Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydin kizlar doktor bnde de esimdede bi sorun yok dedi ozaman neden tutmadi bu asilama ya cildircam gozume uyku girmio
Bunun ari sebebsiz inferilite neden tutumadgini Allahtan baska mimse bilemez bide de sorun yok ama olmyor ikincisi tutmustu oda gecen hafta dustu sebebini bilen zaten yok demeki zamani gelmedi

Bende etmiyorum etme canin Allah senide mufaktlandircak ben bunun inanacindayim opyorum seni insallah gonlunce olur hersey

Bunun ari sebebsiz inferilite neden tutumadgini Allahtan baska mimse bilemez bide de sorun yok ama olmyor ikincisi tutmustu oda gecen hafta dustu sebebini bilen zaten yok demeki zamani gelmedi
Hayirlisi demktn baska bisi gelmio elimizden. Yinede isyan etmek uzereyim

Ben de erteleyerek yasiyodum biraktim hicbiseyi ertelemiyorum uzun zamandir cunku bu bebeklerin ne zaman gelecegi hic belli degil Ogretmensen bence de en guzeli okullarin kapaninca rahat rahat tedavine devam edersin Ben hala adet olmadim hicbi belirtim de yok ne hamilelige dair ne de adet olcagima dair Pazartesi doktora gidicem bakalim insallah guzel haberlerle donerim

Bende ogretmenim bende tatili beklkyorum ve agustosa kadar kilo vermek istiyorum biraz

Dusuk yapan senmiydin tatlim ilk asilamda tutup dusmustu demi Allah nasik mufakatini verdi bak hepimizi Rabbinize siginmaktan vazgecmeyelm birer birer gulecek insallah yuzlermz
evet canım ilki pozitifti ama düştü 7 haftalık inşallah bu sefer aynı acıları yaşatmaz rabbim.sabretmek çok önemli hepinize dua ediyorum

14ünde yaptırdım canım 13.gün test yaptım idrarda çok silik çıkmıştı.

Hayirli olsun cnm insllah rabbim tamamina erdirir sağlikla kucagina alirsin yavrularini :) böyle asilamayla hamile kalanlari görünce asilama yapmis ve beklemede olanlar (yani ben :) bir sürü soru geliyo akillarina.. :) cnm sakincasi yoksa nasil belirtiler yasadin anlatir misin? Benim bugün 11.gün aşilamamin (ilk günü 1 sayarsak 28.04 sali oldum) ve kac gündür aşiri belim ve kasiklarim ağriyo sanki heran adet olucak misim gibi iğnelerden olabilir mi?

Belkide erkenden adet olucam

Son düzenleme:
Canim bende28.04te yaptrdim o gun sayilmiyomus bugun 10.gun yani ve ben dun gidip yaptrdim degerim 3.6 cikti yani negatif

Canim bende28.04te yaptrdim o gun sayilmiyomus bugun 10.gun yani ve ben dun gidip yaptrdim degerim 3.6 cikti yani negatif

Öyle mi ben hep o günü birinci gün saymistim hatta bu sayfada okumustm öyle diye yani bugün 10.gün sen erken yapmissin cnm ve 0 cikmamis allahtan ümit kesilmez hicbir zaman o kadar kasiklarim agriyo ama icimde yine bir umut adet olana kadarda kalicak icimde :) cnm sen cok stress yapiyorsun bol bol dua et benimde nedensiz bizde bekliOrz.. ben baktim cok düsünmeye basliyom hayal ediyorum hemen ezberimde olan bir süreyi okuyorum pespese unutmaya calisiyorum sende öLe yap pazartesiye kadar sabret

Hemde asiri dere stres ve panik yapiyorum cok kotuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…