Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim belirti olmasi da iyi degil ki benim simdi bacaklarimda sizilamaya basldi hamilelkte bole bisi oldgunu sanmyorum adet olacagim sanirm

Kizlar bugun 10gunum test alsam cikrmi ki ilk defa test alip denemk geceyor icimden sol kasgim agryo birazda net cikmayblr biliyrm ama

İlacın etkisi olabilir daha canım 12.günden sonra yaparsan daha iyi olur

Canim belirti olmasi da iyi degil ki benim simdi bacaklarimda sizilamaya basldi hamilelkte bole bisi oldgunu sanmyorum adet olacagim sanirm

Haklısın gerçi belirtiler de yanıltıyor insanı.

İnşallah adet olmayız Hilalcim.

Sen ne zaman aşılama yaptırdın 6 Nisanda mı ? Hemşire 12 gün sonra öğrenebilirsin demişti bana.

Ben yaptrymda su direksiyon sinavima rahatca girtim aklimda bisi klamsin die dedim yoksa benim adetlrm gecikmz 12gub sonra pat adet olurm hemen

Haklısın gerçi belirtiler de yanıltıyor insanı.

İnşallah adet olmayız Hilalcim.

Sen ne zaman aşılama yaptırdın 6 Nisanda mı ? Hemşire 12 gün sonra öğrenebilirsin demişti bana.
Evet 6 nisan pazrtesi gunu yaptrdim canim simdide acaip bacaklrm sizliyor ya

Evet 6 nisan pazrtesi gunu yaptrdim canim simdide acaip bacaklrm sizliyor ya
Çok mu yoruluyorsun acaba Hilalcim.

Benim daha önce düşüğüm olduğu için sonuç kesinleşene kadar genel olarak yormuyorum. Devamlı dinlenme durumundayım. O yüzden de hiç ağrı sızı yok.

Benim daha önce düşüğüm olduğu için sonuç kesinleşene kadar genel olarak yormuyorum. Devamlı dinlenme durumundayım. O yüzden de hiç ağrı sızı yok.
Canim calismuyorm evdeym ama misfr galan kabul ederim dun yorulacak bisi yapmadm aslinda benim gecen ayda boleydi ya sizilarda adete yakin baslar bacak sizilarim ama daha adete 3gub var

Bende cok yorulacak bisi yapmyrm aslinda canim bilmyorum ki vala dun iliski oldu oda beni yoryor solemesi ayip

Canim calismuyorm evdeym ama misfr galan kabul ederim dun yorulacak bisi yapmadm aslinda benim gecen ayda boleydi ya sizilarda adete yakin baslar bacak sizilarim ama daha adete 3gub var

Zaten hamilelik öncesi adet belirtilerini yaşıyorsun sanırım. O yüzden hayırlısıyla hamileyizdir inşallah canım.

Bende bu cumaya aldım test sonucunu daha fazla beklemek istemiyorum sanırım. İnşallah olumlu haberler alırız. Çok heyecanlıyım şimdiden

@@hllal aşılama tarihi 6 nisan sonuc :
@@tweety23 aşılama tarihi 13 nisan sonuç:
@@emoes aşılama tarihi 1 nisan sonuç:
@@edaasya aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@zahidem70 aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@minikkedim16 aşılama tarihi 10 nisan sonuç:
@@eylulmeb aşılama tarihi 6 nisan sonuç :
L loveandhope aşılama tarihi 7 nisan sonuç:
F ferray aşıalama tarihi 10 nisan :sonuç:
M Midwife85 asılama tarihi 14 nisan sonuç:
yaseneel asılama tarihi 15 nisan sonuç :
Mujoumut asılama tarihi 9 nisan sonuç:

arkadaşlar ggözden kçırdıgım varsa listeyi alıntılasın herzaman pcden giremiyorum pcden girdigimde listeyi düzenlerim sonucu cıkan arkadaşlarda listeyi alıontılarsa sevinirim inşalalh herkesin adının karsında pozitif yazar

Oldum sonunda asilamami inşallah bebislerimiz gelir 15 gün sonra test yaptircam Rabbim Hayırlısını versin
amin canım canım inşallah tutar sperm tüpünü teslim aldıktan kaç dk sonra asılaman yapıldı

Eline sağlık cnm.

Eline sağlık cnm.
sağol canım
benm hamileliklerim rsikli odlugundan sürekli yatıyorum telden düzenlemek çok zor pc yede herzamn oturamıyorum fırsat oldukça düzenleirm inşallah hepimiz pozitif yazarız inşallah benm test günme cok vardaha 27 nisanda alıcam sonucu bakalım hepimizin hakkından hayırlısı

1 ve 2 nisanda aşılama olan arkadaşlar ne yaptı sonuçları nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…