• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu ay ikinci aşılama olacak birincisi kimyasal gebelık ilaç kullanmadan 12.gun folıkul Çapı 13mm geldi

Kizlar :KK1::KK1: 1 saat kadar once benden kan geldi pembemsi saat 7 .30 civari o zamandan beri de yok simdi beb adet mi oldum ya biri bisey desin erken degil mi 20 sinde olacaktim 13. Gunum bugun asilamada yarin dr gidecegim bu kan neyin nesi cok kotuyum ben bana dua edin olmayim nokur ....:KK1::KK1::KK1:

Kizlar :KK1::KK1: 1 saat kadar once benden kan geldi pembemsi saat 7 .30 civari o zamandan beri de yok simdi beb adet mi oldum ya biri bisey desin erken degil mi 20 sinde olacaktim 13. Gunum bugun asilamada yarin dr gidecegim bu kan neyin nesi cok kotuyum ben bana dua edin olmayim nokur ....:KK1::KK1::KK1:
Bence çok erken ama sen çok sürse yaptın için erken gelmiş olabilir siyaseten veya yerleşme kanaması olabilir canım panik yapma

Yerleşme kanaması olabilir canım sıkıntı yapma öyle çok hikaye var bu sitede

Bende kad günde içtiği camdan tat almıyorum arkadaşlar çay bana acı kerem geliyor

Bence çok erken ama sen çok sürse yaptın için erken gelmiş olabilir siyaseten veya yerleşme kanaması olabilir canım panik yapma
Sürse yapmak ne demek ben bisey yapmadim ki yerlesme kanamasi ne demek 5 dk da bi wc gidip bakiyorum yok adet icin erken degil mi yerlesme cocugun yerlesmesi mi o nasil kan oluyor allah im nolur oyle olsun ins bana fua edin ya

Kanama derken gemen mi oldu 13. Gun mu okdu kuzkar ne kanamasi biri bana cevap yazsib lutfen benden pembemsi leke geldi cok cok az akinti gibi olan var mi aranizda asilamadan bahsetmiyorum sonrasindan
Tatlim yerleşme kanaması olabilir
Akış Rengi
Akışın rengine bakarak implantasyon kanaması mı yoksa regl mi olduğunu ayırt edebilirsiniz. İmplantasyon kanamasındaki kanın rengi pembemsi veya kahverengimsidir
İmplantasyon kanaması ortalama olarak yumurtlamadan 9 gün sonra görülür. Bir kadının menstrual döngüleri 24 günlük bir döngüyle 32 günlük bir döngü arasında değişmekle beraber, implantasyon kanaması normalde reglden bir hafta kadar önce olur
İçini rahat tut canım benim

Sürse yapmak ne demek ben bisey yapmadim ki yerlesme kanamasi ne demek 5 dk da bi wc gidip bakiyorum yok adet icin erken degil mi yerlesme cocugun yerlesmesi mi o nasil kan oluyor allah im nolur oyle olsun ins bana fua edin ya
Canım öncelikle lütfen sakin ol bazı kelimelerin yanlış yazılmış çok fazla stres yaptığın için adetin erken geliyor olabilir demiştim ama az pembemsi demişsin yerleşme kanaması olabilir yani bebek yerini yaparken kese oluşurken hafif kanama olabiliyor buna yerleşme kanaması deniyor tabi iki durumda olası sakin ol çok fazla stres yaptm sun buda adetin in erken gelmesine sebep verir inş hamilesindir

Tatlim insaAllah hamilesindir genel belirtiler var sende
Umarim göğüs ağrım var koltuk altlarına doğru ama adet olurken de olur bende bu sefer bira daha erken başladı aslında damarlarında çıktı ama geçen ayda çıkmıştı göğsümde ilaçlardan sanırım geçen ayda öyleydi çay üç gündür kerem geliyor evet şeker atsam dahada kötü olyor çay tadını alamıyorum eşime söyledim bana iyi geldi dedi cikilotali ile içim çayını ben adet olacağını düşünüyorum göğüsleri sis çünkü

Umarim göğüs ağrım var koltuk altlarına doğru ama adet olurken de olur bende bu sefer bira daha erken başladı aslında damarlarında çıktı ama geçen ayda çıkmıştı göğsümde ilaçlardan sanırım geçen ayda öyleydi çay üç gündür kerem geliyor evet şeker atsam dahada kötü olyor çay tadını alamıyorum eşime söyledim bana iyi geldi dedi cikilotali ile içim çayını ben adet olacağını düşünüyorum göğüsleri sis çünkü
İnsaAllah herşey yuregimizden geçtiği gibi olur Allahinda izniyle

Back