Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inşallah canım testleri sağlık ocağında yaptir sayın bari ben olumsuz hissediyorum ama bilmiyorum yine de yarın yaptirsammi diyorum 14 gün varsa çıkar yoksa da umudumu Bitirim en azından düşünmek de yordu benı

Ya saglik ocaklari hem kalabalik hem ertesi gün falan veriyor ya beklemek istemedim hayirlisi artik canim 14.gün varsa cikar insallah kalbine göre olur sonuç

Ya saglik ocaklari hem kalabalik hem ertesi gün falan veriyor ya beklemek istemedim hayirlisi artik canim 14.gün varsa cikar insallah kalbine göre olur sonuç
Inşallah canım yarın kan veriyim dimi öğlen sonucu internete veriyorlar ankarada gerçi bi kere antepte yaptirmistim orda da vardı aynı sistem karar verdim yarın gitcem sağlık ocağı na hayırlişi olsun

Kızlar eski doktorumla konuştum bana urfada yapma dedi adana acıbedem hastanesini önerdi bende oraya gidcem çok tuhaf olcak ama kendiside orda yaptırmış tüp bebeği

Canım sen tıp literaturüne gircen mkanaman var ve değerin artıyo çok tuhaf bir durum
Evet doktorlar bile caresiz kaldi bu duruma onlarda varsayimlara dayanrak konusuyolr zaten bende bugun aynisini soledim annemlere ama esim kesinlike saglikli bebek olacgina emin benim Allaha inanacim tam sen ferah tut kalbini diyor oda bugun cok hasta bi arada agrilarim hafifledi sukur ama kanama var hemde pihtili

Geçmiş olsun canım sen kendine dikkat etmeye devam et eşin çok inançlı biri rabbim onun kalbine göre versin

Geçmiş olsun canım sen kendine dikkat etmeye devam et eşin çok inançlı biri rabbim onun kalbine göre versin
Evet canim inanci kuvvetli cokta temiz bir insandir kendisi esimi ovmek gbi olmasinda nur yuzlu der herkez parlak bir cildi var saygilo duzgun inanacli bir insan sukur vala Allah vercekse iste olede bolede verir kan gormeyde alistm artik 4 gundur vala artik bunyem sarsilmyor

Allaha sukurler olsun agrim hafifledi aman aman insnim neresi agrirsa orasi kotu gece kirmap gryordu sol trafima lavobya kalkyorum mide bulantisindan yataga krndimi zor atiyordum

Allah onu başından eksik etmesin canım yuvanızıda bir melekle taçlandırsın

kızlar sizlerden bir konuda fikir daha doğrusu yardım istiyorum, bu ay aşılama tedavisine başlanacak, yumurtam gelişmediği için merional iğne kullanıyorum , eşim de sorun yok ama stresten dolayı gereken günlerde sperm veremiyor, yani yapamıyor o günlerde ve ben deli oluyorum bu duruma , aşılama olacak ben ama kocam sperm vermekten korkuyor , daha doğrusu veremeyeceğim diye strese girip deli ediyor beni. Sırf bu yüzden doktor bu ay spermleri donduralım dedi, yarın dondurmak için kocamın randevusu var şimdiden başladı strese, ya yarın yapamassam diye, evde çok şiddetli tartışmalar yaşıyoruz bu yüzden ve cidden psikolojim iyice alt üst oldu. Sürekli onu telkin ediyorum ama bir yere kadar. Var mı bizim gibi sorun yaşayan çok merak ediyorum cidden... Hani aşılama yapıp , aşılama tuttu tutmadı diye strese gireceğimiz yerde bu basit şeylerden tartışma çıkması çok üzüyor beni..

Aaaa neden bukadr sitres oluyor ki ilk defa duyuyorum gircek odaya affdersin vercek sprmleri zaten yaninda kimss olmyor ki canim isin biraz zor aslinda seni telkin edecegi yerde bukadr basit bir islemde nie bole oldu ki adamcagiz benim esim cok rahattir bak benim ikinci asilamam tuttu 4 gundur kanamam var adam halen rahat bisi olmayack dior en azindan o beni ferahlatyor nasil cozum bulursun die dusunyrm ama bilemedm asilamdan once bir ay keci boynuzu pekmezi icir esine firsat buldukca inan yuzde yuz degerlrini tavan yaptryor kesinlikle denemelisin

ya işte yanında kimse olamaması vs değil sorun, bir kere olumsuzluk yaşadı, hep ya geri tekrardan yapamassam korkusu var, biz de ben rahatım onu teselli ediyorum sürekli ve bu beni artık yormaya başladı, sanırsınız ki o hamile kalacak... millet aşılamam tuttu tutmadı kısmına geçer , biz sperm verme de tıkanıyoruz, keçi boynuzu pekmezine şimdiden başlayayım ben, 10- 15 günde ne kadar etkisi olursa artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…