Aminnnn canimm AminSagol canim allah razu olsun cok duygulandim allah insallah hepinize nasip etsin icindede bana kendim icin Nasil istiyosam sizin icinde ayni sekilde istiyorm 2 saat nasil agecer bilmiyorm allah bekleyisimizi hayirla sonuclandirsin insallah
İnsallah canim allah hepimizi sevindirsin insallah cok kaygilaniyorun oldumu olduysa gebeligm devam edecekmi duygusallastim iyice guEl kalplerinizden cikan dualara ihtiyacim varheyecanlandım vala bende :) hadi inşallah güzel sonuç alırsın:) bekliozz:)
Amin canim hepinizin yuzu gulsun insallah beraber hepimiz mujde vwrelim allah bir bekleyis icinde olan herkesin bekledigini versin insallah dualriniza cok ihtiyacim var ,2,saat sonra sevinmeyo nasip eder insallah rabbimvalahi bende heyecan yaptm hadi insallah ben cok mutsuzum iki gundur kalmadi kutfen senin tutsun bizler umut ol hemde cooook mutlu ol canim benim
Amin canmAminnnn canimm Amin
Saglik ocagi canm kan verdigm yer en erken 16:30 en gec yarin alirsnz dediler esim gidecek 16:30 gibigec degil mi ya kanlar bir saate ciksr ama
Bebis haberini almaya son biyyyy sattt kaldı :)Saglik ocagi canm kan verdigm yer en erken 16:30 en gec yarin alirsnz dediler esim gidecek 16:30 gibi
Evde test yaptinmiSaglik ocagi canm kan verdigm yer en erken 16:30 en gec yarin alirsnz dediler esim gidecek 16:30 gibi
İnsallah canim ya insallahBebis haberini almaya son biyyyy sattt kaldı :)
Cesaret edemedimEvde test yaptinmi
Canimmmmmmm allahın izniyle inşaallah pozitif haber alacağız gönlünü ferah tut ama olumsuza da alistir kendini ilahi adalet sonucta bak burda bi cogumuzun gebeligi sonlandi ama hayat her zaman ki gibi devam ediyor yapacak bisi yokCesaret edemedim
Evet canm ama cok bekllenti icine girdim rabbim yuzumu kara cikarmasin insalah evet canm 2 kez yasadim o aciyi anlayabiliyorm sizleri gulum lutfen duaedin banaCanimmmmmmm allahın izniyle inşaallah pozitif haber alacağız gönlünü ferah tut ama olumsuza da alistir kendini ilahi adalet sonucta bak burda bi cogumuzun gebeligi sonlandi ama hayat her zaman ki gibi devam ediyor yapacak bisi yok
Canim allahın izniyle yüzün gülecek bu sefer dualarim seninleEvet canm ama cok bekllenti icine girdim rabbim yuzumu kara cikarmasin insalah evet canm 2 kez yasadim o aciyi anlayabiliyorm sizleri gulum lutfen duaedin bana
Canim allahın izniyle yüzün gülecek bu sefer dualarim se
İnsallah canm insallah
Cok sukur Allahima hamileyim allah en kisa zmnda sizlerede tattirsin insallah canlarim insalah kucagima almakta nasip olur hepini sagolun desteginiz icin suan cok jeyecanliyim yazarim yine duanizda unutmayin
180 cikmis degerim bugin adet gunmdu
Canimmmm çok sevindim rabbime binlerce şükür rabbim kucağına almayi nasip etsin inş ayyy sevinçten gözlerim dolduCok sukur Allahima hamileyim allah en kisa zmnda sizlerede tattirsin insallah canlarim insalah kucagima almakta nasip olur hepini sagolun desteginiz icin suan cok jeyecanliyim yazarim yine duanizda unutmayin
180 cikmis degerim bugin adet gunmdu