• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnsallah canim :KK68: amin ben asilamadan once cok umutluydum kendimdn ama spermler beklerkeb olmustur diye cok kokruyorum umudumu yitirdim ama Allahtan umut kesilmez rabbime sigindim hepimiz bebislwrimize saglikla kavusalim insallah
Canim spermler ölmez merak etme onlar özel sıvı icinde bekloyor zaten bak benim eşim 9:30 da örnek verdi sonra 11.30 da örneği aldim yarim saatlik yol ile doktoruma gitrim 12.15 te falan asilamam yapildi düşün merak etme

Canim spermler ölmez merak etme onlar özel sıvı icinde bekloyor zaten bak benim eşim 9:30 da örnek verdi sonra 11.30 da örneği aldim yarim saatlik yol ile doktoruma gitrim 12.15 te falan asilamam yapildi düşün merak etme
Dr bisey demedimi canim vakitle ilgili hadi insallah tutar insalah hepimiznki benm busefer cok acidi asilama sirasnda oyuzden iliskide olmadi 5 tane yumurtam vardi oncekinde 1 yunurtayla tutmustu eger spermler zarar gormedyse 5 yumurtadan 1,tutar insallah

Seninki 1 haftaya belli olur insallah pozitifsehem senn adina hem kendi adima sewvinicem canim spermleri gotururken avcunda sicakmi tuttun esime tup bebek bolumunde vucut isisinda olsun avucunuzda skn demis

Seninki 1 haftaya belli olur insallah pozitifsehem senn adina hem kendi adima sewvinicem canim spermleri gotururken avcunda sicakmi tuttun esime tup bebek bolumunde vucut isisinda olsun avucunuzda skn demis
Canim inşallah hayirlisi emriyolok sorun olmaz biz onu sardik dedi ozel tupe koydular rahim yikama suyu vs bende hemen gittim 5 dk dok bekledim sonra yapti ilk asilamada benim de canim yanmisti eve gelince de az bi pembe kanamam olmustu bunda hic bisi olmadi kanama vs de olmadi.rabbim hepimizin kucagini doldursun cnm inşallah

Canim inşallah hayirlisi emriyolok sorun olmaz biz onu sardik dedi ozel tupe koydular rahim yikama suyu vs bende hemen gittim 5 dk dok bekledim sonra yapti ilk asilamada benim de canim yanmisti eve gelince de az bi pembe kanamam olmustu bunda hic bisi olmadi kanama vs de olmadi.rabbim hepimizin kucagini doldursun cnm inşallah
Yani ortalama 45 dk kadar sonrami yapildi canim asilaman spermleri aldiktannsonra amin canim benimde ilk kolay olmustu bu kez zordu ama kanamam olmadi sukur

öncelikle herkese iyi akşamlar kızlar
sualp27 sualp27 heyecanını ben bile okuduğum yerden anladım bence kalbini ferah tut kafana çok takma bende geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım acaba yumurtam çatlamaz da kist oluşur mu diye gece gündüz düşündüm doktora kontrole gittiğimde 2 cm kist oluşmuştu :(( o an ağlamamak için kendimi zor tuttum aslında o ay doktorum aşılama yapacaktı ama doktorum yurt dışına Gittiği için onun yerine başka doktor bağlı o da bu ay spontana bırakalım olmazsa bi ay sonra aşılama yaparız dedi o yüzden bir ay geciktik üstüne bir de kist oluştu şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay da olmaz tek umudum bi daha ki ay :( allahım en hayırlısını en hayırlı zaman da nasip etsin ama ne biliyim yaa işte öyle ben sizi burdan sürekli takip edicem Allah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin

öncelikle herkese iyi akşamlar kızlar
sualp27 sualp27 heyecanını ben bile okuduğum yerden anladım bence kalbini ferah tut kafana çok takma bende geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım acaba yumurtam çatlamaz da kist oluşur mu diye gece gündüz düşündüm doktora kontrole gittiğimde 2 cm kist oluşmuştu :KK43:( o an ağlamamak için kendimi zor tuttum aslında o ay doktorum aşılama yapacaktı ama doktorum yurt dışına Gittiği için onun yerine başka doktor bağlı o da bu ay spontana bırakalım olmazsa bi ay sonra aşılama yaparız dedi o yüzden bir ay geciktik üstüne bir de kist oluştu şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay da olmaz tek umudum bi daha ki ay :KK43: allahım en hayırlısını en hayırlı zaman da nasip etsin ama ne biliyim yaa işte öyle ben sizi burdan sürekli takip edicem Allah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin
Sagol canim hakkimzdan hayirlisi olsin insallah canim 2 dusugum var korkuyorm oyuzden aksiliklerden ya spermlr olduyse ya oyuzden tutmazsa ya tutar duserse vs vs birsuru olumsuz soru beynimi kemiriyor

Tek gecelik iliskiler de Hamile kalanlar var hemde istemedikleri halde Allah istedikten sonra herşey boş isterse sperm 10 gün dışarıda kalsın allahın bileceği iş sadece dua et

Tek gecelik iliskiler de Hamile kalanlar var hemde istemedikleri halde Allah istedikten sonra herşey boş isterse sperm 10 gün dışarıda kalsın allahın bileceği iş sadece dua et
Haklisin canim aslinda hersey rabbimn elinde umutsuzluga dusmekle hata ediyorum rabbim nasip eder hayirlisiyla insallah adim cansu bana adimla dua edersen cok sevnrim herkesten dua istiyrm kimin duasinin kabul olacagini bilemyz cunku allah buyuk hersey guzel olur insallah

Tweety23 iki düşüğünde de aşılama ile mi hamile kalmıştın
İlki asilamayla 2 ciside dusukten 3 ay sonra sogankuruyle olmustu bu 2.asilamam bende yumurtlama hic olmuyor gibi bisey ilacsiz
yumurtlama olunca 2 sindede gwbe kaldim sukur ama dustu malesef bundanda cok umutluydum ama spermleri kafama takiyorum spermler zarr gorduyse tutmaz diye koryrm

İlki asilamayla 2 ciside dusukten 3 ay sonra sogankuruyle olmustu bu 2.asilamam bende yumurtlama hic olmuyor gibi bisey ilacsiz
yumurtlama olunca 2 sindede gwbe kaldim sukur ama dustu malesef bundanda cok umutluydum ama spermleri kafama takiyorum spermler zarr gorduyse tutmaz diye koryrm
Hiç korkma spermler işlemden geçtiği için o kadar sürede zarar Görmez içini ferah tut.beş yumurtan oluşmuş galiba Boyutları nasıldı.

Yahu cansu lütfen vazgec artik şunu düşünmekten spermler rahim deki asitte bile 72 saat yasabiliyor rahat ol ARTIK canim kendine zarar veriyorsun

Hiç korkma spermler işlemden geçtiği için o kadar sürede zarar Görmez içini ferah tut.beş yumurtan oluşmuş galiba Boyutları nasıldı.
İnsallah
18 mmdi hepsi catlatma ignesinden 1 gun once
İlk asilamamdada tekbyumurtam vardi igneden 1 gun once 17 mm di

İnşallah en az biri tutmuştur spermleri kafana takma.hangi ilacı kullandın sen
İnsallah Puregon 300 kullandim 2 kutu gunde 75 doz canim ilkinde 3 kutu puregon 300 100 luk kullandigim halde 1 tane zor gelismisti vucudun nezaman nasil tepki verecgi belli olmiyr insallah spermler zarar gormemistir

Yahu cansu lütfen vazgec artik şunu düşünmekten spermler rahim deki asitte bile 72 saat yasabiliyor rahat ol ARTIK canim kendine zarar veriyorsun
Elimde degil canim cok takintiliyim her konuda bu huyumdan nefret ediyorumm malesef

Back