benim oldu ve 1 gün boyunca sürdü az az kanamam.doktor olabilir endişelenme demişti oyuzden önemsemedim.aşılama sirasindada baya kanamıştıAşılamadan sonra az da olsa kanaması olan var mı arkadaşlar
Aşılamadan sonra az da olsa kanaması olan var mı arkadaşlar
Aynen benimde öle oldu korktum ilkinde olmamıştı hiçkahverengi lekelenme oldu benim
çok normal bişey sakın panik yapma..işlem yapılırken hafif zarar verilebiliyo ve onun dışarı atılması o,normal yaniAynen benimde öle oldu korktum ilkinde olmamıştı hiç
Evet listeyi merak ediyoruzListemiz nerelerde kaldı bizim ya bidaha paylasil sada görsek sıralamayi:)
Bence çok erken ama sen çok sürse yaptın için erken gelmiş olabilir siyaseten veya yerleşme kanaması olabilir canım panik yapmaKizlar1 saat kadar once benden kan geldi pembemsi saat 7 .30 civari o zamandan beri de yok simdi beb adet mi oldum ya biri bisey desin erken degil mi 20 sinde olacaktim 13. Gunum bugun asilamada yarin dr gidecegim bu kan neyin nesi cok kotuyum ben bana dua edin olmayim nokur ....
Yerleşme kanaması olabilir canım sıkıntı yapma öyle çok hikaye var bu sitedeKizlar1 saat kadar once benden kan geldi pembemsi saat 7 .30 civari o zamandan beri de yok simdi beb adet mi oldum ya biri bisey desin erken degil mi 20 sinde olacaktim 13. Gunum bugun asilamada yarin dr gidecegim bu kan neyin nesi cok kotuyum ben bana dua edin olmayim nokur ....
Kanama derken gemen mi oldu 13. Gun mu okdu kuzkar ne kanamasi biri bana cevap yazsib lutfen benden pembemsi leke geldi cok cok az akinti gibi olan var mi aranizda asilamadan bahsetmiyorum sonrasindankahverengi lekelenme oldu benim
Tatlim insaAllah hamilesindir genel belirtiler var sendeBende kad günde içtiği camdan tat almıyorum arkadaşlar çay bana acı kerem geliyor
Sürse yapmak ne demek ben bisey yapmadim ki yerlesme kanamasi ne demek 5 dk da bi wc gidip bakiyorum yok adet icin erken degil mi yerlesme cocugun yerlesmesi mi o nasil kan oluyor allah im nolur oyle olsun ins bana fua edin yaBence çok erken ama sen çok sürse yaptın için erken gelmiş olabilir siyaseten veya yerleşme kanaması olabilir canım panik yapma
Tatlim yerleşme kanaması olabilirKanama derken gemen mi oldu 13. Gun mu okdu kuzkar ne kanamasi biri bana cevap yazsib lutfen benden pembemsi leke geldi cok cok az akinti gibi olan var mi aranizda asilamadan bahsetmiyorum sonrasindan
Canım öncelikle lütfen sakin ol bazı kelimelerin yanlış yazılmış çok fazla stres yaptığın için adetin erken geliyor olabilir demiştim ama az pembemsi demişsin yerleşme kanaması olabilir yani bebek yerini yaparken kese oluşurken hafif kanama olabiliyor buna yerleşme kanaması deniyor tabi iki durumda olası sakin ol çok fazla stres yaptm sun buda adetin in erken gelmesine sebep verir inş hamilesindirSürse yapmak ne demek ben bisey yapmadim ki yerlesme kanamasi ne demek 5 dk da bi wc gidip bakiyorum yok adet icin erken degil mi yerlesme cocugun yerlesmesi mi o nasil kan oluyor allah im nolur oyle olsun ins bana fua edin ya
Umarim göğüs ağrım var koltuk altlarına doğru ama adet olurken de olur bende bu sefer bira daha erken başladı aslında damarlarında çıktı ama geçen ayda çıkmıştı göğsümde ilaçlardan sanırım geçen ayda öyleydi çay üç gündür kerem geliyor evet şeker atsam dahada kötü olyor çay tadını alamıyorum eşime söyledim bana iyi geldi dedi cikilotali ile içim çayını ben adet olacağını düşünüyorum göğüsleri sis çünküTatlim insaAllah hamilesindir genel belirtiler var sende
İnsaAllah herşey yuregimizden geçtiği gibi olur Allahinda izniyleUmarim göğüs ağrım var koltuk altlarına doğru ama adet olurken de olur bende bu sefer bira daha erken başladı aslında damarlarında çıktı ama geçen ayda çıkmıştı göğsümde ilaçlardan sanırım geçen ayda öyleydi çay üç gündür kerem geliyor evet şeker atsam dahada kötü olyor çay tadını alamıyorum eşime söyledim bana iyi geldi dedi cikilotali ile içim çayını ben adet olacağını düşünüyorum göğüsleri sis çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?