Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok yok sıkıntı yapma onlar doktorun gelene kadar muhafaza ediyorlar zaten... Birşey olmamıştır insaAllah beş tane yumurtan iyi ya insaAllah tutar benimde iki tane biri sağda diğeri solda
Canim sperm bendeydi ama 40 fldan fazla elimde durdu doktoruma cok kizginim hayirlisi olur insallah 1 yumurtayla tutan asilamam 5 yumurtayla tutmazsa cok kotu olurm insallah hepimizn asilamasi tutar

Bende tutacagina cok ianiypdum asilama gunene kadar ama tum umutlarim yerlebir oldu
Moralini bozma lütfen böyle şeyler düşünerek tatlım hic birşey olmaz sonuçta özel işlemlerden geciyo vs. Öle ölme gibi durum olsa bekletirletmi hic.umudunu kırma bosyete çoğul tutacak hemde ikiz

Moralini bozma lütfen böyle şeyler düşünerek tatlım hic birşey olmaz sonuçta özel işlemlerden geciyo vs. Öle ölme gibi durum olsa bekletirletmi hic.umudunu kırma bosyete çoğul tutacak hemde ikiz
İnsallah tatlim ya elimde degil asilama olmadan 3 uz falan tutar diye dusundum hep ama asilama gunu boyle olunca umidum kirildi canimin acisindanda dr sormayi unuttum hala kasigim ag iyo

Benimde habire midem kaziniyor yahu biraz once yedim yine acktim midem devamli kaznyor bisiler yiyrm az sonra bir daha agrmaya baslyor

Canim bwnm esimde 9 da verdi 12 ye dogru ornegi aldik dr gec geldi sperm tupuyle 40 45 dk kadar bekledim ondan korkyrm

sen içini ferah tut bişey olmamıştır rabbim ol derse olur sen takılma şimdi vesvese yapma o bebişlerin kısmetinde doğmak varsa bi şekilde sana tutunurlar ve dünyaya gelirler şimdi kendini strese sokup ebeişlerini etkileme:) bi de sen nerde yaptırıyosun özel hastanemi devlet mi hangi şehirdesin

Evet Dunyaya geleckse Allah nasup ettuyse hic bir sey engel olmaz canin

Bende yarın başlıyorum ilaca nasip olursa haftaya cuma falan 2.aşılamam olacak Rabbim hepimze nasip edr inşallah

İnsallah canim ozel hastanede yaptirdm gaziantep

Canim sperm bendeydi ama 40 fldan fazla elimde durdu doktoruma cok kizginim hayirlisi olur insallah 1 yumurtayla tutan asilamam 5 yumurtayla tutmazsa cok kotu olurm insallah hepimizn asilamasi tutar
BeNim de elime vermislerdi canim vucud isinda olsun diye demisti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…