Hersey yolunda giderse bayramdan sonra gidecegim canim aksi gibi 9 gunluk bayram girdi araya poliklinikler kapali burdaki acillerdede ultrasonla bakilani hic gornedim buyuk gebeliklerde nts bagliyorlar sadece. mecbur bayram donusu bekleyecegm onumde upuzun bir 9 gun var ilaclara igneye devm kan testini tekrarlayip strese girmeyecegim artacagi varsa artar yoksada yapacak bisi yok zaten allah yuzumuze baksin insallah sagsalimn kucagimiza almayi nasip eder rabbim dua et gulum su mubarek gunlerdesualp27 canım neden böyle stres yapıp agliyorsun sonuçta artış olmuş çok şükür zaten aksi bir durum olsaydı doktor söylerdi stres yapma lütfen inşallah herşey yolunda gidecek kese için ne zaman bakılıyordu canım
Allah yardimcin olsun insallah sag salim bebisi alirsin kucagna bir de kismetinde bu sefer anne olmak varsa o testin dun asagi cikmasinin ne anlami var ki sonu iyi olsun benim basda deyerleri her seyi o kadar iyi ciktiki tirodi beta hsg kan deyerlerim ne ise yaradiki gitdi o yuzden sikma canini onemli olani bebisin iceride buyusn o deyer 1 haftya bak kaca yukselir stressden uzak ol bayramin tadidni cikar ok mi inan su kurtaj oldukdan sonra senin hamile olman bana oyle bir moral verdiki insallah en guzel haberini duyariz burdaHersey yolunda giderse bayramdan sonra gidecegim canim aksi gibi 9 gunluk bayram girdi araya poliklinikler kapali burdaki acillerdede ultrasonla bakilani hic gornedim buyuk gebeliklerde nts bagliyorlar sadece. mecbur bayram donusu bekleyecegm onumde upuzun bir 9 gun var ilaclara igneye devm kan testini tekrarlayip strese girmeyecegim artacagi varsa artar yoksada yapacak bisi yok zaten allah yuzumuze baksin insallah sagsalimn kucagimiza almayi nasip eder rabbim dua et gulum su mubarek gunlerde
Bnde şimdi kan testini verdim bana da dua edin bu sefer olsun inşallah arkadaşlar ismim cansu ismimle ederseniz çok sevinirimedi
Allah yardimcin olsun bitanem ediyorum sen de guzel haber olunca soyleeeBnde şimdi kan testini verdim bana da dua edin bu sefer olsun inşallah arkadaşlar ismim cansu ismimle ederseniz çok sevinirim
Allah razi olsun canim amin insallah kucagima alirm allah hepinize nasip etsinAllah yardimcin olsun insallah sag salim bebisi alirsin kucagna bir de kismetinde bu sefer anne olmak varsa o testin dun asagi cikmasinin ne anlami var ki sonu iyi olsun benim basda deyerleri her seyi o kadar iyi ciktiki tirodi beta hsg kan deyerlerim ne ise yaradiki gitdi o yuzden sikma canini onemli olani bebisin iceride buyusn o deyer 1 haftya bak kaca yukselir stressden uzak ol bayramin tadidni cikar ok mi inan su kurtaj oldukdan sonra senin hamile olman bana oyle bir moral verdiki insallah en guzel haberini duyariz burda
İnsallah mujde verirsin adasimBnde şimdi kan testini verdim bana da dua edin bu sefer olsun inşallah arkadaşlar ismim cansu ismimle ederseniz çok sevinirim
Aminnnnn Aminnn INsallahAllah razi olsun canim amin insallah kucagima alirm allah hepinize nasip etsin
yapicak bir sey yok canm sikma canini umudunu asla kayb etme sen hic oncelerde normal yoldan hamile kaldinmi dusuk filan oldu o yuzden mi asilama yapdirdinArkadaşlar maalesef 2. aşılamamda tutmadı
Canim takvim hazirlamissin takvime göre sen dört haftaliksin ben düşük yaptigimda bir ay üç gunlukken kese görülmüştü senin takvime göre kese gorunmesi lazim bence senin geç dollenmis ve onun için değerin sonradan yukseliyo onu bi doktoruna sor takvim yanlış benceHersey yolunda giderse bayramdan sonra gidecegim canim aksi gibi 9 gunluk bayram girdi araya poliklinikler kapali burdaki acillerdede ultrasonla bakilani hic gornedim buyuk gebeliklerde nts bagliyorlar sadece. mecbur bayram donusu bekleyecegm onumde upuzun bir 9 gun var ilaclara igneye devm kan testini tekrarlayip strese girmeyecegim artacagi varsa artar yoksada yapacak bisi yok zaten allah yuzumuze baksin insallah sagsalimn kucagimiza almayi nasip eder rabbim dua et gulum su mubarek gunlerde
Hayırlısı canım bi dahakine tutar inş moralini yüksek tutmaya bak stres yapma bu vücuduna zarar verirArkadaşlar maalesef 2. aşılamamda tutmadı
Sukur bugun daha iyiyim allaha sigindim rabbim bukez nasip edecek diye kendimi motive ediyorum insallah hersey yolunda gider teyzwleri dua edin cansu kardesinizeAminnnnn Aminnn INsallah
canim senin dusuk sebebin ne idi?normal yoldan mi kalmsdin?Hayırlısı canım bi dahakine tutar inş moralini yüksek tutmaya bak stres yapma bu vücuduna zarar verir
Yok hiç hamile kalmadı eşimde Sperm düşüklüğüvar 1.5 senedir de olmuyoryapicak bir sey yok canm sikma canini umudunu asla kayb etme sen hic oncelerde normal yoldan hamile kaldinmi dusuk filan oldu o yuzden mi asilama yapdirdin
Son adet tarihime gore hesapldimCanim takvim hazirlamissin takvime göre sen dört haftaliksin ben düşük yaptigimda bir ay üç gunlukken kese görülmüştü senin takvime göre kese gorunmesi lazim bence senin geç dollenmis ve onun için değerin sonradan yukseliyo onu bi doktoruna sor takvim yanlış bence
o zaman sorun ondan kaynakli esinin sperm deyeri ile asilama tutma ihtimali na kadardir ?tedavi filan gordumu peki?etkisi oldu mu?bizde evlivin basnda bir az sorun yasadk esimden dolayi hormonlar asiri dusukdu tedavi gordu bir a ztedaviden 5 ay sonra hamile kaldim amma malesef dusdu o ara sperm deyerlerine hic bakmadk simdi aklima oda takildi sperm deyerlri belki iyi diyl ondan sordm sanaYok hiç hamile kalmadı eşimde Sperm düşüklüğüvar 1.5 senedir de olmuyor
1 hafta gec dollenme oluyor bunu butun doktorla soyuluro o yuzden eger bebisn 4 hafalik diyl 3 haftaliksa kesenin gorunmemsi ve senn deyerlerini asagi olmasi qayet normal cok kiside boyle oluyorSon adet tarihime gore hesapldim
Canim insallah gelecek ay kendiliginden gelir mucizenArkadaşlar maalesef 2. aşılamamda tutmadı