Benimde iki taneYok yok sıkıntı yapma onlar doktorun gelene kadar muhafaza ediyorlar zaten... Birşey olmamıştır insaAllah beş tane yumurtan iyi ya insaAllah tutar benimde iki tane biri sağda diğeri solda
Canim sperm bendeydi ama 40 fldan fazla elimde durdu doktoruma cok kizginim hayirlisi olur insallah 1 yumurtayla tutan asilamam 5 yumurtayla tutmazsa cok kotu olurm insallah hepimizn asilamasi tutarYok yok sıkıntı yapma onlar doktorun gelene kadar muhafaza ediyorlar zaten... Birşey olmamıştır insaAllah beş tane yumurtan iyi ya insaAllah tutar benimde iki tane biri sağda diğeri solda
Bende tutacagina cok ianiypdum asilama gunene kadar ama tum umutlarim yerlebir olduO belli olmaz canim senin butun asilamalrin tutmus tutar buda merak etme
Moralini bozma lütfen böyle şeyler düşünerek tatlım hic birşey olmaz sonuçta özel işlemlerden geciyo vs. Öle ölme gibi durum olsa bekletirletmi hic.umudunu kırma bosyete çoğul tutacak hemde ikizBende tutacagina cok ianiypdum asilama gunene kadar ama tum umutlarim yerlebir oldu
İnsallah tatlim ya elimde degil asilama olmadan 3 uz falan tutar diye dusundum hep ama asilama gunu boyle olunca umidum kirildi canimin acisindanda dr sormayi unuttum hala kasigim ag iyoMoralini bozma lütfen böyle şeyler düşünerek tatlım hic birşey olmaz sonuçta özel işlemlerden geciyo vs. Öle ölme gibi durum olsa bekletirletmi hic.umudunu kırma bosyete çoğul tutacak hemde ikiz
ya evet esra sonuç alacaktı ben de merak ediyorum sesi çıkmıyor inş güzel haberler veririBugün sanki biri sonuç alacaktı degilmi kızlar hayırlı haberdir inşallah merakla bekliorum:)
Bende merak ediyorum topigimizin ilk hamilesi olmustr insallahya evet esra sonuç alacaktı ben de merak ediyorum sesi çıkmıyor inş güzel haberler veriri
Canim bwnm esimde 9 da verdi 12 ye dogru ornegi aldik dr gec geldi sperm tupuyle 40 45 dk kadar bekledim ondan korkyrm
İnsallah canim ozel hastanede yaptirdm gaziantepsen içini ferah tut bişey olmamıştır rabbim ol derse olur sen takılma şimdi vesvese yapma o bebişlerin kısmetinde doğmak varsa bi şekilde sana tutunurlar ve dünyaya gelirler şimdi kendini strese sokup ebeişlerini etkileme:) bi de sen nerde yaptırıyosun özel hastanemi devlet mi hangi şehirdesin
BeNim de elime vermislerdi canim vucud isinda olsun diye demisti doktorCanim sperm bendeydi ama 40 fldan fazla elimde durdu doktoruma cok kizginim hayirlisi olur insallah 1 yumurtayla tutan asilamam 5 yumurtayla tutmazsa cok kotu olurm insallah hepimizn asilamasi tutar
Kac cikti cqnim degerinBeNim de elime vermislerdi canim vucud isinda olsun diye demisti doktor
Ay canimsin inşaAllah ya hayırlı haberlerini bekliyoruz büyük bir sevinçleKizlar bugun doktora gittim sinirda cikmis iki gun sonra tekrar kan ver artarsa hamilesin dedi hayirlisi bakalim.
Insallah artar canim da guzel haberler paylasirizAy canimsin inşaAllah ya hayırlı haberlerini bekliyoruz büyük bir sevinçle
Kizlar bugun doktora gittim sinirda cikmis iki gun sonra tekrar kan ver artarsa hamilesin dedi hayirlisi bakalim.
Canim senini ilk asilamanmiydi hadi insallah sen 12gun sonrami verdin simdi kaniKizlar bugun doktora gittim sinirda cikmis iki gun sonra tekrar kan ver artarsa hamilesin dedi hayirlisi bakalim.
0.5 dedi mi dedi oyle bisey galiba canim tlfnla ogrendim de boyle belirsizlik de kotu artar mi artmaz mi offKac cikti cqnim degerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?