedn belli olmazki daha ultrasonda goynmezki dahaDr a gittim muayene etti kan testi falan istemedi bu ay ara verip dinlenmek istiyorum hic bisey yapmayacagim cok yoruldum allah sizlerden guzel gaber almayi nasip etsin ins
Baskalrinin isine yarar diye paylsmistm canim ama kucagima almak nasip olmadiCanim okudum ne güzel ince detaylariyla paylasmissin
Canim bu sefer olacak inşallah hele ki sen suan en cok şansı olansin diye düşünüyorum rabbim hepimizin yüzünü guldursun insallahBaskalrinin isine yarar diye paylsmistm canim ama kucagima almak nasip olmadi
Canim cok TEŞEKKÜRLER güzel dileklerin için sıkma kendini bende hıçkıra hıçkıra aglamistim ilk aşılama tutmayinca napalim olmayınca olmuyo vardir zamani elbet rabbim en kisa zamanda guldursun yüzümüzü inşallahDr a gittim muayene etti kan testi falan istemedi bu ay ara verip dinlenmek istiyorum hic bisey yapmayacagim cok yoruldum allah sizlerden guzel gaber almayi nasip etsin ins
Ama bana bisey demediler pihtili adet oldum bildiginiz yani olma ihtimali olsa derdi heralde dr kan testi yaptir die dun gece ped koymaya basladim sabah yogunlasti umdu kestim gittim alttan bakti yine igneler 2. Asilama sureci dr umu degistirmeyi dusundgm icin almadim igneyi deCanim kan vermedn belli olmazki daha ultrasonda goynmezki daha
Regl oldugunu bilmiydm canm ama test yaptr kafan rahatlasinAma bana bisey demediler pihtili adet oldum bildiginiz yani olma ihtimali olsa derdi heralde dr kan testi yaptir die dun gece ped koymaya basladim sabah yogunlasti umdu kestim gittim alttan bakti yine igneler 2. Asilama sureci dr umu degistirmeyi dusundgm icin almadim igneyi de
Dr anlamaz mi bak simdi bi umut vermeyin bana yarin gider yaptiririm testi gercekten miCanim kan vermedn belli olmazki daha ultrasonda goynmezki daha
İnsallah canim allah hepimuzin yuzune baksin tutarsada insallah dusmez yinenCanim bu sefer olacak inşallah hele ki sen suan en cok şansı olansin diye düşünüyorum rabbim hepimizin yüzünü guldursun insallah
Canim umut vermek istemem ama adetin seklide onemli normal adet oluyosan bilemedimki simdi bn adet oldugunu bilmiydmDr anlamaz mi bak simdi bi umut vermeyin bana yarin gider yaptiririm testi gercekten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?