• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın güzel bir gün olsun inşallah:) ne var ne yok hllal sen herşeyi benden 1 gün önce yasiosun çünkü :)
Vala canim ayni goguslerm cok hasas kasinyor uclari kendi heryeri sisik ve agryo yine ilaclrdan da ilabilir bu sefer cok uzun surdu gogus agrilrm vala ic camsrsiz gezyrm evde hep dyrm adt olcaksamda olayim olmayacksamda olmayim Alahim olurdam heme iniyilor zaten belirsizlik kotu sey ya

Benimde bugun 11.gunu yarin son gunum bakalim hayrlisi dun biraz arac kullandim kasiklarmda doluluk hiseettim yani baski hafif agri okadar

Benimde bugun 11.gunu yarin son gunum bakalim hayrlisi dun biraz arac kullandim kasiklarmda doluluk hiseettim yani baski hafif agri okadar
Yarın gebelik testi yapıcak mısın Hilalcim?

Ben yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah müjdeli haberler nasip eder Rabbim. Bir yanım çok heyecanlı bir yanım da korku dolu... :KK17:

Yarın gebelik testi yapıcak mısın Hilalcim?

Ben yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah müjdeli haberler nasip eder Rabbim. Bir yanım çok heyecanlı bir yanım da korku dolu... :KK17:
Canim ins ben karar veremedim ya bir gun sonra adet gunum benim zaten hemen olurm degilsem cikar mi dysn 12.gun somra bana hamileumisim gni gelmyor ama bilmyrm ben hep yuzusru yatarm sol kasgimda seyirme vardi benim bugun iste ilaclrdan da olablyor

Karasizm ypsam mi ki bende ben hic yapmdam bu zamana kadar adet olursam anlytm zaten hani test alacksin onerdgin varmi kan mi verecksin yoksa idrar mi yapacksn

Karasizm ypsam mi ki bende ben hic yapmdam bu zamana kadar adet olursam anlytm zaten hani test alacksin onerdgin varmi kan mi verecksin yoksa idrar mi yapacksn

Canım ben kanda gebelik testi yapıcam. Çünkü idrarda çıkmayabilir. Kan testinde sonuç daha kesin. Bende beklemek istemiyorum. Çünkü bebek düşük olduğu zaman falan testte ortaya çıkıyor.

Gecikmek istemiyorum. Sonuç neyse bir an önce öğrenmek istiyorum.

Ben pazar günü yapicam idrar testi eger o zamana kadar regl olmazsam.idrarda göreyim ozaman kana giderim diyorum ama:s

Ben pazar günü yapicam idrar testi eger o zamana kadar regl olmazsam.idrarda göreyim ozaman kana giderim diyorum ama:s

Hayırlısı olsun canım hakkımızda.
İnşallah güzel haberler alırız.
Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Yarın sonucumu paylaşıcam kısmet olursa :KK39:

Gunaydinlar hanımlar.... Çok heyecanliyim a vakit geçmiyor benimde 11.gün off. Yine yine bir belirti yok hayır olsun insaAllah

Mrb kızlar bende 10 nısanda asılama oldum suan beklemedeyım geceleri belımde batma oluyor ve akıntı oluyor

Back