Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sualp27 canım neden böyle stres yapıp agliyorsun sonuçta artış olmuş çok şükür zaten aksi bir durum olsaydı doktor söylerdi stres yapma lütfen inşallah herşey yolunda gidecek kese için ne zaman bakılıyordu canım

Hersey yolunda giderse bayramdan sonra gidecegim canim aksi gibi 9 gunluk bayram girdi araya poliklinikler kapali burdaki acillerdede ultrasonla bakilani hic gornedim buyuk gebeliklerde nts bagliyorlar sadece. mecbur bayram donusu bekleyecegm onumde upuzun bir 9 gun var ilaclara igneye devm kan testini tekrarlayip strese girmeyecegim artacagi varsa artar yoksada yapacak bisi yok zaten allah yuzumuze baksin insallah sagsalimn kucagimiza almayi nasip eder rabbim dua et gulum su mubarek gunlerde

Allah yardimcin olsun insallah sag salim bebisi alirsin kucagna bir de kismetinde bu sefer anne olmak varsa o testin dun asagi cikmasinin ne anlami var ki sonu iyi olsun benim basda deyerleri her seyi o kadar iyi ciktiki tirodi beta hsg kan deyerlerim ne ise yaradiki gitdi o yuzden sikma canini onemli olani bebisin iceride buyusn o deyer 1 haftya bak kaca yukselir stressden uzak ol bayramin tadidni cikar ok mi inan su kurtaj oldukdan sonra senin hamile olman bana oyle bir moral verdiki insallah en guzel haberini duyariz burda

TE="smuqlaya, post: 42689723, member: 700135"]Allah yardimcin olsun bitanem ediyorum sen de guzel haber olunca soyleee[/QUOTE]
İnşallah sölicem

Allah razi olsun canim amin insallah kucagima alirm allah hepinize nasip etsin

Canim takvim hazirlamissin takvime göre sen dört haftaliksin ben düşük yaptigimda bir ay üç gunlukken kese görülmüştü senin takvime göre kese gorunmesi lazim bence senin geç dollenmis ve onun için değerin sonradan yukseliyo onu bi doktoruna sor takvim yanlış bence

Aminnnnn Aminnn INsallah
Sukur bugun daha iyiyim allaha sigindim rabbim bukez nasip edecek diye kendimi motive ediyorum insallah hersey yolunda gider teyzwleri dua edin cansu kardesinize
Hepinizin guzel kalbine gore versin allahim benim adima sevinen kardeslerim allahim daha buyuk sevincleri sizlere yasatsin

Son adet tarihime gore hesapldim

Yok hiç hamile kalmadı eşimde Sperm düşüklüğüvar 1.5 senedir de olmuyor
o zaman sorun ondan kaynakli esinin sperm deyeri ile asilama tutma ihtimali na kadardir ?tedavi filan gordumu peki?etkisi oldu mu?bizde evlivin basnda bir az sorun yasadk esimden dolayi hormonlar asiri dusukdu tedavi gordu bir a ztedaviden 5 ay sonra hamile kaldim amma malesef dusdu o ara sperm deyerlerine hic bakmadk simdi aklima oda takildi sperm deyerlri belki iyi diyl ondan sordm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…