Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sagol canim allah razu olsun cok duygulandim allah insallah hepinize nasip etsin icindede bana kendim icin Nasil istiyosam sizin icinde ayni sekilde istiyorm 2 saat nasil agecer bilmiyorm allah bekleyisimizi hayirla sonuclandirsin insallah
Aminnnn canimm Amin

heyecanlandım vala bende :) hadi inşallah güzel sonuç alırsın:) bekliozz:)
İnsallah canim allah hepimizi sevindirsin insallah cok kaygilaniyorun oldumu olduysa gebeligm devam edecekmi duygusallastim iyice guEl kalplerinizden cikan dualara ihtiyacim var

valahi bende heyecan yaptm hadi insallah ben cok mutsuzum iki gundur kalmadi kutfen senin tutsun bizler umut ol hemde cooook mutlu ol canim benim
Amin canim hepinizin yuzu gulsun insallah beraber hepimiz mujde vwrelim allah bir bekleyis icinde olan herkesin bekledigini versin insallah dualriniza cok ihtiyacim var ,2,saat sonra sevinmeyo nasip eder insallah rabbim

Evet canm ama cok bekllenti icine girdim rabbim yuzumu kara cikarmasin insalah evet canm 2 kez yasadim o aciyi anlayabiliyorm sizleri gulum lutfen duaedin bana

Kizlar benm gobek deligimde batma oluyor 2 gundur kansulandirici igneden olurmu acaba

Allah hepinizin gonlune gore versin canlarim benim icin icinizden gecen tum iyi dilekler sizinde olsun fazlasiyla hemde hepiniz cok duygulandirdi beni su 1 saat nasil gecer bilmiyorm cok fazla umut ettim allah umudumu yerle yeksan etmesin insallah

Cok sukur Allahima hamileyim allah en kisa zmnda sizlerede tattirsin insallah canlarim insalah kucagima almakta nasip olur hepini sagolun desteginiz icin suan cok jeyecanliyim yazarim yine duanizda unutmayin
180 cikmis degerim bugin adet gunmdu

Cok sukur Allahima hamileyim allah en kisa zmnda sizlerede tattirsin insallah canlarim insalah kucagima almakta nasip olur hepini sagolun desteginiz icin suan cok jeyecanliyim yazarim yine duanizda unutmayin

O kadar sevındımkı anlatamam Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın darısı tum ısteyenlerın basına olsun canım senın asılama sebebın neydı

Canimmmm çok sevindim rabbime binlerce şükür rabbim kucağına almayi nasip etsin inş ayyy sevinçten gözlerim doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…