Canim belirti olmasi da iyi degil ki benim simdi bacaklarimda sizilamaya basldi hamilelkte bole bisi oldgunu sanmyorum adet olacagim sanirmArkadaşlar bende hiç belirti hissetmiyorum, ilk aşılamam ama yine de ümitliyim Rabbim dilerse olacak ama zamanı şimdi mi, yoksa başka zaman mı bilemiyorum.
Hiç bir belirtim yok diye biraz şüpheye kapılıyorum aslında.
Canim belirti olmasi da iyi degil ki benim simdi bacaklarimda sizilamaya basldi hamilelkte bole bisi oldgunu sanmyorum adet olacagim sanirm
Bende ayın 20'sinde yaptırıcam inşallah canım. Aslında aynı gün aşılama yaptırmışız. Sadece sonuç günlerimiz farklı.Tatlim bende de hicbir belirti yok 21inde test günüm bakalım insaAllah
Evet 6 nisan pazrtesi gunu yaptrdim canim simdide acaip bacaklrm sizliyor yaHaklısın gerçi belirtiler de yanıltıyor insanı.
İnşallah adet olmayız Hilalcim.
Sen ne zaman aşılama yaptırdın 6 Nisanda mı ? Hemşire 12 gün sonra öğrenebilirsin demişti bana.
Çok mu yoruluyorsun acaba Hilalcim.Evet 6 nisan pazrtesi gunu yaptrdim canim simdide acaip bacaklrm sizliyor ya
Canim calismuyorm evdeym ama misfr galan kabul ederim dun yorulacak bisi yapmadm aslinda benim gecen ayda boleydi ya sizilarda adete yakin baslar bacak sizilarim ama daha adete 3gub varÇok mu yoruluyorsun acaba Hilalcim.
Benim daha önce düşüğüm olduğu için sonuç kesinleşene kadar genel olarak yormuyorum. Devamlı dinlenme durumundayım. O yüzden de hiç ağrı sızı yok.
Bende cok yorulacak bisi yapmyrm aslinda canim bilmyorum ki vala dun iliski oldu oda beni yoryor solemesi ayipÇok mu yoruluyorsun acaba Hilalcim.
Benim daha önce düşüğüm olduğu için sonuç kesinleşene kadar genel olarak yormuyorum. Devamlı dinlenme durumundayım. O yüzden de hiç ağrı sızı yok.
henüz çıkmayabilir canımKizlar bugun 10gunum test alsam cikrmi ki ilk defa test alip denemk geceyor icimden sol kasgim agryo birazda net cikmayblr biliyrm ama
Canim calismuyorm evdeym ama misfr galan kabul ederim dun yorulacak bisi yapmadm aslinda benim gecen ayda boleydi ya sizilarda adete yakin baslar bacak sizilarim ama daha adete 3gub var
amin canım canım inşallah tutar sperm tüpünü teslim aldıktan kaç dk sonra asılaman yapıldıOldum sonunda asilamami inşallah bebislerimiz gelir 15 gün sonra test yaptircam Rabbim Hayırlısını versin
@@hllal aşılama tarihi 6 nisan sonuc :
@@tweety23 aşılama tarihi 13 nisan sonuç:
@@emoes aşılama tarihi 1 nisan sonuç:
@@edaasya aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@zahidem70 aşılama tarihi 2 nisan sonuç:
@@minikkedim16 aşılama tarihi 10 nisan sonuç:
@@eylulmeb aşılama tarihi 6 nisan sonuç :
L loveandhope aşılama tarihi 7 nisan sonuç:
F ferray aşıalama tarihi 10 nisan :sonuç:
M Midwife85 asılama tarihi 14 nisan sonuç:
yaseneel asılama tarihi 15 nisan sonuç :
Mujoumut asılama tarihi 9 nisan sonuç:
arkadaşlar ggözden kçırdıgım varsa listeyi alıntılasın herzaman pcden giremiyorum pcden girdigimde listeyi düzenlerim sonucu cıkan arkadaşlarda listeyi alıontılarsa sevinirim inşalalh herkesin adının karsında pozitif yazar
sağol canımEline sağlık cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?