Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahverebgi oldu cok stresim elimde degil elimde degil hic degil ...Canım öncelikle lütfen sakin ol bazı kelimelerin yanlış yazılmış çok fazla stres yaptığın için adetin erken geliyor olabilir demiştim ama az pembemsi demişsin yerleşme kanaması olabilir yani bebek yerini yaparken kese oluşurken hafif kanama olabiliyor buna yerleşme kanaması deniyor tabi iki durumda olası sakin ol çok fazla stres yaptm sun buda adetin in erken gelmesine sebep verir inş hamilesindir
Evet çok panik ve sitesinin aşırı bak bu seni depresyona bile götürür bole yapmamalı hersey olacağına varır tabi hepimiz üzülüyorum bazen bunalıma ama kendimiz motive etmeliyiz evham yapma fazla kendini dinginlemeye çalışKahverebgi oldu cok stresim elimde degil elimde degil hic degil ...
Kahverebgi oldu cok stresim elimde degil elimde degil hic degil ...
Benimde yarın 10.gun olacak vala hiç umudum yok ne yalan söyleyim
Canım aslında ben 2.den daha umutluydum ama yine adet dönemine yakın göğüslerim şişince umudum söndü biraz doğrusuHilalcim 2. aşılama olunca insan daha ümitsiz oluyor değil mi? Ben de senin gibiyim valla.İlkinde daha heyecanlıydım daha umutluydum ama olumsuz olur diye düşünüyorum hep.Allah büyük hiç ummadığımız anda nasip olur belki de.
Canım öncelikle lütfen sakin ol bazı kelimelerin yanlış yazılmış çok fazla stres yaptığın için adetin erken geliyor olabilir demiştim ama az pembemsi demişsin yerleşme kanaması olabilir yani bebek yerini yaparken kese oluşurken hafif kanama olabiliyor buna yerleşme kanaması deniyor tabi iki durumda olası sakin ol çok fazla stres yaptm sun buda adetin in erken gelmesine sebep verir inş hamilesindir
Tatlim yerleşme kanaması olabilir
Akış Rengi
Akışın rengine bakarak implantasyon kanaması mı yoksa regl mi olduğunu ayırt edebilirsiniz. İmplantasyon kanamasındaki kanın rengi pembemsi veya kahverengimsidir
İmplantasyon kanaması ortalama olarak yumurtlamadan 9 gün sonra görülür. Bir kadının menstrual döngüleri 24 günlük bir döngüyle 32 günlük bir döngü arasında değişmekle beraber, implantasyon kanaması normalde reglden bir hafta kadar önce olur
İçini rahat tut canım benim[/Q
tsk ederim bilgilendirdigin icin yarin dr gidecegim umarim oyledir
Yarin gidecegim hemen dr a umarim yerlesmedir nasil stres yapmayim herkes benden haber bekliyor ne hayallerim vardi benim yarin test yaptiracaktim dr un yolunu tutacagimCnm bence yarın bi test yaptır.Ona göre yol alırsın.Ya da doktorunu ara.Çünkü bende geçen ayki aşılamada 3 gün kahverengi akıntı geldi doktorum test yaptırmadım diye kızdı.O yüzden aksi bi durum olmasın test yaptır.En azından belirsizlikten iyidir.
günaydın hllal.benden 1 gün önceydi senin aşılama yani bugün 9. Günün benimde bugün sağ kasğımda ağrı var bunun dışında hiçbir şeyim yok.geçen ay iğneden 14 gün sonra regl olmuştum.pazara bekliom o yüzden aslında beklemiom ins. Gelmez:) ne bitmez haftaymış be:)Tunaydin kizlar kimler burda bakalim midem yine acaip agryor kaziniyor goguslsrm sis ve koltuk altina dgry saf saf agryo ama midem kotu baya
Be gecen ay 13.gun adet oldum canim artik beklyez mecburuz bende bugun cok ayakta kalinca sol kagimda tokluk hissedyrm bemim adetlrm hic geckmez canim bakalim herysin hayrlisi olsun hepimiz icingünaydın hllal.benden 1 gün önceydi senin aşılama yani bugün 9. Günün benimde bugün sağ kasğımda ağrı var bunun dışında hiçbir şeyim yok.geçen ay iğneden 14 gün sonra regl olmuştum.pazara bekliom o yüzden aslında beklemiom ins. Gelmez:) ne bitmez haftaymış be:)
Ims gelmezle canim bende hic gormk istemyiyorum iste gogus agrimdan gelecek gbi benimkiler birde adet gunumde direksiyon sinavim var acaba pet koysam mi bilmyorum ya bugun bel ve kasik agrisi var bende jeli kullaninca daha cok olyor ama bu ay yuksek sprm degeleri ile grdim iki yumurta ile esime halen keci boynuzu pekmzini icryorum hic kavga etmedik cinsel performans doktorun istedgi gbi oldu hersey tamam sadce Allahin Ol demesi gerek iste onunda emrini verdyse tutargünaydın hllal.benden 1 gün önceydi senin aşılama yani bugün 9. Günün benimde bugün sağ kasğımda ağrı var bunun dışında hiçbir şeyim yok.geçen ay iğneden 14 gün sonra regl olmuştum.pazara bekliom o yüzden aslında beklemiom ins. Gelmez:) ne bitmez haftaymış be:)
Yarin gidecegim hemen dr a umarim yerlesmedir nasil stres yapmayim herkes benden haber bekliyor ne hayallerim vardi benim yarin test yaptiracaktim dr un yolunu tutacagim
İnşallah bu nisan ayında bol hamişli bir ay olur hepimiz için arkadaşlar.Be gecen ay 13.gun adet oldum canim artik beklyez mecburuz bende bugun cok ayakta kalinca sol kagimda tokluk hissedyrm bemim adetlrm hic geckmez canim bakalim herysin hayrlisi olsun hepimiz icin
Tatlim bende de hicbir belirti yok 21inde test günüm bakalım insaAllahArkadaşlar bende hiç belirti hissetmiyorum, ilk aşılamam ama yine de ümitliyim Rabbim dilerse olacak ama zamanı şimdi mi, yoksa başka zaman mı bilemiyorum.
Hiç bir belirtim yok diye biraz şüpheye kapılıyorum aslında.