• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yahu cansu lütfen vazgec artik şunu düşünmekten spermler rahim deki asitte bile 72 saat yasabiliyor rahat ol ARTIK canim kendine zarar veriyorsun
Canim senn dr bisey demedimi sureyle ilgili 45 dk sonra yapildi degilni asilaman

ama asıl bu stres zarar vercek sana lütfen rahatla biraz olucak inşallah merak etme tatlım.
Haklisin. İnsallah canim. ya cok stresliyim dr hatasi yuzunden okadar cektigim sknti verdigim emek bosa gider diye korkyrm

İlkinde 7. Gunden itibaren belirtilerim baslamisti bakalim 4 gun sonra belirtiler Baslayackmi

Canim senn dr bisey demedimi sureyle ilgili 45 dk sonra yapildi degilni asilaman
Hayir canim doktorum hic bisi demedi biliyodu sperm verdigimiz saati aldigimiz saati falan hic onu konuşmadık bile zaten spermler yıkanıyor ve yüzdürulup daha da hizlanmasi saglaniyor merak etme artik farkettim takintilisin ama kendine zarar senin doktorun bile bisi dememis içinde kuruntu yapma

İlki asilamayla 2 ciside dusukten 3 ay sonra sogankuruyle olmustu bu 2.asilamam bende yumurtlama hic olmuyor gibi bisey ilacsiz
yumurtlama olunca 2 sindede gwbe kaldim sukur ama dustu malesef bundanda cok umutluydum ama spermleri kafama takiyorum spermler zarr gorduyse tutmaz diye koryrm

Cnm pko mu var sende?

Haklisin. İnsallah canim. ya cok stresliyim dr hatasi yuzunden okadar cektigim sknti verdigim emek bosa gider diye korkyrm

Benim doktorum 13.00 gibi aşılamayı yapacağız.Siz saat 11.00-11.30 gibi merkezde olun dedi.Bilemez ki saat kaçta verdiğini.O yüzden hiç takma kafana.2-3 saatlik beklemeler olur.Benim ilk aşılamamda eşim 11de vermişti spermi 13.30da almışlardı beni

Benim doktorum 13.00 gibi aşılamayı yapacağız.Siz saat 11.00-11.30 gibi merkezde olun dedi.Bilemez ki saat kaçta verdiğini.O yüzden hiç takma kafana.2-3 saatlik beklemeler olur.Benim ilk aşılamamda eşim 11de vermişti spermi 13.30da almışlardı beni
İnsallah sorun olmaz canm

Hayir canim doktorum hic bisi demedi biliyodu sperm verdigimiz saati aldigimiz saati falan hic onu konuşmadık bile zaten spermler yıkanıyor ve yüzdürulup daha da hizlanmasi saglaniyor merak etme artik farkettim takintilisin ama kendine zarar senin doktorun bile bisi dememis içinde kuruntu yapma
Sagol canm destgn icin

Aynı kaderi paylaşıyoruz.Ben 3,5 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz hiç hamile kalamadım.40-45 günde bir regl oluyorum.Klomen büyütmedi yumurtaları.İğneyle bir kere yumurta takibi ve ilk aşılama sonuç vermedi.Şimdi ikincinin sonucunu bekliyorum.Allahım inşallah nasip eder.Hayırlısıyla.

Arkadaşlar ben adet söktürücümü kullansam acaba.tedavıye baslıcam adet olmadım.bu tedavıye zararı olurmu ki

Aynı kaderi paylaşıyoruz.Ben 3,5 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz hiç hamile kalamadım.40-45 günde bir regl oluyorum.Klomen büyütmedi yumurtaları.İğneyle bir kere yumurta takibi ve ilk aşılama sonuç vermedi.Şimdi ikincinin sonucunu bekliyorum.Allahım inşallah nasip eder.Hayırlısıyla.
Sen yine 40,gunde bir oluymssn canm ben 2 yilda 1 kendlgnden adet oluyrm hayirlisyla hamile olursun insallah sende bukez klomen bendede ise yaramadi

Back