Insallah artar canim da guzel haberler paylasiriz
Ben masaya yattim ole verdiler elime hemen yapildi onceki asilamamda da verdiler avucunun icine dogru tut deyip 5dakika icinde yapldi
13 gun sonra verdim ama saglik ocaginda herkes erken dedi yine de aldilar canim evet ilk asilama canimCanim senini ilk asilamanmiydi hadi insallah sen 12gun sonrami verdin simdi kani
Degerin yuksek ama erken olmasina ragmen 5in uzerine cikar canim cikrsa kesin hamielsin ayyy hic belrtin filan yok mu kisss heyecanlandim valahi13 gun sonra verdim ama saglik ocaginda herkes erken dedi yine de aldilar canim evet ilk asilama canim
Benim hala adet belirtilerim var oldum olacam diye bekliyorum canimDegerin yuksek ama erken olmasina ragmen 5in uzerine cikar canim cikrsa kesin hamielsin ayyy hic belrtin filan yok mu kisss heyecanlandim valahi
Ben yazyorum zaten benimde sis ve agrili goguslerm ama adet olacagm.icinde olablr sol gogsum ucun kasinmayada basldi iyce bugunde midem kazinmasindan kotuyum valaeee kızlar,belirtilerinizi yazın hadi,benim kasıklarda ağrı hala oluyo ve göğüsler şiş ve hassas hala..ve aşılama dahil ctesi 13. gün test yapmaya karar verdim,doktor pazartesi yap dedi ama dayanamıycam :)
Canim degerin yuksek bana gore hamilesin hergun degerin iki katina cikarmisBenim hala adet belirtilerim var oldum olacam diye bekliyorum canim
15. Gun olmadan umudunu yitirme canim0.5 dedi mi dedi oyle bisey galiba canim tlfnla ogrendim de boyle belirsizlik de kotu artar mi artmaz mi off
Bende bir belirti yok simdilik bakalım ne olacakeee kızlar,belirtilerinizi yazın hadi,benim kasıklarda ağrı hala oluyo ve göğüsler şiş ve hassas hala..ve aşılama dahil ctesi 13. gün test yapmaya karar verdim,doktor pazartesi yap dedi ama dayanamıycam :)
Ama ne biliyim hamilesin falan demediler ya simdi hayal kirikligida olmasin diyorum kendime bakalim. iki gun sonra tekra verecez 5 sinirmis galiba oyle dedilerCanim degerin yuksek bana gore hamilesin hergun degerin iki katina cikarmis
hm yok gibi o zamanbenim ilk aşılamamda 14. gün 19.4 çıkmıştı ve doktor çok sınırda,sevinme demişti ve 2 gün sonra sadece 33 e çıktı,ondan 2 gün sonra 24 e düştü ve düşük oldu..13. gün için 5 düşük bir değer ama herkese göre değişiyor,aniden yüz küsürlere de çıkabilir..inşallah tutunur bebeğinemoes
Ya senin soyledigine gore yok gibi o zaman canim ya amaan 2 gun sonra adet tarihim zaten o zaman netlesecek gibibenim ilk aşılamamda 14. gün 19.4 çıkmıştı ve doktor çok sınırda,sevinme demişti ve 2 gün sonra sadece 33 e çıktı,ondan 2 gün sonra 24 e düştü ve düşük oldu..13. gün için 5 düşük bir değer ama herkese göre değişiyor,aniden yüz küsürlere de çıkabilir..inşallah tutunur bebeğinemoes
Kendimi kaptirmadim zaten ya bana da deger cok dusuk geldi. hangisi daha hayirlisa o olsun suphesiz rabbim daha iyi bilendirsen dua etmeye devam et ama çok fazla kendini de kaptırma,Allahtan ümit kesilmez,belki de çok hızla yükselecek,tutunacak bebişin :)emoes
Tabi aderin gecmisti demi canim yani dusukle sonuclandgimi filan adt gecikence mi anlyorsunuz yani nen ilk asilamamda adet olmayi bekledim gitmedimde acaba benimde degrler yukselip dusuyor kibenim ilk aşılamamda 14. gün 19.4 çıkmıştı ve doktor çok sınırda,sevinme demişti ve 2 gün sonra sadece 33 e çıktı,ondan 2 gün sonra 24 e düştü ve düşük oldu..13. gün için 5 düşük bir değer ama herkese göre değişiyor,aniden yüz küsürlere de çıkabilir..inşallah tutunur bebeğinemoes
Cok dogru soylyorsun canimdüşüğü yaptığımda adetim sanırım 5 gün gecikmişti. ama üzülmedim açıkçası çünkü sağlıklı rahim sağlıksız embriyoyu atarmış,yani Allah korusun sakat bir çocuk doğurmaktan iyidir,Allah herşeyin zamanını en iyi bilen diyorum ve sabırla bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?