• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah artar canim da guzel haberler paylasiriz
Ben masaya yattim ole verdiler elime hemen yapildi onceki asilamamda da verdiler avucunun icine dogru tut deyip 5dakika icinde yapldi

Ben de aşılama için odada hazırlanırken eşime göstermişler.11.50de spermi verdi eşim 12.50de aşılamam yapıldı

13 gun sonra verdim ama saglik ocaginda herkes erken dedi yine de aldilar canim evet ilk asilama canim
Degerin yuksek ama erken olmasina ragmen 5in uzerine cikar canim cikrsa kesin hamielsin ayyy hic belrtin filan yok mu kisss heyecanlandim valahi

eee kızlar,belirtilerinizi yazın hadi,benim kasıklarda ağrı hala oluyo ve göğüsler şiş ve hassas hala..ve aşılama dahil ctesi 13. gün test yapmaya karar verdim,doktor pazartesi yap dedi ama dayanamıycam :)

eee kızlar,belirtilerinizi yazın hadi,benim kasıklarda ağrı hala oluyo ve göğüsler şiş ve hassas hala..ve aşılama dahil ctesi 13. gün test yapmaya karar verdim,doktor pazartesi yap dedi ama dayanamıycam :)
Ben yazyorum zaten benimde sis ve agrili goguslerm ama adet olacagm.icinde olablr sol gogsum ucun kasinmayada basldi iyce bugunde midem kazinmasindan kotuyum vala

Bende bir belirti yok simdilik bakalım ne olacak

Canim degerin yuksek bana gore hamilesin hergun degerin iki katina cikarmis
Ama ne biliyim hamilesin falan demediler ya simdi hayal kirikligida olmasin diyorum kendime bakalim. iki gun sonra tekra verecez 5 sinirmis galiba oyle dediler

benim ilk aşılamamda 14. gün 19.4 çıkmıştı ve doktor çok sınırda,sevinme demişti ve 2 gün sonra sadece 33 e çıktı,ondan 2 gün sonra 24 e düştü ve düşük oldu..13. gün için 5 düşük bir değer ama herkese göre değişiyor,aniden yüz küsürlere de çıkabilir..inşallah tutunur bebeğin emoes emoes

benim ilk aşılamamda 14. gün 19.4 çıkmıştı ve doktor çok sınırda,sevinme demişti ve 2 gün sonra sadece 33 e çıktı,ondan 2 gün sonra 24 e düştü ve düşük oldu..13. gün için 5 düşük bir değer ama herkese göre değişiyor,aniden yüz küsürlere de çıkabilir..inşallah tutunur bebeğin emoes emoes
hm yok gibi o zaman
Ya senin soyledigine gore yok gibi o zaman canim ya amaan 2 gun sonra adet tarihim zaten o zaman netlesecek gibi

Tabi aderin gecmisti demi canim yani dusukle sonuclandgimi filan adt gecikence mi anlyorsunuz yani nen ilk asilamamda adet olmayi bekledim gitmedimde acaba benimde degrler yukselip dusuyor ki

düşüğü yaptığımda adetim sanırım 5 gün gecikmişti. ama üzülmedim açıkçası çünkü sağlıklı rahim sağlıksız embriyoyu atarmış,yani Allah korusun sakat bir çocuk doğurmaktan iyidir,Allah herşeyin zamanını en iyi bilen diyorum ve sabırla bekliyorum..

düşüğü yaptığımda adetim sanırım 5 gün gecikmişti. ama üzülmedim açıkçası çünkü sağlıklı rahim sağlıksız embriyoyu atarmış,yani Allah korusun sakat bir çocuk doğurmaktan iyidir,Allah herşeyin zamanını en iyi bilen diyorum ve sabırla bekliyorum..
Cok dogru soylyorsun canim

Back