Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim test gününe daha 10 gün var ama sizden gelecek haberleri dört gözle bekliyorum

Kahverebgi oldu cok stresim elimde degil elimde degil hic degil ...

Evet çok panik ve sitesinin aşırı bak bu seni depresyona bile götürür bole yapmamalı hersey olacağına varır tabi hepimiz üzülüyorum bazen bunalıma ama kendimiz motive etmeliyiz evham yapma fazla kendini dinginlemeye çalış

Cnm bence yarın bi test yaptır.Ona göre yol alırsın.Ya da doktorunu ara.Çünkü bende geçen ayki aşılamada 3 gün kahverengi akıntı geldi doktorum test yaptırmadım diye kızdı.O yüzden aksi bi durum olmasın test yaptır.En azından belirsizlikten iyidir.

Benimde yarın 10.gun olacak vala hiç umudum yok ne yalan söyleyim

Hilalcim 2. aşılama olunca insan daha ümitsiz oluyor değil mi? Ben de senin gibiyim valla.İlkinde daha heyecanlıydım daha umutluydum ama olumsuz olur diye düşünüyorum hep.Allah büyük hiç ummadığımız anda nasip olur belki de.

Canım aslında ben 2.den daha umutluydum ama yine adet dönemine yakın göğüslerim şişince umudum söndü biraz doğrusu

Herkese merhaba buralarda yeniyim bende 9nisan 2015 ilk aşılamamı oldum inş Allah nasip eder hepimize

Yarin gidecegim hemen dr a umarim yerlesmedir nasil stres yapmayim herkes benden haber bekliyor ne hayallerim vardi benim yarin test yaptiracaktim dr un yolunu tutacagim

Tunaydin kizlar kimler burda bakalim midem yine acaip agryor kaziniyor goguslsrm sis ve koltuk altina dgry saf saf agryo ama midem kotu baya

Bugun ruyamda anannemlre gidiyoruz annemle o bizr hediyeler almis bir suru künye bir tanede kar tanesi seklinde kolye iclerinden bir tane secicez ben butun.kunyelerin tek tek denedim bu arada hepsi altindi..

Tunaydin kizlar kimler burda bakalim midem yine acaip agryor kaziniyor goguslsrm sis ve koltuk altina dgry saf saf agryo ama midem kotu baya
günaydın hllal.benden 1 gün önceydi senin aşılama yani bugün 9. Günün benimde bugün sağ kasğımda ağrı var bunun dışında hiçbir şeyim yok.geçen ay iğneden 14 gün sonra regl olmuştum.pazara bekliom o yüzden aslında beklemiom ins. Gelmez:) ne bitmez haftaymış be:)

Be gecen ay 13.gun adet oldum canim artik beklyez mecburuz bende bugun cok ayakta kalinca sol kagimda tokluk hissedyrm bemim adetlrm hic geckmez canim bakalim herysin hayrlisi olsun hepimiz icin

Ims gelmezle canim bende hic gormk istemyiyorum iste gogus agrimdan gelecek gbi benimkiler birde adet gunumde direksiyon sinavim var acaba pet koysam mi bilmyorum ya bugun bel ve kasik agrisi var bende jeli kullaninca daha cok olyor ama bu ay yuksek sprm degeleri ile grdim iki yumurta ile esime halen keci boynuzu pekmzini icryorum hic kavga etmedik cinsel performans doktorun istedgi gbi oldu hersey tamam sadce Allahin Ol demesi gerek iste onunda emrini verdyse tutar

Arkadaşlar bende hiç belirti hissetmiyorum, ilk aşılamam ama yine de ümitliyim Rabbim dilerse olacak ama zamanı şimdi mi, yoksa başka zaman mı bilemiyorum.

Hiç bir belirtim yok diye biraz şüpheye kapılıyorum aslında.

Yarin gidecegim hemen dr a umarim yerlesmedir nasil stres yapmayim herkes benden haber bekliyor ne hayallerim vardi benim yarin test yaptiracaktim dr un yolunu tutacagim

Hakkında hayırlısı olsun canım.
Olumsuz bir şey düşünme sakın.
İnşallah bebeğin yerleşiyordur güzelce

Bende hiç hamilelik mutluluğu yaşayamadım.
Bir düşüğüm oldu onda bile hamileliğimi anlamadan kaybettim.

İnanıyorum ki güzel haberler göreceğiz. Yağmurdan sonra güneşli günler nasıl geliyorsa, bizim için de Rabbim sürpriz yapacak bir gün.

Rabbim evlat sevgisiyle yanıp tutuşan herkese evlat nasip etsin inşallah.

Be gecen ay 13.gun adet oldum canim artik beklyez mecburuz bende bugun cok ayakta kalinca sol kagimda tokluk hissedyrm bemim adetlrm hic geckmez canim bakalim herysin hayrlisi olsun hepimiz icin
İnşallah bu nisan ayında bol hamişli bir ay olur hepimiz için arkadaşlar.

Müjdeyi vereceğimiz günleri heyecanla bekliyorum.

Tatlim bende de hicbir belirti yok 21inde test günüm bakalım insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…